Νέα

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ποινικοποιούν τον πελάτη της πορνείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltaire45
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Τι να μαθουμε ρε φιλε?
Οτι "συμφωνει" η ΝΔ με τον Συριζα στις ιδιωτικοποιησεις κι αυτο ειναι προδοσια?
Δεν πατε καθολου καλα.

Όποιος έχει τήν μύγα μυγιάζεται.

Αύτές δέν είναι ίδιωτικοποιήσεις (δέν είμαι έναντίον ίδιωτικοποιήσεων), άλλά ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ τού πλούτου τής Πατρίδος μας.

Ξέχασες νά μάς πείς γιά τό #2, #3 καί #6 τών σχολίων τού έκλεκτού φίλου μας Puchas Gracias.

Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, καί έσύ καί όλοι οί ΝΔκράτες νά μάθετε ότι ή σημερινή ΝΔ δέν έχει καμμία σχέση μέ τήν παλιά ΕΡΕ ή μέ τήν ΝΔ τού 1974-1981.

Ή σημερινή ΝΔ είναι μία έθνοπροδοτική συμμορία τσαρλατάνων, καιροσκόπων, τυχοδιωκτών καί πρώην κομμουνιστικών άποβρασμάτων καί αύτό θά τό γράψει καί ή ίστορία μιά μέρα όταν έγώ θά είμαι άστρόσκονη καί θά κατευθύνομαι πρός τόν TN -J0924-2201 (ό πιό μακρυνός καί γνωστός γαλαξίας.)

Επισκέπτης
Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, καί έσύ καί όλοι οί ΝΔκράτες νά μάθετε ότι ή σημερινή ΝΔ δέν έχει καμμία σχέση μέ τήν παλιά ΕΡΕ ή μέ τήν ΝΔ τού 1974-1981.
Ή σημερινή ΝΔ είναι μία έθνοπροδοτική συμμορία τσαρλατάνων, καιροσκόπων, τυχοδιωκτών καί πρώην κομμουνιστικών άποβρασμάτων
Eπιτέλους κι ένας που ομιλεί σωστά. Κι αυτές οι συμπεριφορές με έχουν διώξει από το κόμμα, ψηφίζω ενίοτε ΝΔ αλλά με βαρειά καρδιά αλλά δεν πρόκειται να πάω σε χρυσές πορδές.

Υ.Γ.
Το Αυστραλέζικο των 10:50 πάει για Άσσο, αλλά εγώ θα ροχαλίζω τότε, άρα αν αλλάξει κάτι στις αποδόσεις πάρτε με τηλέφωνο να ξυπνήσω LOL.....

Συνημμένα

• ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ, ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΨΩΛΗ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.png
    ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ, ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΨΩΛΗ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.png
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 28

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Πάντως ενδιαφέρον θα είχε αν γινόταν ενα δημοψήφισμα για το θέμα και μάλιστα να μπορούσαμε να δουμε και τα αποτελεσματα ανα φύλο. Απλά αυτή τη φορά αν τυχόν το τελικο αποτέλεσμα έβγαινε ναι , υπέρ του σουηδικού νόμου δηλαδή να γινόταν με κάποιο τρόπο όχι ... Οπως στο προηγούμενο δημοψήφισμα που το όχι έγινε ναι. Το πρόβλημα βέβαια θα είναι να βγει κατα του σουηδικού νόμου και το κατα να γίνει υπέρ .... Αν και το ποιό σωστό τώρα που το σκέφτομαι είναι αν ξαναγίνει δημοψήφισμα για οποιονδήποτε λογο απλα να μην πάμε να ψηφισουμε ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.050
Πόντοι
22.785
.............

.......... έγώ είμαι άτεγκτος αντίπαλος  τής άρχουσας τάξης. ......ΓΕΡΑΣΑ !!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ακόμα είναι μαζεμένοι(και όμως) οι Συριζέοι γιατί δεν έχουν τον πλήρη έλεγχο του κράτους στην επόμενη τετραετία να δείτε τι θα μας κάνουν ....... οι παπαρες της ΧΕ θα είναι γατακια μπροστά τους ......

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω πιστευω ο βασικος λογος που καποιοι ανθρωποι γινονται social justice warriors και φανατικοι ακτιβιστες υπερ των δικαιωματων των γυναικων και κατα της πορνειας ειναι η δικη τους ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη (αν ειναι γυναικες) η η ομοφυλοφιλια τους (αν ειναι αντρες). σε αμετρητα βιντεακια του youtube απο το εξωτερικο βλεπεις διαδηλωσεις κατα τις πορνειας απο φανατικες φεμινιστριες 120 κιλα η καθεμια, ασχημομουρες, με γυαλια και λαδωμενο μαλλι και απο ομοφυλοφιλους που διαδηλωνουν υπερ των δικαιωματων γενικως. οι ασχημομουρες και οι ομοφυλοφιλοι ζηλευουν που οι μπουρδελιαρηδες καταφευγουν στις πουτανες αφηνοντας αυτους αγαμητους και σκεφτονται οτι αν κανουν την προσβαση στις πουτανες πιο δυσκολη ισως εχουν καποια ελπιδα. δηλαδη ο βασικος λογος για τον ακτιβισμο κατα της πορνειας δεν ειναι ο σεβασμος στις γυναικες πορνες αλλα η ζηλεια για τη σεξουαλικη ζωη των υπολοιπων ανθρωπων

kaloskaloskalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Κριτικές
12
Like
672
Πόντοι
311
Τοσες ανισωτητες εχει δημιουργησει αυτη η κυβερνηση, παει να κανει θεωρητικα το καλο με αυτο τον νομο και να καλυψει ολα τα αλλα. Μας εχει καταντησει πουτανες αλλα δεν τον ενοχλει αυτο.Πιο συντηρητικη κυβερνηση δεν εχω ξαναδει. Καλο ειναι να ρωτανε τις κορασιδες πρωτα. Στην Γαλλια ειχανε βγει στο δρομο για να κρατησουνε την δουλια τους.

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Αν κατεβω στις επομενες εκλογες με συνθημα να κρεμασω ΟΛΟΥΣ τους συριζαιους και τα σογια τους καθως και οποιο πολιτικο προσωπο απο το παρελθον γουσταρω ακομα κ αν αυτο σημαινει ρηξη με την ΕΕ θα με ψηφισετε καριολιδες???? Θα τους κρεμασουμε στο συνταγμα ολους και θα τους κατουραμε μεχρι να σαπισουν... Οποιος περναει και κατουριεται στα κουφαρια τους θα τα ριχνει οταν γινω προθυμπουργος.... Τι λετε μαγκες???

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Ασ κανουμε δημοψηφισμα για να εκτελεσουμε τον τσιπρα και ολους τλυς αλλους κλανιαριδες.... Ας μαζεψουμε υπογραφες με ξεκαθαρο ερωτημα: εκτελεση τσιπρα και συν αυτω ??? Ναι η οχι? Ψηφιστε ελληνες.?? Ψηφος φυσικα και στις πουτανες μας κ ασ ειναι ρουμανες...

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Επίσης να σημειώσουμε ότι από το 2014 έχει περάσει από την Ευρωβουλή μη-δεσμευτική (ευτυχώς) πρόταση προς τα κράτη-μέλη να υιοθετήσουν το Σουηδικό Μοντέλο για την πορνεία. Η πρόταση πέρασε μετά από εισήγηση της Βρετανίδας ευρωβουλευτή των Εργατικών (τι άλλο;) Mary Honeyball.

Η βρετανιδα ξεκωλιαρα δεν ειναι πλεον στην ΕΕ και τη γραφουμε στα παπαρια μας. Αν ειναι τοσο εργατικη ας παει να εργαστει και ας μη πεταει ολο μαλακκες! Εμεις θα γαμαμε οποτε θελουμε με ενα δεκαευρακι πιανουμε κωλο βυζια και χυνουμε.... Χωρις μα και μου και χωρις να ρωτησουμε τη γυναικα. Αυτο ειναι σωστο για τον αντρα... Να αισθανεται δυνατος με το δεκαευρακι του... Τοσα φραγκα που εχουμε ακουμπησει σε ρουμανια αλβανια ουκρανιαα κλπ θα λυναμε το θεμα του χρεους.. Ε και?.? Ας ειχαν εκπαιδευσει οι αχριστεροι τις γυναικες να μας καθονται ευκολα κ τσαμπα, ας ειχαν φερει και πολλες αλλοδαπες αντι αλλοδαπους και εμεις δε θα πληρωναμε πουτανες.... Αν μαλιστα απελλασουν ολους τους λαθροαντρες και φερουν φοβισμενες κοπελες που ψαχνουν να πιαστουν απο καπου εγω πρωτος θα δινω στον τσιπρα δεκα ευρω καθε φορα που θα μου καθεται μια τετοια

kaloskaloskalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Κριτικές
12
Like
672
Πόντοι
311
Η βρετανιδα ξεκωλιαρα δεν ειναι πλεον στην ΕΕ και τη γραφουμε στα παπαρια μας. Αν ειναι τοσο εργατικη ας παει να εργαστει και ας μη πεταει ολο μαλακκες! Εμεις θα γαμαμε οποτε θελουμε με ενα δεκαευρακι πιανουμε κωλο βυζια και χυνουμε.... Χωρις μα και μου και χωρις να ρωτησουμε τη γυναικα. Αυτο ειναι σωστο για τον αντρα... Να αισθανεται δυνατος με το δεκαευρακι του... Τοσα φραγκα που εχουμε ακουμπησει σε ρουμανια αλβανια ουκρανιαα κλπ θα λυναμε το θεμα του χρεους.. Ε και?.? Ας ειχαν εκπαιδευσει οι αχριστεροι τις γυναικες να μας καθονται ευκολα κ τσαμπα, ας ειχαν φερει και πολλες αλλοδαπες αντι αλλοδαπους και εμεις δε θα πληρωναμε πουτανες.... Αν μαλιστα απελλασουν ολους τους λαθροαντρες και φερουν φοβισμενες κοπελες που ψαχνουν να πιαστουν απο καπου εγω πρωτος θα δινω στον τσιπρα δεκα ευρω καθε φορα που θα μου καθεται μια τετοια
Στην Σουηδια δεν ειναι ολοι αλκοολικοι και δερνουν τις γυναικες τους;

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Κάνουν λέει ανεμελοι την επισκεψη τους στα μπουρδελα και τι θα έπρεπε να κάνουμε δηλαδή την επισκεψή μας αγχωμένοι στα μπουρδελα ; :2funny:

Nαι κατεβαινω τσάρκα και είμαι χαλαρος σφυριζω κιολας και μπαινω μέσα να γαμησω. Ενοχλω κανενας; Και στη τελική είναι δικαιωμα τοσο δικο μας οσο και των γυναικων αυτων που κάποιες γουσταρουν που το κάνουν προσωπικα δεν εχω πάει με κάποια που φαινοταν να το κάνει επειδή την εκβιάζουν. Αλλα κλασσικά οι αριστεροι με τοσες ιδεοληψίες που ειχαν από την αρχη της βασιλειας τους το 2015 δεν θα ειχαν και μια ακομα;

ξυπνηστε μερικοι και μην νομιζετε ότι ολοι είναι ρομαντικοι σαν εσάς κάποιες γυναικες δεν είναι ουτε για έναν ουτε για δυο άντρες είναι για πολλους! Είναι πολυγαμικες όπως και άντρες. Άντε μας εχετε πρηξει με αυτή τη καραμελα επιτελους. Οπου γουστάρουμε θα πάμε δεν θα ζητήσουμε και την άδεια σας. Εσυ ζητάς την δικιά μου που εισαι σα γιουβαρλάκι και παρακαλάς τις γκομενες να σου κάτσουνε. Όχι. Ετσι και εμεις.

Εδω το αγαπημενο τους θεμα πορνο για το 2017 ηταν τα οργια κ οι παρτουζες... Τι να λεμε τωρα με τις βρωμιαρες... Θα τις πηδαμε οποτε θελουμε με δεκα ευρω και αν καμια βρωμιαρα ελληνιδα εχει προβλημα που παμε με ρουμανες και γραφουμε τις τριχωτες φακλανες που συμπαθουν τους αφρικανς στα παπαρια μας ε ας ριξει την τιμη! Αν καποια ελληνιδα με παρακαλουσε να την πηδηξω για 10 ευρω θα το εκανα σιγουρα οσο ασχημη κ αν ηταν... Απλα επειδη ειμαι ελληνας... Αλλα λρελει να ταπεινωθει πρωτα να παρακαλεσει ευγενικα και μετα θα της δωσω το καβλι μου της χοντρελως

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Ωραίο το αχριστεροι ..  :2funny:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Ηρθε η ώρα να πέσει η κυβέρνηση...

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Θα πεσει ο Alexis αλλα και ο Κουλης τα ιδια θα κανει
Η πολιτικη εφαρμοζεται απο την ΕΕ κατι ηξεραν οι Αγγλοι που την εκαναν με ελαφρα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
θανατο σε καθε χοντρή φεμινίστρια

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
οι πουτάνες τους πείραξαν λες και η Έφη Αχτσιόγλου που γαμιόταν με τον τόμσεν για τα κονέξιονς δεν ήταν πόρνη  :grin:
αν και αποκλείετε να ποινικοποιήσουν την πορνεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom