Νέα

Οι ; τίτλοι του δαφνοστεφανωμένου πισωγλέντη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monimo sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγω ξέρω οτι φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα και κέρδισαν στον Ιππόδρομο (Θαύμα...Θαύμα) . Αν αμφιβάλλεις τί να σου πω...δν βγάζει πουθενά η συζήτηση...
Ασε την υπόθεση Λόρενσον το 1984...
Τεσπα , εχουν γραφτει χιλιαδες threads και αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Καλά ρε γαύροι,πόσα πίτουρα έχει το μυαλό σας μεσα;ΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Σας ξέρω οτι είστε Α Ν Ε Γ Κ Ε Φ Α Λ Ο Ι,αλλά όχι να μιλάτε για διαιτησίες,που το αγαπημένο σας βιβλίο είναι η ''καλύβα του Μπαρμπά Θωμά'' :grin: :grin: :grin:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΡΑΓΚΙΤΕΣ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Οι διατητές που σας σφύρηξαν τους αγώνες με Εβερτον, Σλόβαν Μπρατισλάβας κλπ το 1971 τί οδηγάνε φίλε μου? Για πες μας..

Παοκτσής είμαι φίλε....αλλά πρώτα απόλα αντιολυμπιακός...Εχω τεράστιο ΜΙΣΟΣ για σας,χαίρομαι με κάθε ξεφτύλα και τραγωδία σας....Ακου την εμετική περιγραφή ΤΣΩΧΟΥ-ΜΙΧΟΥ  και θα με καταλάβεις....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Καλά ρε γαύροι,πόσα πίτουρα έχει το μυαλό σας μεσα;ΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Σας ξέρω οτι είστε Α Ν Ε Γ Κ Ε Φ Α Λ Ο Ι,αλλά όχι να μιλάτε για διαιτησίες,που το αγαπημένο σας βιβλίο είναι η ''καλύβα του Μπαρμπά Θωμά'' :grin: :grin: :grin:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΡΑΓΚΙΤΕΣ
Έτσι μπράβο...υπεράσπισε τους... Αμ, καλά σας έκανε ο Μπάκας τότε. Πάντως απάντηση για το πώς κέρδισαν και οι δύο διαιτητές στον Ιππόδρομο δεν δόθηκε.. Εισπράξαμε τη γνωστή απαντηση για τις παράγκες ... οι αιώνιες δικαιολογίες των δευτεροτρίτων...  :jerking:

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δηλαδή, για να καταλάβω, germaon. Όταν σας συμφέρει, όλη η πορεία και ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι στημένη και βρώμικη και όταν το παραμύθι αυτό καταρρέυσει, "τεσπα... δεν βγάζει πουθενά η συζήτηση";
Υ.Γ. Αν εγώ θυμηθώ την "Υπόθεση Λόρενσον το 1984" μήπως να θυμηθείς κι εσύ την υπόθεση με τις κασσέτες και την ατάκα που έλεγε " Ο Ολυμπιακός να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε να..."; Λέμε τώρα...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δηλαδή, για να καταλάβω, germaon. Όταν σας συμφέρει, όλη η πορεία και ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι στημένη και βρώμικη και όταν το παραμύθι αυτό καταρρέυσει, "τεσπα... δεν βγάζει πουθενά η συζήτηση";
Υ.Γ. Αν εγώ θυμηθώ την "Υπόθεση Λόρενσον το 1984" μήπως να θυμηθείς κι εσύ την υπόθεση με τις κασσέτες και την ατάκα που έλεγε " Ο Ολυμπιακός να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε να..."; Λέμε τώρα...
Αυτό δεν είναι απάντηση για τον Ιππόδρομο.
Συνειδητοποιήστε ένα πράγμα. Όσο άδικο σας φαίνεται η προσπάθεια μηδενισμου του ΠΑΟ στην Ευρώπη, άλλο τόσο είναι και ο μηδενισμός του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Τί άλλο να συζητάμε... Δεν βαρέθηκες?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΙ κασσέτες με τον Σπανέα,είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στην Ελλάδα για δωροδοκία διαιτητών από πλευράς Κόκκαλη κ δεν έγινε ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Σημειώνω ,ότι στην αντίστοιχη ΠΑΡΑΓΚΑ της Ιταλίας,η πιο δημοφιλής ομάδα του κόσμου,η Γιουβέντους,έπεσε στην Serie B.Αλλά εδώ είπαμε.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όπως κι εσύ δεν μου απάντησες, αν πραγματικά πιστεύεις οτι η τότε Έβερτον θα είχε καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια, στη φήμη έστω οτι οι διαιτητές είχαν "λαδωθεί". Δηλαδή, για να το φέρω σε κοντινότερες επαφές, είναι σαν να πει κάποιος οτι η Μακάμπι "αγόρασε" τους διαιτητές στην τριάρα με το γαύρο και ο Κόκκαλης έκατσε στ'αυγά του, ακόμα και με την υποψία!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ΟΙ κασσέτες με τον Σπανέα,είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στην Ελλάδα για δωροδοκία διαιτητών από πλευράς Κόκκαλη κ δεν έγινε ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Σημειώνω ,ότι στην αντίστοιχη ΠΑΡΑΓΚΑ της Ιταλίας,η πιο δημοφιλής ομάδα του κόσμου,η Γιουβέντους,έπεσε στην Serie B.Αλλά εδώ είπαμε.
Μ'έκανες και γέλασα ρε φίλε :2funny:
Ακούσατε... ΑΕΚτζης κατηγορεί το κράτος ότι δε λειτουργεί σωστά και δεν υποβιβάζει μεγάλες ομάδες στην Β'Κατηγορία.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
και με την λιβερπουλ ειχαν ακουστει και αργοτερα στο ουεφα με την ουγγρικη χονβεντ.δεν αποδειχτηκε τιποτα ομως.οσο για την υποθεση με τον ηρακλη και τον παραλιγο υποβιβασμο του παο καλυτερα να ειχαμε πεσει τοτε για να μην υπαρχει κανενας που να πει"σας σωσαμε βαζελακια,ο ανδριανοπουλος κτλ"η τιμη τιμη δεν εχει...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Όπως κι εσύ δεν μου απάντησες, αν πραγματικά πιστεύεις οτι η τότε Έβερτον θα είχε καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια, στη φήμη έστω οτι οι διαιτητές είχαν "λαδωθεί". Δηλαδή, για να το φέρω σε κοντινότερες επαφές, είναι σαν να πει κάποιος οτι η Μακάμπι "αγόρασε" τους διαιτητές στην τριάρα με το γαύρο και ο Κόκκαλης έκατσε στ'αυγά του, ακόμα και με την υποψία!
Εντάξει ρε φίλε , έχεις δίκιο... Βαρέθηκα... Ο Ολυμπιακος είναι η πιο μικρή και βρώμικη ομάδα στην Ελλάδα, ενω ο ΠΑΟ η πιο καθαρή. Εντάξει τώρα?
ΥΓ Γιατί σταμάτησε το ποδοσφαιρο ο Κοκοτοβιτς?
ΥΓ Γιατί οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα περιμέναν με άγριες διαθέσεις αυτούς της ΑΕΚ σε έναν αγώνα στο Βελιγράδι ? (τέλη 1970'ς)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μ'έκανες και γέλασα ρε φίλε :2funny:
Ακούσατε... ΑΕΚτζης κατηγορεί το κράτος ότι δε λειτουργεί σωστά και δεν υποβιβάζει μεγάλες ομάδες στην Β'Κατηγορία.

Εμείς αγορίνα μου δεν είχαμε πρόβλημα να πέσουμε στην Δ' Εθνική λόγω χρεών.Θα κάναμε πτώχευση κ σε 4 χρόνια θα ήμασταν πίσω.Εσύ θα είχες πρόβλημα να πέσεις στην Β' λογω δωροδοκίας;Η' μάλλον ,θα σε έριχνε κανείς;Αν έχεις τσίπα,απάντα ,αλήθεια όμως.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
καλο ειναι τετοια τοπικ με πισωγλεντηδες κτλ να διαγραφονται.ο καθενας να ασχολειτε με την ομαδα του και να μενουμε στα ορια της πλακας οχι του βρισιδιου και των απειλων.αυτο για τους μοντς.ευχομαι να μην με ξαναδιαγραψετε αντισθενο πανο..οποιος και να ναι.
αν θελετε οσοι θελετε βριστειτε μεταξυ σας μαχαιρωθητε καντε οτι θελετε αλλα εξω απ το σαητ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
και με την λιβερπουλ ειχαν ακουστει και αργοτερα στο ουεφα με την ουγγρικη χονβεντ.δεν αποδειχτηκε τιποτα ομως.οσο για την υποθεση με τον ηρακλη και τον παραλιγο υποβιβασμο του παο καλυτερα να ειχαμε πεσει τοτε για να μην υπαρχει κανενας που να πει"σας σωσαμε βαζελακια,ο ανδριανοπουλος κτλ"η τιμη τιμη δεν εχει...
nikos6 χαίρομαι να μιλάω μαζί σου γιατί αν και βάζεος δε φοράς παρωπίδες και βλέπεις κάποια πράγματα αντικειμενικά. Και το σχόλιο σου για το βόλει χθες ήταν σωστότατο. Εγω για να τελειωνουμε ,πιστευω οτι καμια απο τις μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να μιλάει για εύννοια από διαιτητές - κράτος. Όλοι ξέρουμε ότι οι πολιτικοί για τις ψήφους θα πουλούσαν και την Ακρόπολη στον εκάστοτε ισχυρό άνδρα κάποιας ομάδας του ΠΟΚ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εμείς αγορίνα μου δεν είχαμε πρόβλημα να πέσουμε στην Δ' Εθνική λόγω χρεών.Θα κάναμε πτώχευση κ σε 4 χρόνια θα ήμασταν πίσω.
Γιατί δεν το κάνατε ?
Φυσικά και δε θα ηθελα να πέσω στη Β'Εθνική . Κανείς δεν έπεσε. Γιατί να είμαι εγώ ο πρώτος?

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εντάξει ρε φίλε , έχεις δίκιο... Βαρέθηκα... Ο Ολυμπιακος είναι η πιο μικρή και βρώμικη ομάδα στην Ελλάδα, ενω ο ΠΑΟ η πιο καθαρή. Εντάξει τώρα?
ΥΓ Γιατί σταμάτησε το ποδοσφαιρο ο Κοκοτοβιτς?
ΥΓ Γιατί οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα περιμέναν με άγριες διαθέσεις αυτούς της ΑΕΚ σε έναν αγώνα στο Βελιγράδι ? (τέλη 1970'ς)

Εγώ δεν είπα ποιά είναι η μικρότερη και πιο βρώμικη ομάδα. Χαίρομαι όμως που το διατυπώνεις, με αυτόν τον τρόπο, εσύ. Αλήθεια, αν αντιστρέφονταν οι όροι και όσα ανέφερες αφόρουσαν τον Ολυμπιακό, θα τα δεχόσουν ή μήπως θα με χαρακτήριζες κομπλεξικό και γραφικό; Και στην τελική, αν δεν υπήρχαμε εμείς και η ΑΕΚ την τελευταία δεκαετία για να ανεβάσουμε τη θέση της Ελλάδας στην UEFA, θα παίζατε πρώτο προκριματικό Champions League.

Υ.Γ. Αλήθεια, πως γίνεται και στα εφτά σερί που τόσο πολύ επιδυκνείετε, είχατε ταυτόχρονα σαν μεγαλύτερη επιτυχία σας την τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League;

Υ.Γ. Το θέμα τελικά είναι οτι ο μέσος γαύρος θα πούλαγε και το νεφρό του για να αγγίξει η ομάδα του στο ελάχιστο, το όνομα που έχει φτιάξει στην Ευρώπη η Πανάθα.  

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
nikos6 χαίρομαι να μιλάω μαζί σου γιατί αν και βάζεος δε φοράς παρωπίδες και βλέπεις κάποια πράγματα αντικειμενικά. Και το σχόλιο σου για το βόλει χθες ήταν σωστότατο. Εγω για να τελειωνουμε ,πιστευω οτι καμια απο τις μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να μιλάει για εύννοια από διαιτητές - κράτος. Όλοι ξέρουμε ότι οι πολιτικοί για τις ψήφους θα πουλούσαν και την Ακρόπολη στον εκάστοτε ισχυρό άνδρα κάποιας ομάδας του ΠΟΚ.
ο ολυμπιακος ομως προηγειται γιατι εχει τους περισσοτερους φιλαθλους.ειναι θεμα ψηφοθηρικο.θα ηταν ισως καλυτερο να ημασταν καποια "μικροτερη"ομαδα
υγ.λογω χρεων ομως θα επεφτε ο ολυμπιακος τοτε τελη 80.με αυτη την λογικη γιατι εγω και οχι ο αλλος δεν θα γινει ποτε τιποτα

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Υ.Γ. Αλήθεια, πως γίνεται και στα εφτά σερί που τόσο πολύ επιδυκνείετε, είχατε ταυτόχρονα σαν μεγαλύτερη επιτυχία σας την τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League;

E, μήπως ξεχνάς και μια πρόκριση στους 8?

Υ.Γ. Το θέμα τελικά είναι οτι ο μέσος γαύρος θα πούλαγε και το νεφρό του για να αγγίξει η ομάδα του στο ελάχιστο, το όνομα που έχει φτιάξει στην Ευρώπη η Πανάθα.  
Σοβαρά πιστεύεις ότι ο ΠΑΟ έχει σεβαστό όνομα στην Ευρώπη? ʼλλο εχω πετύχει περισσότερα από τον Ολυμπιακό , και άλλο έχω όνομα στην Ευρώπη. Όταν πας από 5αρα σε 5 αρα τα τελευταία χρόνια ποιός Ευρωπαίος θα σε σεβαστεί. Νικήσατε τη Γιούβε πριν 6 χρόνια και τους Ιταλούς τους περιμεναν στο αεροδρόμιο οι οπαδοί να τους γιουχάρουν. Τα'χουμε ξαναπει... Όλες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη είναι μικρές. Απλώς ο ΠΑΟ έχει πετύχει πιο πολλά από τον Ολυμπιακό(κάτι σαν "φονέας των γιγάντων" δηλαδή)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί δεν το κάνατε ?
Φυσικά και δε θα ηθελα να πέσω στη Β'Εθνική . Κανείς δεν έπεσε. Γιατί να είμαι εγώ ο πρώτος?

Αν δεν εφαρμοζόταν το άρθρο 44,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,θα πέφταμε τότε.Η δωροδοκία είναι ΝΟΜΟΣ μήπως;

Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΠΗΣΕ...στο όνομα του θείου.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αν δεν εφαρμοζόταν το άρθρο 44,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,θα πέφταμε τότε.Η δωροδοκία είναι ΝΟΜΟΣ μήπως;
Δηλαδή θες να μας πεις ότι η ΑΕΚ δεν έτυχε προνομιακής μεταχείρισης. Απλώς ... εφαρμόστηκαν οι νόμοι του κράτους.
Αν το πιστεύεις αυτό τί να σου πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom