Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.583
- Πόντοι
- 506
Την ευχή μου ΠαλούκιΤην ευλογία σας, Δέσποτα.
Την ευχή μου ΠαλούκιΤην ευλογία σας, Δέσποτα.
..για δωσε τα φωτα σου ρε μορφη....ΘΑ τους ριξει λες τελικα ο βλαντιμιρ ακτινες πλασματος?
....νο μπινελικξ νο παρτυ κυριος.....Τύπε, συνειδητά δεν παρακολουθώ πολιτικά εδώ, προτιμώ το βασικό αντικείμενο της ιστοσελίδας. Τους τύπους δεν τους έχω παρακολουθήσει, θα διαφωνήσω όμως με το καθυστερημένα, όχι μόνο για τους συγκεκριμένους αλλά για οποιονδήποτε. Διάβασα μερικά ποστ του τσάμπο για παράδειγμα, μπορεί να μη συμφωνώ σε πολλά από αυτά αλλά γράφει με επιχειρήματα. Όποιος διαφωνεί ας τον αντικρούσει με ορθό λόγο. Χαζά επιχειρήματα και λάθος παραθέσεις μπορεί να γίνουν από τον οποιοδήποτε, όποιος είναι σωστός ας χρησιμοποιήσει πηγές και στοιχεία για να αντικρούσει τα γραφόμενα, χαρακτηρισμοί και γενικολογίες ποτέ δε βοήθησαν καμιά συζήτηση εκτός αν θέλουμε να το γαμήσουμε γενικά οπότε αλλάζει το πράμα. Οι απόψεις πάντως δεν αντικρούονται με μπινελίκια.
..για δωσε τα φωτα σου ρε μορφη....ΘΑ τους ριξει λες τελικα ο βλαντιμιρ ακτινες πλασματος?
Παρωχημένο το ουράνιο πολώνιο και διοξίνες είναι της μόδας τώραΘα τους δηλητηριάσει με ουράνιο.
..εχουνε λεει τωρα ενα καινουργιο...α-πολλωνιο 69 ...το παραγουν σε μυστικα εργαστηρια στο αγιον ορος(βοηθεια μας) σε συνεργασια με καλοερους,ελ(παντα μαστ) και ρωσιδες απο τα τοπικα στριπτιζαδικα...τσι πουτανας ,τι ψαχνεις να βρεις ...η τεχνολογια τρεχει!!!!Θα τους δηλητηριάσει με ουράνιο.
θα τους κάνει κοκορετσι, παίρνω ποπ κορν και αραζω
να παρακολουθήσω να τους το κάνει οθωμανικα.
...παρε με γευση αρκουδοτομαρο για μπρουταλ εμπειρια ....να βγαλεις και γουστα οσο θα περιμενεις το κοκορετσι...θα τους κάνει κοκορετσι, παίρνω ποπ κορν και αραζω
να παρακολουθήσω να τους το κάνει οθωμανικα.
Παρωχημένο το ουράνιο πολώνιο και διοξίνες είναι της μόδας τώρα
Διαφωνω ως προς το οτι εγραψες οτι με χρηματισμο μονο πετυχαν το τελος του ανταρτοπολεμου, ενω εγω εγραψα οτι και με στρατιωτικη βια εγινε . Εκτος και αν εκ παραδρομης καταλαβα αλλα απο τα γραφομενα σου.
Σημερα, απο οσες πληροφοριες μπορω να εχω, ο πλυθησμος της Τσετσενιας γενικα δεν επιθυμει φασαριες ( οπως και του Νταγκεσταν, εχουν περιπου το ιδιο καθεστως ). Και σε αλλες περιοχες στην Ρωσσια υπαρχει ισλαμ παντως και δεν υπηρξε ποτε τιποτα, απο οσο ξερω. Παρεπιπτοντως, νομιζω οτι τουλαχιστον ο ενας εκ των ρωσων πιλοτων του σουχοι, ηταν μουσουλμανος...
Μα'στα. Να με συγχωρεις για τη συμπεριφορα μου κι εμενα λοιπον. Οι 50 χιλιαδες νεκροι και 200 χιλιαδες προσφυγες θυματα των Ρωσσων δεν ηταν τρομοκρατες παντως, ουτε υφισταται ο ορος "χωριο τρομοκρατων". Ηταν αμαχοι.Τύπε, συνειδητά δεν παρακολουθώ πολιτικά εδώ, προτιμώ το βασικό αντικείμενο της ιστοσελίδας. Τους τύπους δεν τους έχω παρακολουθήσει, θα διαφωνήσω όμως με το καθυστερημένα, όχι μόνο για τους συγκεκριμένους αλλά για οποιονδήποτε. Διάβασα μερικά ποστ του τσάμπο για παράδειγμα, μπορεί να μη συμφωνώ σε πολλά από αυτά αλλά γράφει με επιχειρήματα. Όποιος διαφωνεί ας τον αντικρούσει με ορθό λόγο. Χαζά επιχειρήματα και λάθος παραθέσεις μπορεί να γίνουν από τον οποιοδήποτε, όποιος είναι σωστός ας χρησιμοποιήσει πηγές και στοιχεία για να αντικρούσει τα γραφόμενα, χαρακτηρισμοί και γενικολογίες ποτέ δε βοήθησαν καμιά συζήτηση εκτός αν θέλουμε να το γαμήσουμε γενικά οπότε αλλάζει το πράμα. Οι απόψεις πάντως δεν αντικρούονται με μπινελίκια.
λενε δεν πεθαναν οι ρωσοι πιλοτοι
πλοτ θικενς