hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Προς τιμήν όοοοοολων αυτών των εμπνευσμένων ανθρώπων που κατά καιρούς μπαίνουν εδώ μέσα και μας περιγράφουν σκηνικά της φαντασίας τους....
"Πήγα να ραφτώ για τον γάμο μου, και η μοδίστρα μου πήγαινε το καυλί μία αριστερά και μία δεξιά στον καβάλο. Έτσι παίρνουν μέτρα για ράψιμο?"Πιο θρέντ θα πούλαγε πιο πολύ..?
Η μπατσινα πιστεύω θα έκανε πάταγο.... ίου
"Πήγα να ραφτώ για τον γάμο μου, και η μοδίστρα μου πήγαινε το καυλί μία αριστερά και μία δεξιά στον καβάλο. Έτσι παίρνουν μέτρα για ράψιμο?"
εμενα αυτο μου ετυχε. Θα γραψω μολις μπορεσω! ;)
Μαλακίες τύπε.. πάρε εδω θέματα να γινεις μπεστσελερ στο λεπτο
<Ο αληθινός οργασμός της πληρωμένης>
και οι πληρωμένες καυλωνουν,χυνουν, και ερχονται σε οργασμο !
<Πως πήρα την παρθενiά του call girl >
και τα call girls καποτε ηταν παρθενες, οποτε καποιος εχει παρει παρθενια από call girl !
Να ο πρώτος πελατάκος...
Νομιζω ότι ολοι εδώ μεσα συμφωνουν (με συντρηπτικη πλειοψηφια)πια είναι η ερωτικη ιστορια που γαργαλησε την φαντασια μας πιο πολύ.Ας κανουμε μια ψηφοφορια για να φανει το Best seller...Πιο θρέντ θα πούλαγε πιο πολύ..?
"Είδα τη μιλφάρα γειτόνισα από το παράθυρο να μαλακίζεται με τεράστιο δονητή, και να γαμιέται με sex machine, τι να κάνω? να της την πέσω? "
"Η φυσικοθεραπεύτρια που πάω για το γόνατο, μου ζητάει να βγάλω μέχρι και το εσώρουχο όταν μου κάνει μασάζ στο γόνατο, είναι λογικό?"
"Είδα στον υπολογιστή της αφεντικίνας μου κατεβασμένες πολλές τσόντες. Είναι νυμφομανής? Να χωθώ?"
"Φίλη της μάνας μου πήγε στο μπάνιο μας σε επίσκεψη και αυνανιζόταν"
"Η καθηγήτρια στο λύκειο με κρατάει πολλές φορές μετά το μάθημα για να μου δώσει συμβουλές για το πως να αντιμετωπίζω τα κορίτσια"
"Η επισμηνίας στο στρατό με φωνάζει να της καθαρίζω το βράδυ κατά τις 12 το δωμάτιο της ενώ εκείνη είναι με το νυχτικό στο κρεβάτι"
"Μπατσίνα μου είπε ευθέως: Ή τρως κλήση ή μου κάνεις αυστηρά ΜΟΝΟ γλυφομούνι"
"Πήγα στο χωριό της γυναίκας μου για πρώτη φορά και η χείρα γειτόνισσα μου ζήτησε να την πάρω από τον κώλο μόνο. Το μουνί της το έδινε μόνο στον άντρα της"
"Πήγα να ραφτώ για τον γάμο μου, και η μοδίστρα μου πήγαινε το καυλί μία αριστερά και μία δεξιά στον καβάλο. Έτσι παίρνουν μέτρα για ράψιμο?"
"Στην κοινόχρηστη πισίνα του σπιτιού μου, κοπέλα 18 χρονών νόμιζε πως έλειπαν όλοι διακοπές και πήγε στην πισίνα ολόγυμνη για μπάνιο και την παίρνω μάτι. Να κατέβω ξώψωλος?"
<Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ>
Αυτό το έχουμε καταλάβει , γιατί πρέπει να μας το λες συνέχεια?
εμενα αυτο μου ετυχε. Θα γραψω μολις μπορεσω! ;)
Μαλακίες τύπε.. πάρε εδω θέματα να γινεις μπεστσελερ στο λεπτο
< Η "δικιά μου" είναι καψουρα με την παρτυ μου καθε φορα που παω μου κανει 10% έκπτωση>
<Ο αληθινός οργασμός της πληρωμένης>
<Πως πήρα την παρθενiά του call girl >
<Πως θα ξεχωρίσετε τους εξωγήινους που ζουν αναμεσά μας και γαμανε χωρίς να πληρώνουν>
ΚΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑΜΕΙΑ
<Τι κάνει η γυναίκα σας την ωρα που εσεις πουλατε εξυπνάδες στο διαδύκτιο>
ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
<Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ>
Αυτά είναι project τύπε... έκδοσέ τα και πας ταμείο με τσουβάλι να εισπράξεις..
Από τη μέρα που το διάβασα, δεν έχω σταματήσει να γελώ. Από τα πιο πετυχημένα εδώ μέσα!