galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
παλια θυμαμαι ειχε φερει κατι φοβερα μουνια.τρινιτυ,παμελα εγω ειχα προλαβει την παμελα......τωρα εχειτην κλασσικη τζενιφερ,νικολ(μπαζο).και παρις????????
+ 1000Ryu αγαπητέ μου να σου πω κάποια πράγματα. Καταρχήν σε καμιά περίπτωση συνωμοσιακά σενάρια δεν είχα στο μυαλό μου στο Post που έκανα και ξεκίνησες να μου γράφεις. Δεύτερον όπως σου απάντησα προχθές αν δεν μπόρεσα να γίνω κατανοητός σου επέτρεψα να το δημοσιεύσεις και δημόσια το κείμενο απάντησής μου. Τρίτον εγώ επιμένω ότι είναι άλλο να φτιάχνω ένα θέμα του στυλ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΝΩΛΗ (πχ λέμε), Κορίτσια σύνολο:5, Εχω πάρει: Μαριαλένα, Εθνικότητα: Ρωσίδα, Συμμετοχή:5/10, Σεξ:6/10, Τιμή: 90/ώρα, Καθυστέρηση:λογική, Καθαριότητα:6/10, Γλώσσα:λίγα ελληνικά, GFE:6/10, Υπηρεσίες Συνοδείας: ΟΧΙ, ΕΧΤΡΑ:CIF +50ευρώ.
Κριτική: την πήρα Δευτέρα απόγευμα, κτλ κτλ...Αν μπαίνουν έτσι οι κριτικές (όπως στο εξωτερικό σε πολλά αξιόλογα φόρουμ) τότε ναι είμαι υπέρ. Υπέρ είμαι και αν κάποιος στο κομμάτι της κριτικής αναφέρει ως ΣΧΟΛΙΟ διάφορα πράγματα που του άρεσαν ή ξύνισαν.
Εκείνο που διαφέρει ως άποψή μου είναι το συνεχόμενο κουβεντολόι για ένα γραφείο ή μια κοπέλα είναι καλή, δεν είναι καλή, είναι εδώ όχι λείπει, κτλ κτλ. Θεωρώ ότι το να φαίνεται ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ και μάλιστα ΜΕΡΛΙΝ (!) δημιουργεί ψευδή εικόνα αγοράς και το κυριότερο λειτουργεί κατά του ανταγωνισμού αφού η κυρία για την οποία ασχολείστε το παίρνει πάνω της, νομίζει ότι δρα μονοπωλιακά.
Αυτό είναι γνώμη μου. Σεβαστή και η δική σου και πιθανόν 1000 ακόμα διαφορετικές. Αλλά δεν πρέπει να αλλάξω τη δικιά μου φαντάζομαι έτσι;
Επειδή λοιπόν είμαι αρκετά εντάξει παίρνω και την πρωτοβουλία να δημοσιεύσω εγώ στο αντίστοιχο ΡΟST την παρούσα απάντηση. Θέλω να επιστήσω την προσοχή ότι δεν σε χαρακτήρισα ούτε καν είχα σκοπό να το κάνω αβανταδόρο. Απλά διαφωνώ με το σκεπτικό προβολής και το αποτέλεσμα αυτής. Φυσικά δε σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο, μπορεί να είμαι λάθος, θα κριθεί από το χρόνο και όσους μας διαβάσουν.Επίσης ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ προς MODS-ADMINS αν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φάκελο κάπου με Call Girls στα οποία ανά όνομα/γραφείο (πχ Μαριλένα/Γραφείο Μανώλη) να κάνουμε παρουσίαση όπως πιο πάνω στο παράδειγμά μου και μετά κριτική από κάθε μέλος που την έχει πάρει. POST όμως που θα είναι εκτός θέματος (πχ ζητάνε τηλέφωνα, κτλ) να διαγράφονται αυτόματα για να μένει ΚΑΘΑΡΟ ως πληροφοριακό υλικό κάθε POST για κάθε κοπέλα. Δε ξέρω αν είναι εφικτό (φαντάζομαι ναι) και αν συμφωνείτε οι υπόπόλοιποι...Σας ευχαριστώ γενικά!
Εχθές έβαλα ένα ποστ για το ότι το τηλέφωνο της Πόπης άλλαξε αλλά σήμερα εξαφανίστηκε, το ξαναβάζω σήμερα για να το μάθουν οι συναγωνιστές, αγαπητοί Admin μπορώ να δώσω τηλέφωνο εδώ ειδικά τώρα που γύρισε η Εμμανουέλα;
Εχθές έβαλα ένα ποστ για το ότι το τηλέφωνο της Πόπης άλλαξε αλλά σήμερα εξαφανίστηκε, το ξαναβάζω σήμερα για να το μάθουν οι συναγωνιστές, αγαπητοί Admin μπορώ να δώσω τηλέφωνο εδώ ειδικά τώρα που γύρισε η Εμμανουέλα;