Νέα

Οι ψευτο ιστορίες του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Προς τιμήν όοοοοολων αυτών των εμπνευσμένων ανθρώπων που κατά καιρούς μπαίνουν εδώ μέσα και μας περιγράφουν σκηνικά της φαντασίας τους....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
"Είδα τη μιλφάρα γειτόνισα  από το παράθυρο να μαλακίζεται με τεράστιο δονητή, και να γαμιέται με sex machine, τι να κάνω? να της την πέσω? "

"Η φυσικοθεραπεύτρια που πάω για το γόνατο, μου ζητάει να βγάλω μέχρι και το εσώρουχο όταν μου κάνει μασάζ στο γόνατο, είναι λογικό?"

"Είδα στον υπολογιστή της αφεντικίνας μου κατεβασμένες πολλές τσόντες. Είναι νυμφομανής? Να χωθώ?"

"Φίλη της μάνας μου πήγε στο μπάνιο μας σε επίσκεψη και αυνανιζόταν"

"Η καθηγήτρια στο λύκειο με κρατάει πολλές φορές μετά το μάθημα για να μου δώσει συμβουλές για το πως να αντιμετωπίζω τα κορίτσια"

"Η επισμηνίας στο στρατό με φωνάζει να της καθαρίζω το βράδυ κατά τις 12 το δωμάτιο της ενώ εκείνη είναι με το νυχτικό στο κρεβάτι"

"Μπατσίνα μου είπε ευθέως: Ή τρως κλήση ή μου κάνεις αυστηρά ΜΟΝΟ γλυφομούνι"

"Πήγα στο χωριό της γυναίκας μου για πρώτη φορά και η χείρα γειτόνισσα μου ζήτησε να την πάρω από τον κώλο μόνο. Το μουνί της το έδινε μόνο στον άντρα της"

"Πήγα να ραφτώ για τον γάμο μου, και η μοδίστρα μου πήγαινε το καυλί μία αριστερά και μία δεξιά στον καβάλο. Έτσι παίρνουν μέτρα για ράψιμο?"

"Στην κοινόχρηστη πισίνα του σπιτιού μου, κοπέλα 18 χρονών νόμιζε πως έλειπαν όλοι διακοπές και πήγε στην πισίνα ολόγυμνη για μπάνιο και την παίρνω μάτι. Να κατέβω ξώψωλος?"

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πιο θρέντ θα πούλαγε πιο πολύ..?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Η μπατσινα πιστεύω θα έκανε πάταγο.... ίου :police:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
"Πήγα να ραφτώ για τον γάμο μου, και η μοδίστρα μου πήγαινε το καυλί μία αριστερά και μία δεξιά στον καβάλο. Έτσι παίρνουν μέτρα για ράψιμο?"
εμενα αυτο μου ετυχε. Θα γραψω μολις μπορεσω!  ;)

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Έλα ρε παίκτη.. για δώσε την εμπειρία σου

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακίες τύπε.. πάρε εδω θέματα να γινεις μπεστσελερ στο λεπτο

< Η "δικιά μου" είναι καψουρα με την παρτυ μου καθε φορα που παω μου κανει 10% έκπτωση>

<Ο αληθινός οργασμός της πληρωμένης>

<Πως πήρα την παρθενiά του call girl >

<Πως θα ξεχωρίσετε τους εξωγήινους που ζουν αναμεσά μας και γαμανε χωρίς να πληρώνουν>

ΚΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑΜΕΙΑ

<Τι κάνει η γυναίκα σας την ωρα που εσεις πουλατε εξυπνάδες στο διαδύκτιο>

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

<Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ>

Αυτά είναι project τύπε... έκδοσέ τα και πας ταμείο με τσουβάλι να εισπράξεις..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129

και οι πληρωμένες καυλωνουν,χυνουν, και ερχονται σε οργασμο !

και τα call girls καποτε ηταν παρθενες, οποτε καποιος εχει παρει παρθενια από call girl !

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τσιμπησε ο μπλες    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Νομιζω ότι ολοι εδώ μεσα συμφωνουν (με συντρηπτικη πλειοψηφια)πια είναι η ερωτικη ιστορια που γαργαλησε την φαντασια μας πιο πολύ.Ας κανουμε μια ψηφοφορια για να φανει το Best seller... :headbang2: :headbang2:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
"Είδα τη μιλφάρα γειτόνισα  από το παράθυρο να μαλακίζεται με τεράστιο δονητή, και να γαμιέται με sex machine, τι να κάνω? να της την πέσω? "

"Η φυσικοθεραπεύτρια που πάω για το γόνατο, μου ζητάει να βγάλω μέχρι και το εσώρουχο όταν μου κάνει μασάζ στο γόνατο, είναι λογικό?"

"Είδα στον υπολογιστή της αφεντικίνας μου κατεβασμένες πολλές τσόντες. Είναι νυμφομανής? Να χωθώ?"

"Φίλη της μάνας μου πήγε στο μπάνιο μας σε επίσκεψη και αυνανιζόταν"

"Η καθηγήτρια στο λύκειο με κρατάει πολλές φορές μετά το μάθημα για να μου δώσει συμβουλές για το πως να αντιμετωπίζω τα κορίτσια"

"Η επισμηνίας στο στρατό με φωνάζει να της καθαρίζω το βράδυ κατά τις 12 το δωμάτιο της ενώ εκείνη είναι με το νυχτικό στο κρεβάτι"

"Μπατσίνα μου είπε ευθέως: Ή τρως κλήση ή μου κάνεις αυστηρά ΜΟΝΟ γλυφομούνι"

"Πήγα στο χωριό της γυναίκας μου για πρώτη φορά και η χείρα γειτόνισσα μου ζήτησε να την πάρω από τον κώλο μόνο. Το μουνί της το έδινε μόνο στον άντρα της"

"Στην κοινόχρηστη πισίνα του σπιτιού μου, κοπέλα 18 χρονών νόμιζε πως έλειπαν όλοι διακοπές και πήγε στην πισίνα ολόγυμνη για μπάνιο και την παίρνω μάτι. Να κατέβω ξώψωλος?"

και το "ωδη στο βατραχο", το πιο μουφα θρεντ του σαϊτ  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
.

Συνημμένα

• nifi-parthena-500-elies.jpg
    nifi-parthena-500-elies.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 29
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Περιμένουμε την ιστορία.. Μπορεί το θρέντ να σχολιάζει μούφες ιστορίες.. αλλα είναι γενικότερα για τις ιστορίες.. Ακούμε εμπειρία...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.216
Πόντοι
26.096

< Η "δικιά μου" είναι καψουρα με την παρτυ μου καθε φορα που παω μου κανει 10% έκπτωση>

<Πως θα ξεχωρίσετε τους εξωγήινους που ζουν αναμεσά μας και γαμανε χωρίς να πληρώνουν>

ΚΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑΜΕΙΑ

<Τι κάνει η γυναίκα σας την ωρα που εσεις πουλατε εξυπνάδες στο διαδύκτιο>

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

<Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ>

Αυτά είναι project τύπε... έκδοσέ τα και πας ταμείο με τσουβάλι να εισπράξεις..

Από τη μέρα που το διάβασα, δεν έχω σταματήσει να γελώ. Από τα πιο πετυχημένα εδώ μέσα!  :rockon:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Πιστεύω πρέπει να γράψει ερωτική ιστορία κάνας ιππότης 3 χιλιάδες σελίδες θα πιάσει το thread άνετα. Θα πέσουν οι servers.

<Πήγα να πάρω cd από τους μαυρους με αντάλλαγμα την σούφρα μου>

Θα έκανε επιτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom