ε για πιο μετα που θα το πας σοβαρα για μενα ειναι ξεφτιλα να νταραβεριζεσαι με πουτανες...ποσο μαλλον αν εχεις οικογενεια και παιδια...αλλο τωρα που ειμαι 26 και τις εχω παρει σβαρνα ολες...
πιο μετα συμβιβαζεσαι....οπως συμβιβαζεται και αυτη και δεν ξενοπηδαει ετσι πρεπει και εσυ...αλλα πριν γινει αυτο....πρεπει να εχεις χορτασει γαμησια με το τσουβαλι...
Εντωμεταξύ παίζει και το 90% των πουτανιάρηδων του σάϊτ να είναι παντρεμένοι κ με παιδιά.
Ειδικά όσο ανεβαίνουν οι ταρίφες πολύ σπάνιο να βρείς κάποιον σαν εμάς μαν.
Παρόλο που το θέμα που έθεσαν οι φίλοι παραπάνω είναι λίγο off topic αξίζει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω γιατί πιστεύω έχει ενδιαφέρον.
Οποτεδήποτε ένας άνθρωπος έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο καταστάσεις, και η επιλογή της μιας ακυρώνει την άλλη ( έστω και θεωρητικά ) παρουσιάζονται φαινόμενα ''παλινδρόμησης'' ανάμεσα στις δυο καταστάσεις. Σε κάποια βιβλιογραφίες τέτοια φαινόμενα αναφέρονται σαν δίπολα, και σε ακραίες παθολογικές τους μορφές διπολικές διαταραχές ( Μανία - Κατάθλιψη, η Ανορεξία - Βουλιμία κλπ ).
Η εναλλακτική κατάσταση του, η παντεύομαι - ''σοβαρεύομαι'' και κόβω γκόμενες πουτάνες και γενικότερα ξενογαμήσια, η παραμένω αδέσμευτος και απολαμβάνω το σεξ χωρίς υποχρεώσεις, μπορεί άνετα να ενταχθεί στη παραπάνω κατηγορία.
Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι κάποιου σημείου αυτό είναι και μέσα στην ανθρώπινη φύση. Το να βαριέσαι δηλαδή τη τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και να επιθυμείς τη κατάσταση που σε φέρνει ακριβώς στον αντίποδά της. Και εφόσον αυτό επαναλαμβάνεται ουσιαστικά να ''παλινδρομείς''.
Αν συνειδητοποιήσεις ότι η παραπάνω διαδικασία είναι μέσα στη φύση σου τότε μπορείς και να την διαχειριστείς και ευκολότερα. Κυρίως γιατί μαθαίνεις να μην απαξιώνεις την κατάσταση στην οποία είσαι, αλλά και ούτε να ''αποθεώνεις'' αυτήν στην οποία δεν είσαι.
Κάποιοι φιλόσοφοι αυτά τα ''δίπολα'' τα είχαν καταλάβει και περιγράψει αρκετά. Κάποιοι καλλιτέχνες είχαν αποδώσει αυτή την εκ περιτροπής παλινδρόμηση στα θέλω του ανθρώπου, σε αγάλματα όπως ο Ιανός που είναι ένα σώμα με δυο κεφάλια που το ένα γέρνει εμπρός και το άλλο πίσω αποδιδοντας τη ''διτότητα'' στη φύση της επιθυμίας του ανθρώπου.
Το θέμα είναι αρκετά μεγάλο και κάπου εδώ σταματάω γιατι δεν θέλω να αποπροσανατολήσω το συγκεκριμμένο thread. Θα μπορούσε να γίνει ένα άλλο ξεχωριστό thread αργότερα.