Νέα

Οι ψευτο ιστορίες του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.216
Πόντοι
26.096
Πιστεύω πρέπει να γράψει ερωτική ιστορία κάνας ιππότης 3 χιλιάδες σελίδες θα πιάσει το thread άνετα. Θα πέσουν οι servers.

<Πήγα να πάρω cd από τους μαυρους με αντάλλαγμα την σούφρα μου>

Θα έκανε επιτυχία.

:2funny: :2funny:
Ή ο κ. Picker .. < Η Κορίνα με παρακαλά να τη γαμήσω >.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Έπιασα την καθαρίστριά μου να βάζει στον κώλο το σκουπόξυλο

Στο ιδιαίτερο μάθημα η καθηγήτρια ανοίγει επίτηδες τα πόδια της για να βλέπω το κυλοτάκι της

Τεχνικός υπολογιστών είμαι, και η γυναίκα φίλου μου έδωσε τον υπολογιστή για φτιάξιμο. Μέσα ήταν γεμάτο με τσόντες.

Πήγα στο ψιλικατζίδκο της γειτονιάς, και η κόρη του ψιλικατζή που κράταγε το μαγαζί έβλεπα χαμηλόφωνα τσόντα και χαιδευόταν διακριτικά ώσπου μπήκα μέσα και την έκοψα.

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Τεχνικός υπολογιστών είμαι, και η γυναίκα φίλου μου έδωσε τον υπολογιστή για φτιάξιμο. Μέσα ήταν γεμάτο με τσόντες.

Αστο αδελφέ.... Αν το λες ειρωνικά, ξανασκέψου το!!

Επειδή σε αυτή τη δουλεια είμαι, το τι έχω δει (και μάλιστα σε υπολογιστές γραφείων) από κυριους και κυρίες υπεράνω πάσης υποψίας, δεν φαντάζεσαι!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Πιστεύω πρέπει να γράψει ερωτική ιστορία κάνας ιππότης 3 χιλιάδες σελίδες θα πιάσει το thread άνετα. Θα πέσουν οι servers.

<Πήγα να πάρω cd από τους μαυρους με αντάλλαγμα την σούφρα μου>

Θα έκανε επιτυχία.

τυπε ετσι οπως γραφει ο ιπποτης,κανενας δεν θα μπορει να διαβασει την ιστορια του χωρις μεταφραστη  :S

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αστο αδελφέ.... Αν το λες ειρωνικά, ξανασκέψου το!!

Επειδή σε αυτή τη δουλεια είμαι, το τι έχω δει (και μάλιστα σε υπολογιστές γραφείων) από κυριους και κυρίες υπεράνω πάσης υποψίας, δεν φαντάζεσαι!

Δούλευα σε εταιρία με υπολογιστές και οι τεχνικοί είχαν τρελό υλικό...
Δεν το λέω ειρωνικά.. αλλά σαν ωραίο θέμα ιστορίας μίστερ

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Δούλευα σε εταιρία με υπολογιστές και οι τεχνικοί είχαν τρελό υλικό...
Δεν το λέω ειρωνικά.. αλλά σαν ωραίο θέμα ιστορίας μίστερ

Α! οκ!!!!!!
Αν είναι έτσι, να ξεκινήσω να γράφω τον πρώτο τόμο της Τριλογίας :cheesy:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Α! οκ!!!!!!
Αν είναι έτσι, να ξεκινήσω να γράφω τον πρώτο τόμο της Τριλογίας :cheesy:

Έχεις υλικό φαντάζομαι έτσι? Οι τεχνικοί μας είχαν γεμίσει σκληρούς !!!

Για πες το πιο χοντρό ή περίεργο περιστατικό που έχεις δεί. Καμία καθως πρέπει να κάνει τα χειρότερα.. ή καμια πιτσιρίκα..

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Έχεις υλικό φαντάζομαι έτσι? Οι τεχνικοί μας είχαν γεμίσει σκληρούς !!!

Για πες το πιο χοντρό ή περίεργο περιστατικό που έχεις δεί. Καμία καθως πρέπει να κάνει τα χειρότερα.. ή καμια πιτσιρίκα..

Υλικό όσο δεν φαντάζεσαι! Επειδή οι πελάτες μου είναι (επιεικώς!) ανίδεοι, όταν φέρνουν υπολογιστή για φορμάτ νομίζουν πως επειδή εκείνοι δεν μπορουν να δουν τα περιεχόμενα του δίσκου, δεν μπορώ και εγω :cheesy:

Highlight που εχω δει, στον υπολογιστή "υπεράνω κυριου", πήγα για "απολύμανση" από ιούς, και όση ώρα περίμενα ψαχούλευα τον δίσκο του....
Και τσουπ! Να'σου hardcore βιντεάκια με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την γυναίκα του, αλλά και με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την γραμματέα του!

Και να είσαι τώρα από την μια και να βλέπεις την γραμματεα γυμνη, στα 4 και να τον τρώει από το κώλο, και ΤΗΝ ΙΔΙΑ γραμματέα, με ταγεράκι να σε κοιτάει από απέναντι....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Υλικό όσο δεν φαντάζεσαι! Επειδή οι πελάτες μου είναι (επιεικώς!) ανίδεοι, όταν φέρνουν υπολογιστή για φορμάτ νομίζουν πως επειδή εκείνοι δεν μπορουν να δουν τα περιεχόμενα του δίσκου, δεν μπορώ και εγω :cheesy:

Highlight που εχω δει, στον υπολογιστή "υπεράνω κυριου", πήγα για "απολύμανση" από ιούς, και όση ώρα περίμενα ψαχούλευα τον δίσκο του....
Και τσουπ! Να'σου hardcore βιντεάκια με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την γυναίκα του, αλλά και με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την γραμματέα του!

Και να είσαι τώρα από την μια και να βλέπεις την γραμματεα γυμνη, στα 4 και να τον τρώει από το κώλο, και ΤΗΝ ΙΔΙΑ γραμματέα, με ταγεράκι να σε κοιτάει από απέναντι....

Πωπω ρε μάγκα πραγματικά σε ζηλεύω. Αυτό είναι το καλύτερο που περιέγραψες.. Να βλέπεις την άλλη στην καθημερινότητά της αλλά να έχεις και εικόνα για το πως είναι στο γαμήσι της. Άρχοντας. Θα πλήρωνα για τέτοιο υλικό !!! ;) Think about it..

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Την πλησιάζω που λές, και της λέω να με ακολουθήσει....
Με το που βλέπει την οθόνη, παγώνει η μικρή, και με κοιτάει με βλέμμα "σε παρακαλω, μην πεις κάτι"
Αγέρωχος εγω όμως, ξεκουμπώνω το παντελόνι, και της λέω:
"-Ακου ξεκωλάκι, η τον παίρνεις τώρα, ή σε κάνω ξεφτίλα σε όλη την Αθήνα!!!!!"
Περιττό να σας πω, πως όση ώρα ο υπολογιστης καθάριζε από ιούς, εγω ξεμούνιαζα την γραμματέα!

.........θα έλεγα, αν ήθελα να κάνω την ιστορία λίγο πιο ενδιαφέρουσα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Κανένα ρε τύπε,ολα βαρετες σκηνες της καθημερινοτητας.
Ποσοι και πόσοι δεν εχουν γλυψει μπατσινες για να  γλυτώσουν κλήση?

τύπε, εξαρτάται και την μπατσίνα όμως!

http://[URL unfurl="true"]www.thetruthaboutguns.com/wp-content/uploads/2010/12/fc_kehma_tx.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Την πλησιάζω που λές, και της λέω να με ακολουθήσει....
Με το που βλέπει την οθόνη, παγώνει η μικρή, και με κοιτάει με βλέμμα "σε παρακαλω, μην πεις κάτι"
Αγέρωχος εγω όμως, ξεκουμπώνω το παντελόνι, και της λέω:
"-Ακου ξεκωλάκι, η τον παίρνεις τώρα, ή σε κάνω ξεφτίλα σε όλη την Αθήνα!!!!!"
Περιττό να σας πω, πως όση ώρα ο υπολογιστης καθάριζε από ιούς, εγω ξεμούνιαζα την γραμματέα!

.........θα έλεγα, αν ήθελα να κάνω την ιστορία λίγο πιο ενδιαφέρουσα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Με τέτοια ιστορία φίλε το θρέντ σου θα κράταγε εβδομάδες..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε, εξαρτάται και την μπατσίνα όμως!

http://[URL unfurl="true"]www.thetruthaboutguns.com/wp-content/uploads/2010/12/fc_kehma_tx.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

.. τυπε εδω δε μιλάμε για απλή κληση αλλα για αφαιρεση πινακιδων,διπλωματος,ισοβια σε ανηλιαγο μπουντρουμι,βασανισμο απο τον Ισιλ,εκτελεση στη καρεκλα,αποκεφαλισμο  και περιφορα της κεφαλής για να πεις οτι ξεκινας να γλείφεις

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
.. τυπε εδω δε μιλάμε για απλή κληση αλλα για αφαιρεση πινακιδων,διπλωματος,ισοβια σε ανηλιαγο μπουντρουμι,βασανισμο απο τον Ισιλ,εκτελεση στη καρεκλα,αποκεφαλισμο  και περιφορα της κεφαλής για να πεις οτι ξεκινας να γλείφεις

Τυπε, το παν είναι να βγει η σωστή ιστορία!!!
Ακόμα και η μπατσίνα να είναι όπως η πιο πάνω, εδώ θα την περιγράφουμε πως ήταν έτσι:

http://[URL unfurl="true"]www.signsfunny.com/wp-content/uploads/2012/09/crime-and-punishment.jpg[/img[/URL]]

:2funny:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τυπε, το παν είναι να βγει η σωστή ιστορία!!!
Ακόμα και η μπατσίνα να είναι όπως η πιο πάνω, εδώ θα την περιγράφουμε πως ήταν έτσι:

http://[URL unfurl="true"]www.signsfunny.com/wp-content/uploads/2012/09/crime-and-punishment.jpg[/img[/URL]]

:2funny:
[/quote]

και με γαλλική γόβα... την καυλιάρικη όπως στις τσόντες. Πωπω τι τούμπανο είναι αυτό ??!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom