Νέα

Οι ψυχολογικοί λόγοι της ζήτησης του ''παράνομου'' στο Αγοραίο σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Γιατί πολύ απλά αναζητούν αυτό που δεν μπορούν να βρουν εύκολα έξω. Δηλαδή όσα θα έκανε ο καθένας με την γκόμενά του. Αλλά επειδή η προσφορά μουνιού είναι περιορισμένη και υπερτιμολογημένη (λίγες σεξουαλικά διαθέσιμες που το παίζουν και δύσκολες), ο μπουρδελιάρης θα το αναζητήσει στο χώρο του πληρωμένου έρωτα, έστω με όλα τα παρελκόμενα.

Είναι μια λογική προσέγγιση, και σίγουρα αφορά κάποιους απο τους χρήστες των ''extra''.  Ομως δεν ξέρω τι ''στατιστικότητα'' έχει ?? Πόσοι δηλαδή ανήκουν στη συγκεκριμμένη κατηγορία, όπως την περιγράφεις ??

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.617
Πόντοι
5.827
Είναι μια λογική προσέγγιση, και σίγουρα αφορά κάποιους απο τους χρήστες των ''extra''.  Ομως δεν ξέρω τι ''στατιστικότητα'' έχει ?? Πόσοι δηλαδή ανήκουν στη συγκεκριμμένη κατηγορία, όπως την περιγράφεις ??
Δικιά μου θεωρία, δεν ξέρω κατά πόσον αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία. Από τη στιγμή όμως που ξέρεις τους κινδύνους που εγκυμονούν τα εξτραδάκια δύο πιθανές αιτίες υπάρχουν. Είτε η ευχαρίστηση σε κάνει να εθελοτυφλείς απέναντι στους κινδύνους, είτε ο κίνδυνος αποτελεί μέρος της ευχαρίστησης. Αν πάρουμε το πρώτο σενάριο, γιατί να αγνοήσεις τους κινδύνους για κάτι που μπορείς να βρεις εύκολα έξω;

Φυσικά το να βρεις εκδιδόμενη που να τα κάνει όλα είναι εξίσου δύσκολο με το να βρεις μια καθημερινή κοπέλα που να μη λέει 'όχι' σε τίποτα. Όμως ακόμα και η πιο φόλα εκδιδόμενη είναι πολύ πιο έμπειρη από την κοπέλα της διπλανής πόρτας. Το έχουμε ζήσει όλοι πιστεύω ότι μία μέση γκόμενα δεν ξέρει που παν' τα τέσσερα. Η επαγγελματίας ξέρει και από ποιες γωνίες να μπει και πως να σε ευχαριστήσει γενικά και πιο γυμνασμένη είναι κλπ. Μιλάμε για τελείως αλλιώτικη εμπειρία.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δικιά μου θεωρία, δεν ξέρω κατά πόσον αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία. Από τη στιγμή όμως που ξέρεις τους κινδύνους που εγκυμονούν τα εξτραδάκια δύο πιθανές αιτίες υπάρχουν. Είτε η ευχαρίστηση σε κάνει να εθελοτυφλείς απέναντι στους κινδύνους, είτε ο κίνδυνος αποτελεί μέρος της ευχαρίστησης. Αν πάρουμε το πρώτο σενάριο, γιατί να αγνοήσεις τους κινδύνους για κάτι που μπορείς να βρεις εύκολα έξω;

Φυσικά το να βρεις εκδιδόμενη που να τα κάνει όλα είναι εξίσου δύσκολο με το να βρεις μια καθημερινή κοπέλα που να μη λέει 'όχι' σε τίποτα. Όμως ακόμα και η πιο φόλα εκδιδόμενη είναι πολύ πιο έμπειρη από την κοπέλα της διπλανής πόρτας. Το έχουμε ζήσει όλοι πιστεύω ότι μία μέση γκόμενα δεν ξέρει που παν' τα τέσσερα. Η επαγγελματίας ξέρει και από ποιες γωνίες να μπει και πως να σε ευχαριστήσει γενικά και πιο γυμνασμένη είναι κλπ. Μιλάμε για τελείως αλλιώτικη εμπειρία.

Οπότε καταλήγεις και εσύ σε κάποιες απο τις αρχικες αιτίες που έβαλα  και εγώ στο εισαγωγικό  post μου.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επιβεβαιωση αντρισμου , με ολο το ρισκο , ειναι μεγαλη νικη το να καταφερεις να καβλωσεις η καιακομα να κανεις μια τσνα να τελειωσει ,και ας προσποιειται αυτη εσυ θα μεινεις στο παραμυθι που σε βολευει , ομως το ρισκο το να γλειφεις να θελεις γλωσσοφιλα ακομα και να γαμησεις ανευ το θεωρω μεγιστο ψυχολογικο προβλημα .

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αν και ο νηματοθέτης το έχει παραγαμήσει με τα φιλοσοφικά μαλακοθέματά του ας πω κι εγώ τη μαλακία μου. Το να τελειώνεις μέσα σε μια γυναίκα είναι αρχέγονο ένστικτο και ως εκ τούτου πολύ ισχυρό. Αυτή είναι η αιτία των παράνομων κρεμπιέδων, δεν είναι θέμα ζήτησης αλλά καύλας.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
δεν ξερω μαγκες το δικο μου θεμα ειναι οτι θελω να τις γαμησω ολες....χοντρες κοντες ψηλες ασχημες αδυνατες....αυτο βεβαια ειναι πρακτικα αδυνατον....οσες και να γαμησεις παντα θα υπαρχουνε περισσοτερες....
οποτε συμβιβαζεσαι με μια και τελιωνει εκει το θεμα....μεχρι να συμβιβαστεις ομως εχεις γαμησει πρωτα καμια 1000αρα γκομενες να μεινεις εστω και λιγο ικανοποιημενος

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δεν ξερω μαγκες το δικο μου θεμα ειναι οτι θελω να τις γαμησω ολες....χοντρες κοντες ψηλες ασχημες αδυνατες....αυτο βεβαια ειναι πρακτικα αδυνατον....οσες και να γαμησεις παντα θα υπαρχουνε περισσοτερες....
οποτε συμβιβαζεσαι με μια και τελιωνει εκει το θεμα....μεχρι να συμβιβαστεις ομως εχεις γαμησει πρωτα καμια 1000αρα γκομενες να μεινεις εστω και λιγο ικανοποιημενος

Γιατί να συμβιβαστείς με μία;

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Γιατί να συμβιβαστείς με μία;

ε για πιο μετα που θα το πας σοβαρα για μενα ειναι ξεφτιλα να νταραβεριζεσαι με πουτανες...ποσο μαλλον αν εχεις οικογενεια και παιδια...αλλο τωρα που ειμαι 26 και τις εχω παρει σβαρνα ολες...
πιο μετα συμβιβαζεσαι....οπως συμβιβαζεται και αυτη και δεν ξενοπηδαει ετσι πρεπει και εσυ...αλλα πριν γινει αυτο....πρεπει να εχεις χορτασει γαμησια με το τσουβαλι...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ε για πιο μετα που θα το πας σοβαρα για μενα ειναι ξεφτιλα να νταραβεριζεσαι με πουτανες...ποσο μαλλον αν εχεις οικογενεια και παιδια...αλλο τωρα που ειμαι 26 και τις εχω παρει σβαρνα ολες...
πιο μετα συμβιβαζεσαι....οπως συμβιβαζεται και αυτη και δεν ξενοπηδαει ετσι πρεπει και εσυ...αλλα πριν γινει αυτο....πρεπει να εχεις χορτασει γαμησια με το τσουβαλι...

Ακόμα δε σε καταλαβαίνω. Γιατί να συμβιβαστείς, γιατί να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ακόμα δε σε καταλαβαίνω. Γιατί να συμβιβαστείς, γιατί να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

υπαρχει ρε μαν ωραιοτερο πραγμα απο τα παιδια ? η απολυτη ευτυχια ειναι....για μενα ειναι must για τον καθενα οικογενεια και παιδια...ασχετο αν θελει να παντρευτει ή οχι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

γιαννη κ εσυ ψυχακιας εισαι οπως ολοι μας εδω  :wanker: :wanker: :wanker:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
γιαννη κ εσυ ψυχακιας εισαι οπως ολοι μας εδω  :wanker: :wanker: :wanker:

συμφωνω φιλε...ειμαι τρελαμενος με το σεξ γενικοτερα και τις γκομενες/πουτανες πες το οπως θες...απλα αν δεν τα κανω τωρα κριμα ειναι να τα φοραω μετα στην αλλη στο μελλον...
οποτε επειδη θελω να ειμαι σωστος συνεχιζω ετσι....

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Πολύ σίγουρο σε βλέπω.
Τυχαίνει να γνωρίζω πολλούς παμτρεμενους με παιδια εντελως "ασυμβίβσστους"

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.175
Πόντοι
606
υπαρχει ρε μαν ωραιοτερο πραγμα απο τα παιδια ? η απολυτη ευτυχια ειναι....για μενα ειναι must για τον καθενα οικογενεια και παιδια...ασχετο αν θελει να παντρευτει ή οχι
must τα παιδια κ η οικογενεια??
οχι ρε μποι..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
συμφωνω φιλε...ειμαι τρελαμενος με το σεξ γενικοτερα και τις γκομενες/πουτανες πες το οπως θες...απλα αν δεν τα κανω τωρα κριμα ειναι να τα φοραω μετα στην αλλη στο μελλον...

Τύπε αυτός που έχει γεννηθεί μουνάκιας μια ζωή το μουνί θα κυνηγάει. Δεν υπάρχει γιατρειά.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Πολύ σίγουρο σε βλέπω.
Τυχαίνει να γνωρίζω πολλούς παμτρεμενους με παιδια εντελως "ασυμβίβσστους"

ναι μαν...μου το εχουνε πει αρκετοι...οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγεις απο αυτο το δρομακι κτλπ...επειδη γνωριζω τον εαυτο μου ομως ξερω οτι δεν θα κανω μαλακια στο μελλον...και οτι θα συμβιβαστω...
αηδιαζω προσωπικα οταν ακουω οτι παντρεμενοι ασχολουνται με το αθλημα αλλα απο την αλλη τους δικαιολογω κιολας γιατι ισως να μην ευχαριστηθηκαν ποικιλια μουνιων οταν ειχανε την ευκαιρια...εγω δεν θα το κανω με υπογραφη γιατι με ξερω...θα πιεστω φυσικα....αλλα δεν θα το κανω....τωρα αν μου την πεσει η υπερμουναρα στο club και με βαλει στις τουαλετες και μου πεταξει τα ματια εξω....ε τοτε τι να πω... :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

κουκου εισαι ρε φιλε με θεματα απο την παιδικη ηλικεια κ απορριψη οπως κ ολοι μας εδω  :wanker: :wanker: :wanker:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τύπε αυτός που έχει γεννηθεί μουνάκιας μια ζωή το μουνί θα κυνηγάει. Δεν υπάρχει γιατρειά.

εξαρταται τι προτεραιοτητες βαζεις πρωτα ρε φιλε...για μενα η οικογενεια και τα παιδια ειναι πιο σημαντικη προτεραιοτητα και πηγη ευτυχιας...το μουνι το βαζω σε δευτερη μοιρα μετα...αλλα τωρα που ειμαι ελευθερος του δινω και καταλαβαινει  ;)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.786
Πόντοι
1.936
.....δεν ξερω για σας λεβεντες,αλλα εγω πηγαινω στις τανες γιατι εχω να σταυρωσω γκομενα απο την μεταπολιτευση.Και πριν που ψιλο-βλεπωμουνα ολο κατι σαυρες εβγαζα αλλα και αυτες επαιρναν τη μουαγιεν μετα απο λιγο γιατι ο πολυς αερας βλαπτει την σχεση.Καλυτερα τανες κυριοι.Πολλες επιλογες, πιπινια που νομιζεις οτι θα μπορουσες να εισαι μπαμπας τους και κυριως οταν και οποτε θελω εγω.Πολυ σημαντικο!Οσο για το ψυχολογικο κομματι,εχω να πω οτι ειμαι πληρως με σωας τας φρενας και συνειδητοποιημενος.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αν και ο νηματοθέτης το έχει παραγαμήσει με τα φιλοσοφικά μαλακοθέματά του
Το συγκεκριμενο  θέμα μόνο φιλοσοφικο δεν το λες. Ειναι μαλλον ψυχολογικο και αρκετα πρακτικο.

Αλλα αν το παραγαμησα με τα θεματαενταξει θα κανω κρατει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom