Νέα

Οι ψυχολογικοί λόγοι της Πιρφορίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
πιο ειλικρινης και ανιδιοτελης απο την αποδοχη των γυναικων εξω απο τα μπουρδελα.τουλαχιστον αυτες δεν πουλανε παραμυθια οτι γουσταρουν το σεξ.σου λενε το κανω για το χρημα φιλε.δεν σου πουλανε ερωτες
και κακο ειναι να σου πουλανε δηλαδη?

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Όταν ένας άντρας προσεγγίζει μία γυναίκα προσπαθώντας να την γοητεύσει, έχοντας όμως ειλικρινά αισθήματα προς αυτήν και όχι απλά θέλει να της φορέσει το σαλάμι του γραβάτα, κατά κάποιο τρόπο καθίσταται ευάλωτος απέναντι στη δική της κρίση είτε είναι θετική αυτή είτε αρνητική. Στο παιχνίδι αυτό το πράσινο φώς το δίνει η γυναίκα, ότι πράγματι νιώθει γοητευμένη, επιθυμεί το φλερτ αυτό να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο κλπ. κλπ..
Θεωρώ ότι πολλοί άντρες, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας καταξιωμένη επαγγελματικά και ψημένα στη ζωή, ενδεχομένως να μην μπορούν ή να μην θέλουν να παρουσιάζονται σε ευάλωτη θέση έναντι οποιουδήποτε, οπότε πάνε σε μία επαγγελματία και της κάνουν μία πρόταση συνεργασίας: «Δίνω αυτά, παρέχεις εκείνα – δηλαδή σου παρέχω – και εσύ παρέχεις».
Για άτομα τελειωμένα δεν μπαίνω καν σε συζήτηση, απλά τους έχει γαμήσει η μοίρα και το ίδιο τους το μυαλό αλύπητα και δεν τους σώζει τίποτε και τάσσουν σε πουτάνες γάμους, παιδιά, σπίτια, κήπους, γάτες, ευτυχία κλπ. κλπ. νομίζοντας ότι επειδή τυχαίνει και γαμιούνται αυτές μαζί τους σε σχέση πελάτης – παρέχων υπηρεσία ότι υπάρχουν και άλλου είδους αισθήματα υποβόσκουσα.
Αρα λες ότι μια απο τις αιτίες της πιρφορίας είναι η άποψη κάποιων ότι εφόσον όλα αγοράζονται θα αγοράσω και μια σύζυγο η μια επίφαση συζύγου. Εχουν μάθει δηλαδή να αντιμετωπίζουν τα πάντα σαν εμπορική ανταλλαγή και με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν και τη σχέση. Νομίζω στατιστικά υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι πυρφόροι. Σωστός !!!!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο λογος ειναι οτι το ωραιο μουνι ειναι αρρωστεια ! Σε τρελαινει! Ακομη και σοβαρη ανθρωποι μπορουν να πιαστουν σε αυτο το διχτυ!

Αναμφισβήτητη αλήθεια φίλε. Αλλά το θέμα του thread είναι άλλο. Είναι γιατί κάποιοι εφόσον μπορούν απλά και σταράτα να πληρώνουν και να το έχουν το μουνί επιδίδονται σε σωτηρίες και διάφορες άλλες πιρφορίες ?? Πιρφορίες που παρεπιπτόντως στοιχίζουν πολύ περισσότερο ακόμη και απο τα City Tours, δεν στέκουν απο εμπορική άποψη, και άρα κάποια άλλη βάση έχουν.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν εχει δομη η ψυχαναλυση? Ειναι χυμα δηλαδη? Συγγνωμη εμενα η διαδικασια που λες δεν μου φαινεται παραλογη και μπορω να σου αντιπαραθεσω εξισου μεγαλα μυαλα που εχουν πει το αντιθετο με βαση την εμπειρια. Αν μιλας για την νευροφυσιολογια που μεταφραζει τα συναισθηματα σε χημικες αντιδρασεις, δεν εχω κανενα λογο να το αρνηθω, ομως εμενα μου γεννιεται το ερωτημα του πως δημιουργουνται οι αντιδρασεις? Μηπως με την ιδια διαδικασια που οταν θυμωνει καποιος εκκρινει αδρεναλινη, οταν εχει καταθλιψη μειωνεται η σεροτονινη και οχι το αναποδο? Δεν ξερω λεω...Ξερει κανεις?

Μπορει να σου φαινεται παρωχημενο και οι μεγαλοι ψυχαναλυτες να μας εχουν αφησει χρονια το ιδιο ομως εχει συμβει και με τον πλατωνα, τον αριστοτελη, τον ντα βιντσι, τον μηχαηλ αγγελο κλπ (και φυσικα τον χεντριξ :rockon: ). Με την λογικη, αυτη της ερευνας και της αποδειξης φανταζομαι οτι οταν ο Δημοκριτος μιλησε για το ατομο θα επρεπε να ειχε φαει πολυ γιαουρτι απο τους αλλους, και θα το ετρωγε για 2500 χρονια μεχρι να αποδειχτει στα εργαστηρια, τον γαλιλαιο τελικα επρεπε να τον καψουν η ισως και τον αριστοτελη καλα του εκαναν και τον ειχαν δαιμονοποιησει 1500 χρονια γιατι ηταν αντιθετος με την επιστημη της εποχης, την θρησκεια.

Το γενικο προβλημα που εχω παρατηρησει τα τελευταια χρονια ειναι οτι γινεται μια προσπαθεια απο τους νεους επιστημονες, αποδομησης των παλιων που εθεσαν τις βασεις. Αυτο δεν συμβαινει μονο στην ψυχολογια αλλα και σε αλλους τομεις με χαρακτηριστικο παραδειγμα την Ιστορια. Ετσι πχ ο Αλεξανδρος εγινε σφαγεας-κολομπος, οι σπαρτιατες στρατοκαυλα πουστακια και οι Αρχαιοι ελληνες τεμπεληδες πισωγλεντηδες (μμμμ παρατηρω οτι το πουστης υπαρχει παντου). Αυτο κατα την γνωμη μου γινεται γιατι πια εχουν ειπωθει ολα σε σχεση με αυτα και για να κανει καποιος μια ρηξικελευθη προταση και να κερδισει διασημοτητα και κυρος πρεπει να ανατρεψει τους προηγουμενους. Αν πεις οτι η ψυχαναλυση κανει δουλεια δεν λες κατι καινουριο, αν πεις ομως οτι ειναι γτπ ειναι ανατροπη! Στην φυσικη ενω μεχρι στιγμης για την δομη του συμπαντος επικρατουσε η θεωρια του μπιγκ μπανκ αρχισε να γινεται πολυ διαδεδομενη η θεωρια των υπερχορδων (και μετα θεωρια Μ) την οποια αναθεμα και αν την καταλαβαινουν πληρως 5-10 ατομα στον πλανητη και φυσικα δεν μπορει να αποδειχτει σε εργαστηρια. Ειναι πολλοι επιστημονες που την πιστευουν και την ακολουθουν και ας προβλεπει 10 στην 500στη συμπαντα και 7-12 διαστασεις (???)

Το γιατι πιστευεις οτι ειναι παρωχημενη η ψυχαναλυση θα ηθελα να το μαθω με [size=10pt][/size]πιο συγκεκριμενους λογους απο το οτι δημιουργηθηκε εναν αιωνα πριν. Με λιγα λογια την επιστημονικη αποδειξη οτι υπαρχει δεν την βρισκουμε, την αποδειξη οτι δεν υπαρχει την ξερουμε? Το χρονικο περιθωριο απο την δημιουργια της δεν μετραει εννοειται, ουτε οτι μπηκαν πραγματα απο πανω, η πηρε αλλη κατευθυνση. Με την ιδια λογικη ειναι παρωχημενη και η θεωρια των ιδεων του πλατωνα η η Αρετη του Σωκρατη.

Το νοημα της ψυχολογιας ειναι η ψυχικη εξελιξη και εφοσον τελικα ο καθενας μας αυτην την βλεπει διαφορετικα, νομιζω οτι αυτο που ισχυει ειναι το whatever gets you through the night

Εννοειται οτι συμφωνω οτι δεν ειναι μονο ο φρουντ ψυχολογια ουτε η ψυχαναλυση. Αυτο που ειπα και ξαναλεω οτι εδειξε την αιτια των ψυχικων διαταραχων στην παιδικη ηλικια, Θεση που χρησιμοποιηται μεχρι σημερα οχι μονο απο την ψυχαναλυτικη σχολη

ΥΓ Αυτα που γραφονται σημερα και η "γνωση που χτιζεται" θα αξιολογηθουν στις πραγματικες τους διαστασεις σε καμμια 50ρια χρονια. Θα προτεινα, χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο αλλα μονο λογω [size=4pt]διαφορας ηλικιας[/size] γιατι εχω δει πολλα μεγαλα να ανατρεπονται (οπως ο κομμουνισμος ας πουμε :grin: ), να κρατησεις χαμηλα την μπαλλα

ΥΓ 2 Εσυ που τα ξερεις ολα αυτα?

Οι ψυχαναλιτικές προσεγγίσεις σου όπως και διαφόρων άλλων συναδέλφων βοήθησαν πιστεύω αρκετά το ψάξιμο στη φάση της ανάλυσης και πήγαν τη κουβέντα σε πολύ ψηλό επίπεδο. Δεν΄κατέληξαν όμως σε σύνθεση. Δηλαδή σε κάποιο καθαρό και΄σχετικά λακωνικό συμπέρασμα ( των 3-4 γραμμών )για τους  λόγους τησ πιρφορίας. Μήπως μια προσπάθεια ακόμη θα βοηθούσε.

ΥΓ Εντελώς φιλικά δεν είναι αντικείμενο του thread οι διαφορετικές ψυχαναλυτικές σχολές και η συγκριτική αξία τους. Ασ επικεντρώσουμε στο Θέμα μας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και κακο ειναι να σου πουλανε δηλαδη?
σε αφηνουν στο ψεμα φιλε μου.εγω ειμαι φιλος της αληθειας.θα εκτιμουσα απολυτα μια γυναικα που θα μου ελεγε οτι το σεξ ειναι ασημαντο γιαυτην

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σε αφηνουν στο ψεμα φιλε μου.εγω ειμαι φιλος της αληθειας.θα εκτιμουσα απολυτα μια γυναικα που θα μου ελεγε οτι το σεξ ειναι ασημαντο γιαυτην
ε και καλα περιμενεις απο τις γυναικες να σου πουν την αληθεια??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προσεχε!!!

Συνημμένα

• funny-pictures-skeleton-girls-ready.jpg
    funny-pictures-skeleton-girls-ready.jpg
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 44

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αρα λες ότι μια απο τις αιτίες της πιρφορίας είναι η άποψη κάποιων ότι εφόσον όλα αγοράζονται θα αγοράσω και μια σύζυγο η μια επίφαση συζύγου. Εχουν μάθει δηλαδή να αντιμετωπίζουν τα πάντα σαν εμπορική ανταλλαγή και με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν και τη σχέση. Νομίζω στατιστικά υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι πυρφόροι. Σωστός !!!!
εμπορικη συναλλαγη και κουραφεξαλα.αντρες που γουσταρουν τις αληθινες γυναικες ειναι.αντρες που ψαχνουν να αγαπηθουν.αντρες με αληθινα αισθηματα που ψαχνουν το ιδιο.αμα θες να δεις αληθινη εμπορικη συναλλαγη κοιτα εξω απο τα μπουρδελα.η κοινωνια ειναι το μεγαλυτερο πορνειο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες αυτου του τοπου ειναι υπευθυνες για την πιρφορια.αυτες κανουν τα πιο σκληρα παζαρια σε ποιον θα δωσουν την αγαπη τους.οποτε και αυτοι ψαχνουν την αγαπη στις πορνες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο που να θεωρει ασημαντο το σεξ.εκτος και αν ειναι 120 χρονων η να εχει καποια αρρωστια που δεν γιατρευεται.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο που να θεωρει ασημαντο το σεξ.εκτος και αν ειναι 120 χρονων η να εχει καποια αρρωστια που δεν γιατρευεται.
η γυναικα φιλε το θεωρει γιατι εχει ελαχιστη τετοστερονη.η φυση την εφτιαξε ετσι.δεν την κατηγορω.απλα δεν μου αρεσει να μου λενε ψεματα.οι γυναικες πανω απο ολα νοιαζονται για τα παιδια τους.κατι που το θεωρω σωστο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η γυναικα φιλε το θεωρει γιατι εχει ελαχιστη τετοστερονη.η φυση την εφτιαξε ετσι.δεν την κατηγορω.απλα δεν μου αρεσει να μου λενε ψεματα.οι γυναικες πανω απο ολα νοιαζονται για τα παιδια τους.κατι που το θεωρω σωστο
Ειναι λογικο να εχει λιγοτερο ανδρογονο η γυναικα απο τον αντρα,αν ειχαμε τα ιδια τοτε θα γαμουσες τον μπαμπη τον σουγια με το μουστακι.Δεν στα εχουν πει καλα,οι γυναικες ειναι 4 φορες περισσοτερο ευαισθητες στην ορμονη αυτη,απο οσο εμεις.Και με τη μαλακια που πεταξες,θες να πεις
οτι οι αντρες νοιαζονται πιο πολυ για το σεξ παρα για τα παιδια τους;Ποιος μαλακας σου λεει τετοιες
μπουρδες ρε μενιο;Η τα βγαζεις απο το μυαλο σου;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εμπορικη συναλλαγη και κουραφεξαλα.αντρες που γουσταρουν τις αληθινες γυναικες ειναι.αντρες που ψαχνουν να αγαπηθουν.αντρες με αληθινα αισθηματα που ψαχνουν το ιδιο.αμα θες να δεις αληθινη εμπορικη συναλλαγη κοιτα εξω απο τα μπουρδελα.η κοινωνια ειναι το μεγαλυτερο πορνειο

Φιλαράκο ας συνοψίσουμε τις απόψεις σου¨

Πρώτον. Ολες ( μά όλες ¨!!) οι γυναίκες είναι ανοργαμικές και γενικότερα δεν τους αρέσει το σέξ.
Δεύτερον. Ολες ( μά όλες !! ) οι γυναίκες αποκλειστικό στόχο έχουν να εκμεταλευτούν τους άντρες οικονομικά και χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο για αυτό το σκοπό.
Τρίτον. Δεν σου είναι απαραίτητο να χύνεις όταν πας με γυναίκες σου αρκεί να τις χαιδεύεις και να τους κάνεις μασάζ.
Τέταρτον.Υπερηφανεύεσαι ότι έχεις πάρει δανεικά και αγλυριστα από πουτάνα, αλλά και ότι που και που δναείζεις λεφτά σε πουτάνες.
Πέμπτον.Οι παραπάνω διαπιστώσεις σου για τις γυναίκες επιβεβαιώνονται από το εκτεταμένο δίκτυο των φίλων- γνωστών σου που ο καθένας απο αυτούς έχει πάρει πτυχίο αξιολόγισης γυναικών μια και έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους και 300 πουτάνες έκαστος.

Από την ανάλυση των παραπάνω δεδομένων σου δίνω τις εξής διαπιστώσεις

Πρώτον θα πρεπει να πας σε ένα ψυχίατρο ( όπως συφώνησες κιόλας σε άλλο thread ).
Τρίτον. Μη γαμάς συνεχώς τα threads, προσπάθησε να γαμήσεις σωστά καμμιά γυναίκα.

Καταντάει κουραστικό και ενοχλητικό να γαμάς συνεχώς τα threads επναλαμβάνοντας συνεχώς τις παραπάνω μαλακίες τις οποίες θεωρείς απόλυτες αλήθειες. Ισως ο αντισθένης σε κάποιο σημείο θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό.

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γενικότερα παρατηρείται, κακώς βέβαια, ότι κάποια μέλη απαντούν σε απόψεις που δεν έχουν σχέση με το ερώτημα που τίθεται σε κάθε thread και μετά απαντά πάλι ο πρώτος και ξεκινάνε συζητήσεις εντός συζητήσεων και κάπου χάνεται η μπάλα.
Ο Chris33 έχει κάποιες απόψεις για τις γυναίκες, οι οποίες σωστές ή λάθος δεν έχουν όμως καμία σημασία για το βασικό ερώτημα που τίθεται – δηλαδή τι κινεί / προκαλεί πιρφορίαση. Μην τον αποπαίρνεται απλά επισημάνετέ του ότι εκφράζεται στο λάθος σημείο του site για αυτές.
Επίσης οι διάφορες σχολές ψυχολογίας αποτελούν εργαλείο για την απάντηση του ερωτήματος, αλλά δεν πρέπει να αποτελέσουν το σημείο αντιπαράθεσης.

Τέλος να αναφερθώ ότι θεωρώ την βασική αιτία του φαινομένου την έντονη ψυχοφθόρα μοναξιά.
Όλα αυτά τα άτομα κατά βάσει είναι μοναχικά, χωρίς κοινωνικό κύκλο – αναστροφές και μελαγχολικά. Έχουν και κάποια δόση μαλακίας στον εγκέφαλο οπότε έτοιμο το κοκτέιλ της επιτυχίας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλαράκο ας συνοψίσουμε τις απόψεις σου¨

Πρώτον. Ολες ( μά όλες ¨!!) οι γυναίκες είναι ανοργαμικές και γενικότερα δεν τους αρέσει το σέξ.
Δεύτερον. Ολες ( μά όλες !! ) οι γυναίκες αποκλειστικό στόχο έχουν να εκμεταλευτούν τους άντρες οικονομικά και χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο για αυτό το σκοπό.
Τρίτον. Δεν σου είναι απαραίτητο να χύνεις όταν πας με γυναίκες σου αρκεί να τις χαιδεύεις και να τους κάνεις μασάζ.
Τέταρτον.Υπερηφανεύεσαι ότι έχεις πάρει δανεικά και αγλυριστα από πουτάνα, αλλά και ότι που και που δναείζεις λεφτά σε πουτάνες.
Πέμπτον.Οι παραπάνω διαπιστώσεις σου για τις γυναίκες επιβεβαιώνονται από το εκτεταμένο δίκτυο των φίλων- γνωστών σου που ο καθένας απο αυτούς έχει πάρει πτυχίο αξιολόγισης γυναικών μια και έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους και 300 πουτάνες έκαστος.

Από την ανάλυση των παραπάνω δεδομένων σου δίνω τις εξής διαπιστώσεις

Πρώτον θα πρεπει να πας σε ένα ψυχίατρο ( όπως συφώνησες κιόλας σε άλλο thread ).
Τρίτον. Μη γαμάς συνεχώς τα threads, προσπάθησε να γαμήσεις σωστά καμμιά γυναίκα.

Καταντάει κουραστικό και ενοχλητικό να γαμάς συνεχώς τα threads επναλαμβάνοντας συνεχώς τις παραπάνω μαλακίες τις οποίες θεωρείς απόλυτες αλήθειες. Ισως ο αντισθένης σε κάποιο σημείο θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό.
λεω για ποιους λογους υπαρχουν πιρφοροι.και ποιος προκαλει το φαινομενο.και αυτος ειναι η γυναικα.οι γυναικες πρεπει να μαθουν να αγαπουν αν θελουν να αλλαξει η κατασταση με τους πιρφορους.οι αντρες που πηγαινουν με πορνες σαφως δεν βλεπουν τις γυναικες ως εμπορικο προιον.δεν θελω να βαζει κανεις τετοιες ταμπελες στα ατομα που πηγαινουν με πορνες επειδη ξερω οτι δεν ισχυει απο γνωστους μου.οι γυναικες επιλεγουν μονο το 10% των αντρων για να προσφερουν την αγαπη τους.οποτε και οι αντρες εχουν δικαιωμα να ψαχνουν την αγαπη οπου θελουν

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αυτό απο που προέκυψε; :think:

Η συζήτηση ακόμα και σήμερα από τους Νεοφρυδικούς κινείται κυρίως στη σφαίρα της Φιλοσοφίας. Δεν έχουν επιστημονική βάση τα περισσότερα, η έρευνα που γίνεται είναι κατά βάση ποιοτική....

Αυτά δε γράφει η προλαλήσασα;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
λεω για ποιους λογους υπαρχουν πιρφοροι.και ποιος προκαλει το φαινομενο.και αυτος ειναι η γυναικα.οι γυναικες πρεπει να μαθουν να αγαπουν αν θελουν να αλλαξει η κατασταση με τους πιρφορους.οι αντρες που πηγαινουν με πορνες σαφως δεν βλεπουν τις γυναικες ως εμπορικο προιον.δεν θελω να βαζει κανεις τετοιες ταμπελες στα ατομα που πηγαινουν με πορνες επειδη ξερω οτι δεν ισχυει απο γνωστους μου.οι γυναικες επιλεγουν μονο το 10% των αντρων για να προσφερουν την αγαπη τους.οποτε και οι αντρες εχουν δικαιωμα να ψαχνουν την αγαπη οπου θελουν
Οι ίδιες μαλακίες με άλλο φόντο. Ραντεβού με το ψυχίατρο έκλεισες ??

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Οι ψυχαναλιτικές προσεγγίσεις σου όπως και διαφόρων άλλων συναδέλφων βοήθησαν πιστεύω αρκετά το ψάξιμο στη φάση της ανάλυσης και πήγαν τη κουβέντα σε πολύ ψηλό επίπεδο. Δεν΄κατέληξαν όμως σε σύνθεση. Δηλαδή σε κάποιο καθαρό και΄σχετικά λακωνικό συμπέρασμα ( των 3-4 γραμμών )για τους  λόγους τησ πιρφορίας. Μήπως μια προσπάθεια ακόμη θα βοηθούσε.

ΥΓ Εντελώς φιλικά δεν είναι αντικείμενο του thread οι διαφορετικές ψυχαναλυτικές σχολές και η συγκριτική αξία τους. Ασ επικεντρώσουμε στο Θέμα μας.
Φιλε μου δεν μπορεις να εξηγησεις τα αιτια μιας διαταραχης σε 3-4 γραμμες γιατι οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ ειναι κατι σαν τα μεγαλα ατυχηματα . Για να συμβουν πρεπει να παει στραβα μια σειρα γεγονοτων. Ακομα, ανθρωπος με ανθρωπο διαφερει και δεν υπαρχει μια συνταγη που κολλαει σε ολους. Αν ηταν ετσι οι ψυχοθεραπειες θα κραταγαν καμμια ωριτσα και οχι μηνες η χρονια. Αν ομως θα μπορουσα να κανω μια πολυ γενικη ψυχολογικη τοποθετηση (περαν της ψυχαναλυσης βιλμα :birdman: )θα ελεγα οτι ο πιρφορος εχει μπλεξει σε μια ψυχολογικη διαδικασια η οποια τον αναγκαζει να αποζητα αυτο που θελει συνειδητα να αποφυγει, το να τον εγκαταλειψουν η να τον εκμεταλευτουν.

Αν θελει καποιος να παρει μια γενικη ιδεα, μιας διαταραχης που πιθανον να οδηγησει σε πιρφοριαση ας ριξει μια ματια εδω
www.papapan.gr/despressive]http://www.papapan.gr/despressive[/url]

Συμφωνω οτι το θεμα μας δεν ειναι οι ψυχολογικες σχολες, δεν θα δωσω παραπερα εκταση.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε μου δεν μπορεις να εξηγησεις τα αιτια μιας διαταραχης σε 3-4 γραμμες γιατι οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ ειναι κατι σαν τα μεγαλα ατυχηματα . Για να συμβουν πρεπει να παει στραβα μια σειρα γεγονοτων. Ακομα, ανθρωπος με ανθρωπο διαφερει και δεν υπαρχει μια συνταγη που κολλαει σε ολους. Αν ηταν ετσι οι ψυχοθεραπειες θα κραταγαν καμμια ωριτσα και οχι μηνες η χρονια. Αν ομως θα μπορουσα να κανω μια πολυ γενικη ψυχολογικη τοποθετηση (περαν της ψυχαναλυσης βιλμα :birdman: )θα ελεγα οτι ο πιρφορος εχει μπλεξει σε μια ψυχολογικη διαδικασια η οποια τον αναγκαζει να αποζητα αυτο που θελει συνειδητα να αποφυγει, το να τον εγκαταλειψουν η να τον εκμεταλευτουν.

Αν θελει καποιος να παρει μια γενικη ιδεα, μιας διαταραχης που πιθανον να οδηγησει σε πιρφοριαση ας ριξει μια ματια εδω
www.papapan.gr/despressive]http://www.papapan.gr/despressive[/url]

Συμφωνω οτι το θεμα μας δεν ειναι οι ψυχολογικες σχολες, δεν θα δωσω παραπερα εκταση.
Απόλυτα εύστοχος. Με κάλυψες !! Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom