Νέα

Οι ψυχολογικοί λόγοι της ζήτησης του ''παράνομου'' στο Αγοραίο σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
παντως μαγκες δεν χρειαζεται να υπαρχει ζηλεια...καποιοι εχουνε την δυνατοτητα και γαμανε 10 πουτανες την βδομαδα και αλλοι δινουνε ενα 20αρικο στην φυλης και τα βγαζουνε με το ζορι περα....
πιστευω αν αυτος στην φυλης ειχε φραγκα θα εκανε το ιδιο με τον αλλον....παρα να καθεται να κραζει τον αλλον που παει με δεκα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εξαρταται τι προτεραιοτητες βαζεις πρωτα ρε φιλε...για μενα η οικογενεια και τα παιδια ειναι πιο σημαντικη προτεραιοτητα και πηγη ευτυχιας...το μουνι το βαζω σε δευτερη μοιρα μετα...αλλα τωρα που ειμαι ελευθερος του δινω και καταλαβαινει  ;)

και ποια θα κανει οικογενεια κιολας μαζι σου ρε  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
εξαρταται τι προτεραιοτητες βαζεις πρωτα ρε φιλε...για μενα η οικογενεια και τα παιδια ειναι πιο σημαντικη προτεραιοτητα και πηγη ευτυχιας...το μουνι το βαζω σε δευτερη μοιρα μετα...αλλα τωρα που ειμαι ελευθερος του δινω και καταλαβαινει  ;)

Δεν θέλω να σε απαγοητεύσω αλλα ένας τύπος που ήξερα πριν χρόνια με παρόμοιες απόψεις και πρακτικές κατέληξε στα 40 του στη μονή Εσφιγμένου στο Αγιον Ορος. :2funny: :2funny:

Η λογική του υπερβάλω τώρα για να χορτάσω και να μην επιθυμώ αργοτερα,δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει.Η ανθρώπινη ψυχή είναι ένα αδυτο.

Εκτός βέβαια αν εσύ ξερεις πολύ καλά τον εαυτο σου και πατας γερά στα ποδια σου.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δεν θέλω να σε απαγοητεύσω αλλα ένας τύπος που ήξερα πριν χρόνια με παρόμοιες απόψεις και πρακτικές κατέληξε στα 40 του στη μονή Εσφιγμένου στο Αγιον Ορος. :2funny: :2funny:

Η λογική του υπερβάλω τώρα για να χορτάσω και να μην επιθυμώ αργοτερα,δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει.Η ανθρώπινη ψυχή είναι ένα αδυτο.

Εκτός βέβαια αν εσύ ξερεις πολύ καλά τον εαυτο σου και πατας γερά στα ποδια σου.

Ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος μαν. Δεν πεταω αρλουμπες . Προφανως δεν υπαρχει τροπος να το αποδειξω αλλα αυτο που σου ειπα θα κανω. ΑΠο εκει και περα δεν εχει νοημα να το συζηταμε γιατι δεν μπορει να αποδειχθει πρακτικα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

;)

URL]]

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
τωρα βεβαια κανονισα με την μαιρη ενα 2ωρο γαμησι πριβε....αλλα καποια αλλη φορα θα στα εξηγησω καλυτερα.... :grin:  

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ε για πιο μετα που θα το πας σοβαρα για μενα ειναι ξεφτιλα να νταραβεριζεσαι με πουτανες...ποσο μαλλον αν εχεις οικογενεια και παιδια...αλλο τωρα που ειμαι 26 και τις εχω παρει σβαρνα ολες...
πιο μετα συμβιβαζεσαι....οπως συμβιβαζεται και αυτη και δεν ξενοπηδαει ετσι πρεπει και εσυ...αλλα πριν γινει αυτο....πρεπει να εχεις χορτασει γαμησια με το τσουβαλι...
Εντωμεταξύ παίζει και το 90% των πουτανιάρηδων του σάϊτ να είναι παντρεμένοι κ με παιδιά.
Ειδικά όσο ανεβαίνουν οι ταρίφες πολύ σπάνιο να βρείς κάποιον σαν εμάς μαν.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εντωμεταξύ παίζει και το 90% των πουτανιάρηδων του σάϊτ να είναι παντρεμένοι κ με παιδιά.
:rockon: :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
σεξομανια είναι...μια συνεχης ατελεσφορη και ματαιη προσπαθεια να νιωσει καποιος ικανοποιημένος σεξουαλικα
Αυτο ειναι ακριβος! Προσοπικα δεν μου βγαινει με ολες...π.χ να γλυψω κολο και αλλα πολλα...επιλεγο με πια θα κανο απλο...με πια κατι παραπονο  ..κτλ...Για μενα δεν ειναι το παρανομο...αλλα με πια μ βγαινει...Με αυτες που κανο απλο και με αυτες που κανο παρανομο εξτρα...το ιδιο θακανα και εκτος αν της γνωριζα...Δεν θα κανο με μια αγνωστη τανα παρανομο εξτρα...Με ενα που ειμαι εθισμενος...ειναι ο χωρος του μπουρδελου...φωτισμος κτλ...και οτι ακουο που γαμανε την πουτανα...π;λια μαρρσαν και η τρυπες στους τοιχους...τωρα πια ολες ειν;ι μπαλομενες οχι με χαρτι;λλα με τσιμεντο

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ε για πιο μετα που θα το πας σοβαρα για μενα ειναι ξεφτιλα να νταραβεριζεσαι με πουτανες...ποσο μαλλον αν εχεις οικογενεια και παιδια...αλλο τωρα που ειμαι 26 και τις εχω παρει σβαρνα ολες...
πιο μετα συμβιβαζεσαι....οπως συμβιβαζεται και αυτη και δεν ξενοπηδαει ετσι πρεπει και εσυ...αλλα πριν γινει αυτο....πρεπει να εχεις χορτασει γαμησια με το τσουβαλι...
Αν δεν συμβιβαστει αυτη??? η μια??Εγω πιστευω οτι αν μπορεις να γαμας και στα 85 σου ,γαμας,τωρα οι συμβιβασμοι και τα υπολοιπα ειναι θεωριες,που πολλοι ανθρωποι ναι μεν τους κανουνε αλλα στο τελος η προς στο τελος της ζωης τους το μετανιωνουν.Τρανοτατο παραδειγμα ο ντομινικ ,εκανε κουμαντο στο κοσμο και  :zfuck: αβερτα κουβερτα ,το κουφο ειναι πως αθωωθηκε κιολας,τωρα τι συμβιβασμοι και οικογενειες που λες δεν ξερω ,και να σου πω γιατι να μην  :zfuck: και μετα ,δεν το καταλαβαινω

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Περιμένω τη θέση του @COBRA1986 με μεγάλη αγωνία.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Παρόλο που το θέμα που έθεσαν οι φίλοι παραπάνω είναι λίγο off topic αξίζει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω γιατί πιστεύω έχει ενδιαφέρον.

Οποτεδήποτε ένας άνθρωπος έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο καταστάσεις, και η επιλογή της μιας ακυρώνει την άλλη ( έστω και θεωρητικά ) παρουσιάζονται φαινόμενα ''παλινδρόμησης'' ανάμεσα στις δυο καταστάσεις.  Σε κάποια βιβλιογραφίες τέτοια φαινόμενα αναφέρονται σαν δίπολα, και σε ακραίες παθολογικές τους μορφές διπολικές διαταραχές ( Μανία - Κατάθλιψη, η Ανορεξία - Βουλιμία κλπ ). 

Η εναλλακτική κατάσταση του, η παντεύομαι - ''σοβαρεύομαι''  και κόβω γκόμενες πουτάνες και γενικότερα ξενογαμήσια, η παραμένω αδέσμευτος και απολαμβάνω το σεξ χωρίς υποχρεώσεις, μπορεί άνετα να ενταχθεί στη παραπάνω κατηγορία.

Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι κάποιου σημείου αυτό είναι και μέσα στην ανθρώπινη φύση. Το να βαριέσαι δηλαδή τη τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και να επιθυμείς τη κατάσταση που σε φέρνει ακριβώς στον αντίποδά της. Και εφόσον αυτό επαναλαμβάνεται ουσιαστικά να ''παλινδρομείς''.

Αν συνειδητοποιήσεις ότι η παραπάνω διαδικασία είναι μέσα στη φύση σου τότε μπορείς και να την διαχειριστείς και ευκολότερα. Κυρίως γιατί μαθαίνεις να μην απαξιώνεις την κατάσταση στην οποία είσαι, αλλά και ούτε να ''αποθεώνεις'' αυτήν στην οποία δεν είσαι.

Κάποιοι φιλόσοφοι αυτά τα ''δίπολα'' τα είχαν καταλάβει και περιγράψει αρκετά. Κάποιοι καλλιτέχνες είχαν αποδώσει αυτή την εκ περιτροπής παλινδρόμηση στα θέλω του ανθρώπου, σε αγάλματα όπως ο Ιανός που είναι ένα σώμα με δυο κεφάλια που το ένα γέρνει εμπρός και το άλλο πίσω αποδιδοντας τη ''διτότητα'' στη φύση της επιθυμίας του ανθρώπου.

Το θέμα είναι αρκετά μεγάλο και κάπου εδώ σταματάω γιατι δεν θέλω να αποπροσανατολήσω το συγκεκριμμένο thread. Θα μπορούσε να γίνει ένα άλλο ξεχωριστό thread αργότερα.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τύπε αυτός που έχει γεννηθεί μουνάκιας μια ζωή το μουνί θα κυνηγάει. Δεν υπάρχει γιατρειά.

Το θέμα φιλαράκο είναι ''γεννιέσαι μουνάκιας ?? " η ''γίνεσαι μουνάκιας ??'' .
Η μήπως παίζουν και τα δυο σε κάποια ποσοστά ?? Μεγάλη κουβέντα.

Και γιατί να χρειάζεται γιατρειά ?? Αρρώστια είναι ??

Μόνο αμα δεν μπορείς να ''μαζεύεις'' όπου και όταν χρειάζεται τον εαυτό σου, γίνεται αρρώστια.
Κατα τη γνώμη μου πάντα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι βιολογικοί λογοι? Απλα τεστοστερόνη .η πολλη καβλα θολωνει το μυαλο του αντρα.αντρας που δεν έχει γαμησει τουλάχιστον 1000 γυναικες εχει πρόβλημα με βιολογικά απωθημενα που δεν έχει ολοκληρώσει.ο άντρας πρέπει να έχει γαμησει τουλάχιστον 1000γκομενες πριν κατασταλάξει.για τη γυναίκα σαφώς τα πράγματα είναι αλλιώς από θέμα βιολογίας.πολλες φορες μια γυναίκα έχει προβλήματα ακόμα και με έναν άντρα να έχει παει.ειναι κατεστραμενη πλεον και αυτό οφείλεται σε βιολογικούς παραγοντες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom