αν εισαι ο Ππος βεβαια τις ταινιες τις βλεπειςπρέπει πρέπει!!!
με ποπ κορν - κοκα κολακι
ή
μπυρίτσα - πατατάκι
ή
ξηροκάρπια - ουισκάκι....
αγκαλια με ενα Πακι....(κανει και ριμα)
αχαχαχαχαχαχαχα
αν εισαι ο Ππος βεβαια τις ταινιες τις βλεπειςπρέπει πρέπει!!!
με ποπ κορν - κοκα κολακι
ή
μπυρίτσα - πατατάκι
ή
ξηροκάρπια - ουισκάκι....
Δεν αμφισβητησα το χιουμορ σου.Απάντησα παραπάνω ερευνητή,πάμε παρακάτω
όλα οκ, απλά οι "ατάκες-σχόλια" που βάζω δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.Απλά ένα έναυσμα(αν γίνεται)για να κεντρίσω το ενδιαφέρον κάποιου να δει έστω κι ένα καλό φιλμ.Φυσικά να αντιπροσωπεύουν είτε ρεαλιστικά είτε μεταφορικά την ταινία(Οκ μερικές φορές μου ξεφεύγουν κάποια σινεφίλ inside joκes αλλά το ελέγχω πιστεύω να μην γίνει ελιτίστικο.Το σινεμά είναι λαική-μαζική κουλτούρα)Δεν αμφισβητησα το χιουμορ σου.
Αλλωστε αισθηση του χιουμορ εχει κανεις και οταν αντιλαμβανεται ποιες ατακες αλλων ειναι πιασαρικες.
αν εισαι ο Ππος βεβαια τις ταινιες τις βλεπεις
αγκαλια με ενα Πακι....(κανει και ριμα)
αχαχαχαχαχαχαχα
ειμαι ο ατιμος, μισοΕλλεηνιδης!ή αγκαλιά με γκομενάκι....
αλλά εσύ είσαι μισογύνης....
οπότε βολέψου με το πάκι
Σάββατο 21-08
STAR στις 2.30
The Bridges of Madison County(Οι γέφυρες του Μάντισον) του Clint Eastwood(USA 1995)
"Ρομαντικό δράμα με τον Dirty Harry?Κι όμως"
εγω!!!!αν ειμαι σπιτι...ειναι νωρις γ μενα....ασε που τετοιες ωρες εχει λιγοτερες διαφημισεις.μα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;βαζουν ολες τις ταινιες στις δυομιση και μια την νυχτα.....ποιος να κατσει τετοια ωρα να τις δει;και με διαφημισεις αναμεσα;
Λίγο δύσκολο φιλμ, ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑΡΑ όταν μπεις στο κλίμα της.Bill Murrey JUST GOD τι να λέμεσημερα 16/08/2010
ΕΤ1 στις 21,00
Ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ
παραγωγης 1998, κομετί, Αμερικανική ταινία του Γουές 'Αντερσον, με τους Τζέισον Σουόρτσμαν, Μπιλ Μάρεϊ, Ολίβια Γουίλιαμς.
Ένας σπασίκλας μαθητής της Ακαδημίας Ράσμορ, ο οποίος συμμετέχει σε δεκάδες δραστηριότητες χωρίς να αριστεύει πουθενά, ζητά τη βοήθεια ενός εκκεντρικού μεγιστάνα για να κατακτήσει μια δασκάλα.