Νέα

Οι ψυχολογικοί λόγοι της ζήτησης του ''παράνομου'' στο Αγοραίο σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Βολτάροντας στο site σε κάποια σημεία βρίσκεις posts για απαιτήσεις πέραν των συνηθισμένων στο αγοραίο σεξ.  Ο  όρος που χρησιμοποιείται στο site είναι συνήθως ''παράνομα εξτραδάκια''.

Είναι δεδομένο ότι το 70% περίπου των κοριτσιών του χώρου, είτε δεν περνάει ιατρικές εξετάσεις ειτε τις περνάει αν και όποτε τους καπνίσει ( με μια περίεργη εκδικητική διάθεση απέναντι στον εαυτό τους, λες και αυτοτιμωρούνται ). Και αυτό νομίζω είναι λίγο πολύ γνωστό στους περισσότερους χρήστες/λάτρεις των παραπάνω "πρακτικών".

Σκέπτομαι λοιπον πόση γκάβλα συνεπάγεται ενα ''παράνομο εξτραδάκι'' για να ρισκάρει κάποιος να κολλήσει μια αρρώστια και μάλιστα ίσως σοβαρή ?? Τι τριγκάρει αυτή την επιθυμία ??
Γράφω κάποιες σκέψεις παρακάτω και περιμένω και άλλες γνώμες.

Πρώτον. Η ψευδαίσθηση της - και καλά -  αποκλειστικότητας στο παραπάνω . Οτι δηλαδή ''μόνο'' μαζί του κάνει η κοπέλα το  κάτι παραπάνω, που με άλλους δεν το κάνει.

Δεύτερον.  Η αίσθηση του "παράνομου" ?? Κάποιοι πραγματικά ηδονίζονται απο τη παρανομία γενικότερα ( ασχέτως του σεξ ).

Τρίτον. Κάποιοι άντρες - ως γνωστόν-  βγάζουν πάνω στις κοπέλες του χώρου μια περίεργη εκδικητικότητα απέναντι στις γυναίκες γενικότερα. Μήπως αυτοί συνήθως  τριγκάρονται απο την αίσθηση ότι ωθούν τις κοπέλες στα ''άκρα'' ??

Τέταρτον. Απλά ο κορεσμός από "συνηθισμένες" σεξουαλικές πρακτικές οδηγεί στην αναζήτηση ηδονής μέσω νέων "παράνομων" πρακτικών.

Πέμπτον. Αυτή καθαυτή η " αίσθηση κινδύνου" που συνεπάγονται τα εξτραδακια  συνεισφέρει στην σεξουαλική απόλαυση. Εχει  δηλαδή απόλαυση και ηδονή η ''ρώσικη ρουλέτα ''??  Ισως σε πολύ περιορισμένο στατιστικά αριθμό ανθρώπων. Δεν μπορεί να συμβαίνει σε ολους τους χρήστες των ''εξτραδακιων'' που είναι και αρκετοί απο ότι καταλαβαίνω.

Μάλλον λίγο απο όλα τα παραπάνω παιζουν.
Οσοι μπορούν και θέλουν  ας βοηθήσουν, ας συμπληρώσουν, η ας διορθώσουν τις παραπάνω αρχικές σκέψεις.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
το πέμπτο δεν είναι τόσο παράξενο και σπάνιο όσο νομίζεις..
σε όλους αρέσουν επικίνδυνα πράγματα που τους ανεβάζουν την αδρεναλίνη,αν επιβιώσεις  :2funny: μετά νιώθεις υπέροχα  :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σεξομανια είναι...μια συνεχης ατελεσφορη και ματαιη προσπαθεια να νιωσει καποιος ικανοποιημένος σεξουαλικα

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
το πέμπτο δεν είναι τόσο παράξενο και σπάνιο όσο νομίζεις..
σε όλους αρέσουν επικίνδυνα πράγματα που τους ανεβάζουν την αδρεναλίνη,αν επιβιώσεις  :2funny: μετά νιώθεις υπέροχα  :grin:

Εχει δηλαδή η αδρεναλίνη  και αφροδισιακές ιδιότητες ??

Ενδιαφέρον ακούγεται.

Αν και απο ότι διαβάζω η στύση απαιτεί χαλάρωση και όχι ένταση ( που η αδρεναλίνη συνεπάγεται ).
Ισως εξαρτάται απο τον άντρα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σεξομανια είναι...μια συνεχης ατελεσφορη και ματαιη προσπαθεια να νιωσει καποιος ικανοποιημένος σεξουαλικα

απλα οποιος παει με πουτανες εχει θεματα τρελα αλλιως θα εβρισκε γκομενα ακομα κ μπαζο

κατσε εσυ να πιστευεις οτι εισαι ο εραστης των δυτικων πορνειων

λεω για οποιον παει συστηματικα με τανες οχι λιγες φορες για την εμπειρια

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
απλα οποιος παει με πουτανες εχει θεματα τρελα αλλιως θα εβρισκε γκομενα ακομα κ μπαζο

δεν ειπα εγω ποτε ότι δεν είμαι προβληματικος που παω με πουτανες

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εχει δηλαδή η αδρεναλίνη  και αφροδισιακές ιδιότητες ??

Ενδιαφέρον ακούγεται.

Αν και απο ότι διαβάζω η στύση απαιτεί χαλάρωση και όχι ένταση ( που η αδρεναλίνη συνεπάγεται ).
Ισως εξαρτάται απο τον άντρα.

δεν είναι σεξουαλικό το θέμα νομίζω..
απλά για πολλούς ίσως να είναι κάποιου είδους πρόκληση

εγώ πάντως  :badair:
μόνο κάποιος ψυχίατρος η ψυχολόγος θα μπορούσε να μας δώσει ουσιαστική απάντηση  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

δεν ειπα εγω ποτε ότι δεν είμαι προβληματικος που παω με πουτανες

:S :S :S :S :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.617
Πόντοι
5.827
Γιατί πολύ απλά αναζητούν αυτό που δεν μπορούν να βρουν εύκολα έξω. Δηλαδή όσα θα έκανε ο καθένας με την γκόμενά του. Αλλά επειδή η προσφορά μουνιού είναι περιορισμένη και υπερτιμολογημένη (λίγες σεξουαλικά διαθέσιμες που το παίζουν και δύσκολες), ο μπουρδελιάρης θα το αναζητήσει στο χώρο του πληρωμένου έρωτα, έστω με όλα τα παρελκόμενα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τυπε γιαυτο στα κωλομπαρα βαζουν αυτο το κομματι συχνα και φωναζουν
οι ρομμουνες : εκις τιεματα !!!!  :think:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.617
Πόντοι
5.827
Δεν ξέρω τι λέτε ότι οι μπουρδελιάρηδες είναι προβληματικοί κλπ, πάντως προσωπικά με καβλώνει περισσότερο να κάνω ολοκληρωμένο σεξ (ακάποτο) με μια επαγγελματία, η οποία και βλέπεται και ξέρει περισσότερα κόλπα, παρά με μία ξενέρωτη ελλεεινίδα, φώκια, μεσα στην κυτταρίτιδα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν ξέρω τι λέτε ότι οι μπουρδελιάρηδες είναι προβληματικοί κλπ, πάντως προσωπικά με καβλώνει περισσότερο να κάνω ολοκληρωμένο σεξ (ακάποτο) με μια επαγγελματία, η οποία και βλέπεται και ξέρει περισσότερα κόλπα, παρά με μία ξενέρωτη ελλεεινίδα, φώκια, μεσα στην κυτταρίτιδα.

:S :S :S :S :S

Συνημμένα

• ellehnides.jpg
    ellehnides.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 20

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ετσι τα ακαποτα με τις πουτανες δειχνουν ψυχικη υγεια τυπε το εχω διαβασει κ σε ενα βιβλιο της ντορας της εξερευνητριας  :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.617
Πόντοι
5.827
ετσι τα ακαποτα με τις πουτανες δειχνουν ψυχικη υγεια τυπε το εχω διαβασει κ σε ενα βιβλιο της ντορας της εξερευνητριας  :hi:
Καλά, τρόλαρέ με. Μπορείς να μου τεκμηριώσεις τι σχέση μπορεί να έχει η ψυχική υγεία με το αν ζητάς ή όχι παράνομα εξτραδάκια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom