Κοίτα ειδικός δεν είμαι σαν εσένα, κρίνω από τα γεγονότα, σενάρια μπορείς να μου πεις χιλιάδες τα οποία όμως βασίζονται στη φαντασία. Μπορεί να ήταν κατόπιν εντολής Αμερικανών κλπ. κλπ. Τα δεδομένα λένε ο ένας λέει το έριξα εγώ και ο άλλος να λέει το ρίξανε κάποιοι κακοί. Στην αντίδραση των Ρώσων έχω κολλήσει.
Aποκάλεσαν τούς Τούρκους συνεργάτες τών τρομοκρατών.Οι Τούρκοι έδρασαν με εντολέα το ΝΑΤΟ.Το αεροπλάνο βρισκόταν εκτός τουρκικών συνόρων.
Η Τουρκία αντί να δώσει εξηγήσεις στην Ρωσία, απευθύνθηκε στο ΝΑΤΟ λές και δέχθηκε επίθεση!!!
Η ουσία είναι ότι η Ρωσία έχει κάνει μεγάλες ζημιές στίς πετρελαιοπηγές τών ισλαμοσυμμοριτών και στις γραμμές κυκλοφορίας τών πετρελαίων.
Αν οι Αμερικάνοι, Γάλλοι κλπ. νατοικές δυνάμεις δεν πάρουν λαθραίο πετρέλαιο τα τζιχάντια δεν θα πάρουν όπλα.Στήθηκε λοιπόν αυτό το βρώμικο
παιχνίδι με χρήσιμο ηλίθιο το τούρκο.Ο απώτερος σκοπός είναι να αφήσουν τούς ισλαμοσυμμορίτες στην ησυχία τους ώστε αφ' ενός να κάνουν
μπίζνες με πετρέλαια, αφ' ετέρου να συνεχίζεται η μίξη ισλαμιστών με λευκούς ευρωπαίους μέσω τής (sic!)"προσφυγιάς".