Επισκέπτης
ι jennifer ειναι ενα απο το ορεοτερα πουτανακια που ιπαρχουν στιν αγορα!!!!!τι καυλα που ειναι!μιπος μπορει να μου πει καπιος αν κανει ακαποτο???και επισισ αν κανει cim,cif,cob????
Οι πουτάνες της Πόπης
ι jennifer ειναι ενα απο το ορεοτερα πουτανακια που ιπαρχουν στιν αγορα!!!!!τι καυλα που ειναι!μιπος μπορει να μου πει καπιος αν κανει ακαποτο???και επισισ αν κανει cim,cif,cob????
Φιλε πολυ απογοητευμενο σε διαβασα απο την Νικολ.Η περιγραφη της λεει αλλα.Αφηνει να φαινεται οτι ειναι πολυ καυλιαρα και την βρισκει και κανει πολλα κολπα.Δηλαδη εκτος απο οτι ειναι μουφα εμφανιση στην ... δουλεια της πως ειναι ???? Ειναι καθαρη ? Αν θελεις γραψε μας περισσοτερες πληροφοριες για την εμπειρια σου μαζι της.Σε ευχαριστουμε .Μαγκες την ΠΑΤΗΣΑ και οφειλω να ενημερωσω.....Ψωνισα σαββατο βραδυ απο το γραφειο της Ποπης για πρωτη και μαλλον τελευταια φορα!!Ζητησα την Τιττυ αλλα μου ειπε οτι ελειπε.Αφου με ρωτησε αν εχω ξαναπαρει απο το γραφειο τους και της ειπα οχι θεωροντας οτι θα με προσεξουν ως νεο πελάτη μου προτεινε να παρω τη Νικολ.Λοιπον παιδια η κοπελα δεν βλεπεται.....Δεν περιμενα οτι σε ενα τοσο διαφημισμενο γραφειο θα δουλευε τετοια κοπελα.Δεν θελω να πω περισοτερα για την κοπελα γιατι δεν φταιει αυτη αλλα θεωρω απαραδεκτο το γραφειο της Ποπης για το υλικο και το σερβις του.Μαλλον κονομησανε και δεν τους νοιαζει αν εγω εβαλα black list το γραφειο τους.....
πως βρισκω φωτογραφιες και τηλεφωνο παιδια ?
Φιλε πολυ απογοητευμενο σε διαβασα απο την Νικολ.Η περιγραφη της λεει αλλα.Αφηνει να φαινεται οτι ειναι πολυ καυλιαρα και την βρισκει και κανει πολλα κολπα.Δηλαδη εκτος απο οτι ειναι μουφα εμφανιση στην ... δουλεια της πως ειναι ???? Ειναι καθαρη ? Αν θελεις γραψε μας περισσοτερες πληροφοριες για την εμπειρια σου μαζι της.Σε ευχαριστουμε .
εσυ τωρα θες να μας πεις οτι αξιζει τα λεφτα της η Νικολ?? ΕΛΕΟΣ!!!Θες να παρεις στο λαιμο σου κι αλλους συναθλητες ???Εγώ έχω δοκιμάσει, ΟΚ δεν είναι καλή αλλά πάνω στη δουλειά κάνει πολλά, μα πάρα πολλά...