gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς όταν λέμε "στήσιμο" τι δικαιολογία έχει η Πόπη για αυτό;
Αμ ΔΕΝ έχει!
Πες πως στέκει και καλά για να συζητήσεις σοβαρά...
Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς όταν λέμε "στήσιμο" τι δικαιολογία έχει η Πόπη για αυτό;
+1000Επιπλέον πρέπει να αναθεωρήσει τις τιμές της όπως ο Μισέλ που το πήγε στα 120. Το ίδιο πρόγραμμα στην Πόπη κοστίζει 180 χωρίς να έχει καλύτερα κορίτσια...
180 what?
Την τελευταία φορά που ρώτησα για OWO, CIM και Exraballs στην Πόπη ήθελες 120 + 3*20.
Το ίδιο πρόγραμμα ο Μισέλ το έχει στα 120, η Alеxia και η Vanessa στα 150...
That!
σοβαρα???
και την ειχα για ψυχρη...
φυσικα και αξιζει αλλα 250 ειναι λιγα με 400 κατι θα κανειςπαιδια το τηλ μπορει κανεις να μου το στειλει με πμ?ποσο παει η ωρα πανω απο 250?αξιζει να ασχοληθω?ευχαριστω
Θέλει λίγη "δουλειά" για να πάρει μπρος. Δεν είναι ούτε Εβίτα, ούτε Αρριάνα, ούτε Αλέξια.
Μετά όμως όταν "ανεβάσει στροφές και ανοίξει το τούρμπο", τα δίνει όλα!
Μόλις μίλησα με Πόπη και η Τζένιφερ 2 ήρθε σήμερα, σοβαρά τώρα αξίζει τίποτα ή να περιμένω το 2ο DVD;
Μόλις μίλησα με Πόπη και η Τζένιφερ 2 ήρθε σήμερα, σοβαρά τώρα αξίζει τίποτα ή να περιμένω το 2ο DVD;
rak=ποπη η κανω λαθος?Μόλις μίλησα με Πόπη και η Τζένιφερ 2 ήρθε σήμερα, σοβαρά τώρα αξίζει τίποτα ή να περιμένω το 2ο DVD;
Σωστότατος.rak=ποπη η κανω λαθος?