monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Τι να πεις ρε αδερφε , ακομα τα εχουν μαζι τους οι ρωσοι και οι σερβοι που τους παρατησαν στο τρεξιμο
Ετσι ειμαστε εμεις οι βαζελοι, ρε συ. παρε να εχεις:Eτσι βαζελακια να χαιρεστε που αποκλειστηκαμε γιατι ειναι η μονη σας ελπιδα να παρετε κανενα τιτλο.Ρε monimo sex δεν ξερεις να γραφεις??μονο φωτο ανεβαζεις και μαλακιουλες
Καραγκιοζακο, βλεπω οτι μου κανεις προσωπικη επιθεση ΧΩΡΙΣ να με ξερεις σε διαφορα thred. ακομα απο τα λιγα μηνυματα σου, ειδα οτι γενικα εισαι επιθετικος & σε αλλα μελη του forum, αγαπητε λατρη την τραβελιων & του σαδομαζο (τρως ξυλο χωρις να μαμας!! -γουστα!!!-) Ελα λεγε σπρωχεις εμπορευμα στην αγορα??? Τι & ποσο?? ;) Αντε πες & μη μας πρηζεις!!!Ρε λαγέ και αμαθή lepando απο πού είναι αυτεσ οι φότο? απο κανα ερηπωμένο σπίτι σε κανα χωριουδάκι? πφφφφ μαιμουδια βαζελοι
Βλεπω τα κατεχετε τα προγραμματα επεξεργασιας εικονας
Οι διατητές που σας σφύρηξαν τους αγώνες με Εβερτον, Σλόβαν Μπρατισλάβας κλπ το 1971 τί οδηγάνε φίλε μου? Για πες μας..Λοιπόν διαβάσατε προχθές στη SPORTDAY?Ο κύριος ΜΠΟΡΟ-ΘΡΎΛΟΣ ο γνωστός διαιτητής, εμφανίστηκε στην επιτροπή διαιτησίας με MERCEDES SL 500 ολοκαίνουρια....
Οι διατητές που σας σφύρηξαν τους αγώνες με Εβερτον, Σλόβαν Μπρατισλάβας κλπ το 1971 τί οδηγάνε φίλε μου? Για πες μας..
Οι διατητές που σας σφύρηξαν τους αγώνες με Εβερτον, Σλόβαν Μπρατισλάβας κλπ το 1971 τί οδηγάνε φίλε μου? Για πες μας..