Νέα

Οι ψυχολογικοί λόγοι της ζήτησης του ''παράνομου'' στο Αγοραίο σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οι βιολογικοί λογοι? Απλα τεστοστερόνη .η πολλη καβλα θολωνει το μυαλο του αντρα.αντρας που δεν έχει γαμησει τουλάχιστον 1000 γυναικες εχει πρόβλημα με βιολογικά απωθημενα που δεν έχει ολοκληρώσει.ο άντρας πρέπει να έχει γαμησει τουλάχιστον 1000γκομενες πριν κατασταλάξει.για τη γυναίκα σαφώς τα πράγματα είναι αλλιώς από θέμα βιολογίας.πολλες φορες μια γυναίκα έχει προβλήματα ακόμα και με έναν άντρα να έχει παει.ειναι κατεστραμενη πλεον και αυτό οφείλεται σε βιολογικούς παραγοντες

1000 και μία Γυναίκες !!

1000 και μια Νύχτες !!

100000000000000000 και μια ΜΑΛΑΚΙΕΣ βασισμένες σε βιολογικούς παράγοντες.

Κάνε μια προσπάθεια να μη γαμάς τα threads !!! 
Καταντάει κουραστικό.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Αν καποιος νοιωθει καλα με το ξενοπηδημα γιατι να μην το κανει??υπαρχουν περιπτωσεις που το εχει συστησει γιατρος,λογω αγχους ,καταθλιψης κ.τ.λ..
Γνωριζω ατομο που αρωστησε απο τετοιες φασεις,αλωστε εχετε αναρωτηθει γιατι πολλοι ανθρωποι καταληγουν σε καποια κουφα χομπι (ορειβασιες,κ.τ.λ.),γιατι τα κανουν?ακομα και το να ξεφωνιζει σε καποιο γηπεδο για ενα γκολ οταν ξερει οτι την αλλη κυριακη μπορει να χασει η ομαδα του??Πιστευω οτι καποιο απωθημενο και μαλλον σεξουαλικο.Η ικανοποιηση στο σεξ λειτουργει καλυτερα στην ψυχολογια ειδικα του αντρα,αν τα χεις κανει ολα και εισαι ικανοποιημενος νοιωθεις καλα,και αρχιζεις να φιλοσοφεις

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ε για πιο μετα που θα το πας σοβαρα για μενα ειναι ξεφτιλα να νταραβεριζεσαι με πουτανες...ποσο μαλλον αν εχεις οικογενεια και παιδια...αλλο τωρα που ειμαι 26 και τις εχω παρει σβαρνα ολες...
πιο μετα συμβιβαζεσαι....οπως συμβιβαζεται και αυτη και δεν ξενοπηδαει ετσι πρεπει και εσυ...αλλα πριν γινει αυτο....πρεπει να εχεις χορτασει γαμησια με το τσουβαλι...

πολύ σωστός..μην ακούς κανένα.
δλδ αν είναι να παντρευτώ και να το ρίξω στις πουτάνες, ε ας το ρίξει και η γυναίκα μου στους μαύρους και τα παιδιά μόλις μεγαλώσουν θα καμαρώνουν για τους γονείς τους..

τι λέτε ρε παιδιά ?  :grin:

και το λέω εγώ που συχαίνομαι και φοβάμαι υπερβολικά και το γάμο, και τα παιδιά.. :P

υγ
αν και ο γάμος δεν είναι συμβιβασμός...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.868
Πόντοι
10.686
απλα οποιος παει με πουτανες εχει θεματα τρελα αλλιως θα εβρισκε γκομενα ακομα κ μπαζο

κατσε εσυ να πιστευεις οτι εισαι ο εραστης των δυτικων πορνειων

λεω για οποιον παει συστηματικα με τανες οχι λιγες φορες για την εμπειρια
Με μπάζα εμένα δεν μου σηκώνεται,προτιμώ τις τάνες ή να τον παίζω μόνος μου... 

(Γαμοδίκτυο...)

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αν καποιος νοιωθει καλα με το ξενοπηδημα γιατι να μην το κανει

αν τα χεις κανει ολα και εισαι ικανοποιημενος νοιωθεις καλα,και αρχιζεις να φιλοσοφεις

Το πρόβλημα (κατά τη γνώμη μου ) δεν είναι στο να ξενοπηδαει που και που κάποιος μια και αισθανεται  ωραία οταν το κανει.

Το πρόβλημα ( παλι κατα τη γνωμη μου ) μπορεί να ξεκινήσει όταν κάποιος αρχίζει να νοιώθει ασχημα οταν δεν ξενοπηδαει.Οταν δηλαδή εθίζεται στο ξενοπηδημα.Συνηθως γιατί μπορεί τοτε με το ξενοπηδημα να προσπαθεί να λυσει άλλσ προβληματα που έχει και που δεν θέλει να συνειδητοποιησει και να αντιμετωπίσει.Καποιοι συγκαλυπτουν προβλήματα με το ποτο, καποιοι με το φαγητό, καποιοι με ντρογκες ( ελαφριες η βαριες ) και τελος καποιοι με το σεξ.Απο ολα εχει ο μπαξές.

Στο δευτερο που γραφεις.Φιλοσοφείς πολυ πιο αποτελεσματικά οταν δεν αισθάνεσαι καλά.Γιατί τότε απλά πρέπει να κατσλήγεις σε λυσεις και οχι απλά σε διαπιστωσεις.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ΤΟΤΕ ναι ειναι προβλημα αλλα εγω δεν  εξεταζω αυτη την περιπτωση μιλας για αρωστημενη κατασταση οχι .Ενας λογος π.χ.ψυχολογικος ειναι αν η γυναικα σου ειχε περισσοτερες εμπειριες απο σενα πριν παντρευτειτε τοτε για την ψυχικη σου ισσοροπια θα ξενοπηδαγες,η τα ειχε μς καποιον φιλο σου και αυτος σου ελεγε τι εκανε μαζι της ηρθαν ομως ετσι τα πραγματα και την παντρευτηκες ,μετα απο 4-5 χρονια δεν θα ηθελες ξενοπηδημα???τεσπα ειναι καθαρα ψυχολογικο το ξενοπηδημα νομιζω γιαυτο ολοι αλλα και ολες το σκεφτονται.Αλλοι το κανουν αλλοι φοβουνται αλλοι το σκεφτονται για υτο η καλυτερη λυση ειναι οι πορνες φυσικα για εναν παντρεμενο  οχι στο μεταξι με τα πακια αλλα καπου πιο κυριλε εκει αλλωστε δεν εχεις ψυχολογικη υποστηριξη (μεταξι λεω) αλλα κατανταει αγγαρεια.Οχι καπου κυριλε σε καποια αλλη πολη ενδεχομενως, στο εξωτερικο .Π.Χ αν εισαι 45 και η γυναικα σου 42 η 40 και βρεθεις στο εξωτερικο με μια κοπελα 22 τι θα πεις οχι ???δεν νομιζω αυτο ναι σε ανεβαζει ψυχολογικα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είναι απλό.ο αντρας έχει τεράστια ανάγκη το σεξ σε σχεση με τη γυναίκα που το έχει σχετικά χεσμενο.ο κυριος λόγος που αναζητούν οι άντρες το παράνομο στα μπουρδελα είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες να το κάνουν εξω.γιαυτο το λογο και οι παντρεμένοι πηγαίνουν σε μπουρδελα. Οι γυναίκες στο σπίτι δεν τους καλύπτουν σεξουαλικα και αυτό οφείλεται σε βιολογικους παράγοντες που έχουν να κάνουν με τις σεξουαλικες ορμες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπάρχουν ψυχολογικοι λογοι στον άντρα.μονο βιολογικοι.τα ιδια λεει ο γιωσαφάτ ματθαίος και ο ασκητης.μια γυναικα που δεν δινει σεξ στον αντρα της τον εχει χασει στα σιγουρα.ενας αντρας ομως μπορει να μη δινει σεξ στη γυναικα του χωρις να δημιουργειται κανενα προβλημα στη σχεση και αυτο γιατι στις γυναικες το σεξ ειναι τελευταια προτεραιοτητα

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δεν υπάρχουν ψυχολογικοι λογοι στον άντρα.μονο βιολογικοι.τα ιδια λεει ο γιωσαφάτ ματθαίος και ο ασκητης.μια γυναικα που δεν δινει σεξ στον αντρα της τον εχει χασει στα σιγουρα.ενας αντρας ομως μπορει να μη δινει σεξ στη γυναικα του χωρις να δημιουργειται κανενα προβλημα στη σχεση και αυτο γιατι στις γυναικες το σεξ ειναι τελευταια προτεραιοτητα

δασκαλε μεχρι να φτασουμε τις χιλιες γκομενες θελει πολυ δρομο ακομα....ευχαριστω παντως για την συμβουλη !

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δασκαλε μεχρι να φτασουμε τις χιλιες γκομενες θελει πολυ δρομο ακομα....ευχαριστω παντως για την συμβουλη !
η αποσταστη ειναι κοντινη για εμενα.απλα να γαμας δεκα γκομενες ανα μια εξπερματιση και ουτε που θα το καταλαβεις για ποτε τις εφτασες :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ο κυριος λόγος που αναζητούν οι άντρες το παράνομο στα μπουρδελα είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες να το κάνουν εξω.γιαυτο το λογο και οι παντρεμένοι πηγαίνουν σε μπουρδελα.

Εν μέσω αμέτρητων άλλων μαλακιών ''τρολ'' βάσης, οφείλω να αναγνωρίσω ότι είπες και κάτι ( το παραπάνω )  σωστό.

Δεν ξέρω αν είναι ο κύριος λογος αυτός που αναφέρεις, αλλά σίγουρα σε κάποια ποσόστωση έχει βάση.

Ακόμα και τα σταματημένα ρολόγια δυο φορές τη μέρα δείχνουν σωστή ώρα !!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Kαλυτερα να τον κοψω παρα να γινω διπλοκαποτακιας  :effemine:
Συνεχιζω δυνατα, απλα δεν αναφερω καν τις κοπελες για ευνοητους λογους.
Μαλιστα εχω μπει δυνατα και στον χωρο των στουντιο οπου παιζει παρα πολυ ρομαντζο  :rockon:

senpai  :kneel: :kneel:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.617
Πόντοι
5.827
Όσοι παραμυθιάζονται ότι το σεξ με την γκόμενά σου είναι τάχα μου ανώτερο από το γαμήσι με μια πουτάνα, γιατί και καλά απουσιάζει το συναίσθημα, το κάνουν από αγγαρεία και δεν το απολαμβάνουν πραγματικά, ας δουν το παρακάτω βίντεο και μετά ας σιωπήσουν για πάντα. Πορνοστάρ ερωτηθείσες αν έρχονται σε οργασμό κατά τι διάρκεια ερωτικών σκηνών απάντησαν:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Βολτάροντας στο site σε κάποια σημεία βρίσκεις posts για απαιτήσεις πέραν των συνηθισμένων στο αγοραίο σεξ.  Ο  όρος που χρησιμοποιείται στο site είναι συνήθως ''παράνομα εξτραδάκια''.

Είναι δεδομένο ότι το 70% περίπου των κοριτσιών του χώρου, είτε δεν περνάει ιατρικές εξετάσεις ειτε τις περνάει αν και όποτε τους καπνίσει ( με μια περίεργη εκδικητική διάθεση απέναντι στον εαυτό τους, λες και αυτοτιμωρούνται ). Και αυτό νομίζω είναι λίγο πολύ γνωστό στους περισσότερους χρήστες/λάτρεις των παραπάνω "πρακτικών".

Σκέπτομαι λοιπον πόση γκάβλα συνεπάγεται ενα ''παράνομο εξτραδάκι'' για να ρισκάρει κάποιος να κολλήσει μια αρρώστια και μάλιστα ίσως σοβαρή ?? Τι τριγκάρει αυτή την επιθυμία ??
Γράφω κάποιες σκέψεις παρακάτω και περιμένω και άλλες γνώμες.

Πρώτον. Η ψευδαίσθηση της - και καλά -  αποκλειστικότητας στο παραπάνω . Οτι δηλαδή ''μόνο'' μαζί του κάνει η κοπέλα το  κάτι παραπάνω, που με άλλους δεν το κάνει.

Δεύτερον.  Η αίσθηση του "παράνομου" ?? Κάποιοι πραγματικά ηδονίζονται απο τη παρανομία γενικότερα ( ασχέτως του σεξ ).

Τρίτον. Κάποιοι άντρες - ως γνωστόν-  βγάζουν πάνω στις κοπέλες του χώρου μια περίεργη εκδικητικότητα απέναντι στις γυναίκες γενικότερα. Μήπως αυτοί συνήθως  τριγκάρονται απο την αίσθηση ότι ωθούν τις κοπέλες στα ''άκρα'' ??

Τέταρτον. Απλά ο κορεσμός από "συνηθισμένες" σεξουαλικές πρακτικές οδηγεί στην αναζήτηση ηδονής μέσω νέων "παράνομων" πρακτικών.

Πέμπτον. Αυτή καθαυτή η " αίσθηση κινδύνου" που συνεπάγονται τα εξτραδακια  συνεισφέρει στην σεξουαλική απόλαυση. Εχει  δηλαδή απόλαυση και ηδονή η ''ρώσικη ρουλέτα ''??  Ισως σε πολύ περιορισμένο στατιστικά αριθμό ανθρώπων. Δεν μπορεί να συμβαίνει σε ολους τους χρήστες των ''εξτραδακιων'' που είναι και αρκετοί απο ότι καταλαβαίνω.

Μάλλον λίγο απο όλα τα παραπάνω παιζουν.
Οσοι μπορούν και θέλουν  ας βοηθήσουν, ας συμπληρώσουν, η ας διορθώσουν τις παραπάνω αρχικές σκέψεις.
τυπε τίποτα από όλα αυτά. ...απλά όταν τον δίνεις χωρίς προφυλακτικό είναι άλλη αίσθηση. ..Η ορίτζιναλ η φυσική. ...Έτσι όπως πρέπει να γαμαει ο αντρας....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Οι καύλες φταίνε δεν υπάρχουν ψυχολογικοί λόγοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom