και γιατι δεν χρησιμοποιηθηκε αυτο το απλο και λογικο οπως λες σαν επιχειρημα απο τους τουρκους ρε γιαννη? να πει ο τουρκος α σορρυ εγω νομιζα οτι ηταν συριακο. δεν στεκει αυτο που λες.
Οι τούρκοι λένε πως δεν ήξεραν ότι το αεροπλάνο ήταν ρωσικό.
και γιατι δεν χρησιμοποιηθηκε αυτο το απλο και λογικο οπως λες σαν επιχειρημα απο τους τουρκους ρε γιαννη? να πει ο τουρκος α σορρυ εγω νομιζα οτι ηταν συριακο. δεν στεκει αυτο που λες.
Κανονικά έχουν. Δεν έχει ακουστεί κάπου αν τώρα τα έσβησαν και αυτοί. Κοίτα, ένα μαχητικό αεροπλάνο που πετάει γρήγορα δεν μπορεί να δει κανείς εύκολα τα εθνόσημα του. Έχω δει να πετάνε χαμηλά και γρήγορα F-16 που δεν μπόρεσα να διακρίνω τα εθνόσημα τους. Έχω ρωτήσει πολλές φορές κόσμο σε νησί κοντά στην Τουρκία για τουρκικά μαχητικά που κάνουν παραβιάσεις και μου είπαν οι άνθρωποι πως δεν μπορούσαν να δουν αν τα αεροπλάνα ήταν τούρκικα ή ελληνικά. Απλά έκαναν υποθέσεις πως το τάδε αεροπλάνο ήταν το/τα τούρκικο/α και πως μετά αυτά που φάνηκαν/έρχονταν/ακολουθούσαν ήταν τα ελληνικά.
Οι τούρκοι λένε πως δεν ήξεραν ότι το αεροπλάνο ήταν ρωσικό.
βαλε ενα οποιοδηποτε βιντεακι αναχαιτισης στο youtube και πες μου εαν διακρινεται με το ματι σημαια στην ουρα ή οτιδηποτε διακριτικο. δεν πετανε σε σχηματισμο για να εισαι στα 10 μετρα να βλεπεις!!!
Τα μεμετια δεν ξέρω τη θα κάνουν,όσο για τους ρώσους από την στιγμή της καταρριψης έγραψα ότι οι τουρκμένοι θα ξεκληριστούν ότι οι κούρδοι θα αποκτήσουν ρωσικά αντιεροπορικά και ότι αν η αεροπορία της τουρκίας περάσει τα σύνορα θα έχουμε γεγονότα. Ο σύντροφος Πούτιν δεν με διέψευσε μέχρι στιγμής;) ελβετια και ση? με τα μεμετια τωρα πως το βλεπεις ? την γενικη καταληξη ?
ετσι ειναι !και να κανω μια προβλεψη ! μεγαλος σαματα κεφτε νπουμ μπουμ τσαμπουκ γιαβρουμ θα γινειΤα μεμετια δεν ξέρω τη θα κάνουν,όσο για τους ρώσους από την στιγμή της καταρριψης έγραψα ότι οι τουρκμένοι θα ξεκληριστούν ότι οι κούρδοι θα αποκτήσουν ρωσικά αντιεροπορικά και ότι αν η αεροπορία της τουρκίας περάσει τα σύνορα θα έχουμε γεγονότα. Ο σύντροφος Πούτιν δεν με διέψευσε μέχρι στιγμής
στη ΛατάκειαΕιλικρινης απορια.
Τα ρωσικα αεροπλανα που επιχειρουν στην περιοχη, πού εχουν βαση?
φανταστείτε βύσμα που πέφτει για να πάρεις μετάθεση Έβρο αν είσαι Τούρκος φαντάρος.
εμπνευσμενο
Αν ηταν Γαλλικο Ραφαλ??? Θα το ριχνανε...??? Μια χαρα θα το ξερανε....Οι τούρκοι λένε πως δεν ήξεραν ότι το αεροπλάνο ήταν ρωσικό.
καλα οτι θελεις λες? δεν υπαρχει ευρωπη σε τετοια θεματα. θα παρουν τηλεφωνο στο λευκο οικο να ρωτησουν τι σταση να κρατησουν καθε φορα. τι νομιζεις οτι αντιπροσωπευει το ΝΑΤΟ, τα κρατη? οι σχεσεις ΗΠΑ Ρωσιας εχουν γυρισει στην εποχη του ψυχρου πολεμου.
ειναι πολυ πολυπλοκο το παιχνιδι για να το βλεπεις ασπρο μαυρο στο τι θελουν και πως το αντιμετωπιζουν. Δεν ειναι η στρατιωτικη υπεροχη το ζητουμενο στους καιρους μας αλλα το οικονομικο στραγγαλισμα. μια χαρα βολεψε τις ΗΠΑ να δωσουν την Κριμαια σε ανταλλαγμα να στραγγαλισουν το ρουβλι με εμπαργκα. και με την ευλογια της ευρωπης ετσι για τα ματια του κοσμου.
Εφόσον έχουν κάνει συνασπισμό οι υπερδυνάμεις στην μάσα της Συρίας.Ωχ συγνώμη στην μάχη ήθελα να πω, πρέπει να ενημερώσει τους συνεταίρους πλιατσικολόγουςΑν ηταν Γαλλικο Ραφαλ??? Θα το ριχνανε...??? Μια χαρα θα το ξερανε....
Το προγραμμα πτησεων της Ρωσσιας,παραδιδεται στις ΗΠΑ..οι ΗΠΑ ηξεραν οτι θα πετουσαν Ρωσσοι εκει... Το ειπε σημερα ο ιδιος ο Πουτιν!!!
Οποτε ειτε οι ΗΠΑ δεν ενημερωσαν την τουρκια λογω βλακειας...
ή την ενημερωσαν, και εστησαν ενεδρα οι Τουρκοι για να το ριξουν...
Πονηρος ο κοντος,παραδιδει προγραμμα πτησεων για να μην μπορουν να πουν οι αλλοι "δεν ηξερα".....
Ναι αλλα ο αλλος "χαλαει την δουλεια"...πως θα τον βγαλουμε εκτος τον σουλτανο???Εφόσον έχουν κάνει συνασπισμό οι υπερδυνάμεις στην μάσα της Συρίας.Ωχ συγνώμη στην μάχη ήθελα να πω, πρέπει να ενημερώσει τους συνεταίρους πλιατσικολόγους
Τι είναι η Ρωσία για να της κόψης τον βήχα Ελλάδα??? Τα στραβά τους ήξεραν για την Ουκρανία οι αμερικανοί,δεν διάβασες αρκετά μου φαίνεται όταν ο Μπάμιας κατηγορούσε την CIA γιατί δεν πρόβλεψαν αυτήν την εξέλιξη όταν κατέλαβαν οι ρώσοι την KριμαίαΑν οι ΗΠΑ δεν ηθελαν η Ρωσσια να κανει διαφορα, θα της ειχαν κοψει το βηχα απο το 2008 με τη Γεωργια. Λες οι ΗΠΑ να μην ηξεραν καιρο πριν το τι θα επακολουθουσε στην Ουκρανια? Λες να μη μπορουσαν να το αποτρεψουν καν? Με την ανοχη τους εγινε ολο αυτο, ασε μετα τα μετρα τα πηρε για να καθησυχασει την Ευρωπη.
Λες για ασπρο μαυρο και σωστα, αλλα προηγουμενως ειπες οτι " δεν υπαρχει Ευρωπη" σε τετοια θεματα και το ΝΑΤΟ ειναι μονο το Αμερικα. Μεγα λαθος. Υπαρχει και παραυπαρχει Ευρωπη, και τα συστατικα της μερη, Γαλλια, Γερμανια. Και οι ΗΠΑ τις λαμβανουν υποψη. Αλλα οι ΗΠΑ οι ιδιες υπονομευουν την ιδια την Ευρωπη σε πολλα θεματα και συντασονται με τη Ρωσσια. Με τροπο ωστοσο να μη χαλανε τις ισορροπιες.
Το κάθε κράτος εκεί πολεμά για τα δικά του συμφέροντα για αυτό έχει γίνει αυτό το μπουρδέλο.Δεν νομίζω να είναι ανακατεμένοι οι αμερικανοί στο περιστατικό άσχετα αν τους κατηγορεί ο Πούτιν για αυτό. Είναι η πάγια τακτική τον ρώσων να κατηγορούν για να αμβλύνουν της εντυπώσεις για αυτά που κάνουν και θα κάνουν αυτοί και για να σφίξουν οι αμερικανοί το λουρί του σκύλου τους τούρκου.Ναι αλλα ο αλλος "χαλαει την δουλεια"...πως θα τον βγαλουμε εκτος τον σουλτανο???
Να τον βαλουμε να ριξει ενα μαχητικο της Ρωσσιας και μετα να πουμε.."Φιλε εσυ εκανες την βλακεια,βγαλτα περα μονος σου"
Λογικο ε...???