BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
φαντασου τυπε να μας κοψουν το γαμησι. Την κάτσαμε με τις ελλεηνιδες.
Ένα καλό έχει μείνει σε αυτή τη χώρα τύπε και θέλουν να το καταστρέψουν :S :S :S
φαντασου τυπε να μας κοψουν το γαμησι. Την κάτσαμε με τις ελλεηνιδες.
Ένα καλό έχει μείνει σε αυτή τη χώρα τύπε και θέλουν να το καταστρέψουν :S :S :S
Ρε τύπε δεν αντέχουμε και άλλη σφαλιάρα!Εισαι ετοιμος για πολεμο για χαρη του ονοματος? Ολοι αυτοι που ξεσηκωνονται, αν αυριο το πρωι κανουμε εισβολη και πολεμο δεν θα βρισκουν ουτε βενζινουλα στα πρατηρια. Και να τους δω τοτε πως θα ξεβολευτουν.
για αυτό πάω γυμναστηριο τυπε για να είμαι σε φορμα την ημερα που θα χρειαστεί να δώσουμε τους πορνο αγώνες μας για να ελευθερώσουμε ξανά το ιστορικο κέντρο από τις ιδεοληψίες των πιρφορων
Επίσης να σημειώσουμε ότι από το 2014 έχει περάσει από την Ευρωβουλή μη-δεσμευτική (ευτυχώς) πρόταση προς τα κράτη-μέλη να υιοθετήσουν το Σουηδικό Μοντέλο για την πορνεία. Η πρόταση πέρασε μετά από εισήγηση της Βρετανίδας ευρωβουλευτή των Εργατικών (τι άλλο;) Mary Honeyball.
Πρόταση βελτίωσης του πλαισίου.
Μόνο οι Ελληνες την καταγωγή να διώκονται. Επίσης μόνο οι straight.
Οι αλλοδαποί/αλλογενείς, refugees welcome, lgbt κτλ να ξεδίδουν ελεύθερα οι άνθρωποι, μιας και είναι μειονότητες κ πρέπει να στεκόμαστε στο πλευρό των μειονοτήτων.
Έτσι να γίνει πιο σωστά και ολοκληρωμένα η δουλειά, μην αφήνουμε κενά στην νομοθεσία.
Έτσι τύπε. Αγώνας μέχρι την τελευταία ρανίδα του σπέρματός μας
Καταλαβαινει κανεις ποσο νούμερο είναι η τυπισα όταν ισχυρίζεται πως η εκουσια πορνεια πρεπει να τιμωρείται. Δηλαδη πάει μια γυναικα και λέει θελω να γινω πορνη. Και θα της πει αυτή όχι αυτό είναι παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωμάτων. Μα θελω να γινω πορνη. Όταν θέλω να κάνω κατι που δεν κάνει κακο σε κάποιον άλλο δεν αποτελει δικαιωμα μου;
τις αμεσα ενδιαφερομενες τις ρωτησατε;
Κάντε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στην Κουμουνδούρου.
Αυτη ειναι η πολιτικη ορθοτητα του σημερα τύπε.Καταλαβαινει κανεις ποσο νούμερο είναι η τυπισα όταν ισχυρίζεται πως η εκουσια πορνεια πρεπει να τιμωρείται. Δηλαδη πάει μια γυναικα και λέει θελω να γινω πορνη. Και θα της πει αυτή όχι αυτό είναι παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωμάτων. Μα θελω να γινω πορνη. Όταν θέλω να κάνω κατι που δεν κάνει κακο σε κάποιον άλλο δεν αποτελει δικαιωμα μου;
Αυτη ειναι η πολιτικη ορθοτητα του σημερα τύπε.
Λες "θελω να γινω πορνη" και ειναι παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων (των δικων σου δικαιωματων).
Λες "θελω να γινω πούστης" και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να γινεις.
Ενω το να εισαι πορνη δεν προκαλει κανενα κακο στην κοινωνια.
Και ενω το να εισαι πουστης προκαλεί αλυσιδωτές βλαβες στην κοινωνια σε πολλα επιπεδα.
Τύπε κι εγώ είμαι πυρφόρος (ε δεν με έχεις δει τόσα κογιότ με τη Σεξοκουκουβάγια) αλλά ουδέποτε θα ανεχτώ να πέσει φραγμός στο ΧΧΧ, γιατί θα προσπαθήσω να γαμήσω κόρες/γυναίκες/πεθερές των κυβερνώντων. Η πορνεία είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ..........για να ελευθερώσουμε ξανά το ιστορικο κέντρο από τις ιδεοληψίες των πιρφορων
Tα κορίτσια, εδώ διαφωνούμε με τη λέξη!Οι πουτανες είναι η αγαπη μας
Τύπε κι εγώ είμαι πυρφόρος (ε δεν με έχεις δει τόσα κογιότ με τη Σεξοκουκουβάγια) αλλά ουδέποτε θα ανεχτώ να πέσει φραγμός στο ΧΧΧ, γιατί θα προσπαθήσω να γαμήσω κόρες/γυναίκες/πεθερές των κυβερνώντων. Η πορνεία είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ..........
Tα κορίτσια, εδώ διαφωνούμε με τη λέξη!
να αγιασει το στομα σου αδερφεΣΥΡΙΖΑ δεν θέλατε;
Καλά να πάθετε.
Με το παραμύθι των προσφύγων και της κακοποίησης παιδιών θα αλλάξουν το νόμο.
ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλατε;
Πληρώστε τώρα για "Εθνικό Εισηγητή για την Καταπολέμηση Εμπορίας Ανθρώπων" με γραφείο και προσωπικό. Πληρώστε για Ομάδα Εργασίας στην Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων.
Πληρώστε τώρα και πάτε φυλακή.
Όταν έλεγα τι θα γίνει (και έχω ποστάρει γι' αυτό) βγαίναν διάφοροι και το αμφισβητούσαν.