sniatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
o server του kinky εχει κρεμασει.
Μπορει να μου δωσει καποιος τηλ για Jennifer? Επειγον!!!
Σημερα ξαναδουλευει παντως κανονικαo server του kinky εχει κρεμασει.
Ερχονται πράγματι νεες κοπέλες που κανουν την Τζενιφερ να ανησυχει πραγματικά από οτι μου είπε η ίδια που είδε τις φωτος τους. Ισπανίδες ντε και καλά. αλλά ετσι μου είπε ετσι σας λεω!!!Συμπολεμιστές, επιτέλους κατάφερα meeting με την Jennifer (Παρασκευή βράδυ). Review μου θα δείτε εδώ: www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,203.msg129025#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,203.msg129025#new[/url]
Πάντως μου είπε πως Jessica - Titty - Sarah τελείωσαν με την Πόπη και τώρα είναι μόνο η Jennifer και η Νικόλ. Αναμένονται νέες αφίξεις. Αληθεύει, ξέρει κανείς κάτι;;;
Ποιά άλλη ειναι δικό της κοριτσι για να τσεκαρουμε αδερφέ ????στο ΚΙΝΚΥ εχει αγγελιες η ποπη για τα κοριτσια της. ειναι πολυ ευκολο να της ξεχωρισεις απο τις υπολοιπες αγγελιες
Έτσι μου είπε κι εμένα. Αναμένουμε με ανυπομονησία ανανέωση της ομάδας.Ερχονται πράγματι νεες κοπέλες που κανουν την Τζενιφερ να ανησυχει πραγματικά από οτι μου είπε η ίδια που είδε τις φωτος τους. Ισπανίδες ντε και καλά. αλλά ετσι μου είπε ετσι σας λεω!!!
Ξέρει κανείς αν κάποια απο τα κορίτσια της ποπης κάνουν φετιχ προγράμματα και λαγνείες.
Εχει κανείς προσωπική εμπειρία .
αγαπητε φιλε η τζενιφερ κανει οτι της ζητησεις.ζητα το και θα τα δεις ολα εγω παντως το καταευχαριστηθηκα!!!
κινιτο μικροβιο ειναι το πουτανακι!!!Η Τζένιφερ δεν είναι αυτή που την χέζουν και την κατουράνε στην μάπα?Αυτή η βρώμα?Η κινητή λεκάνη τουαλέτας...?μπλιαχχχχχχ...τι το θυμήθηκα πάλι?Θα ξεράσω.....