Ρε παίδες τι λέτε τώρα; ΟΚ συμφωνώ η Ασιάτισα είναι μπάζο αλλά η Claudia δεν παίζεται. Εγώ πήρα εχτές και δεν έχει καμμία σχέση με τις φωτό (καλά με κινητό τις πήραν?). Η κοπέλα είναι πολύ ψηλή (κοντά στο 1,80) λεπτή, απίστευτα γλυκιά και πολύ καλή επαγγελματίας. Πιο συγκεκριμένα μου έκανε ακάποτη πίπα και CIM γιατί δεν την πάλευα και μετά ζήτησα να κάτσει λίγο παραπάνω (δεν έφερε αντίρρηση). Γενικά της δίνω ένα 8 με 9 στα 10 γιατί είναι μοντελέ φάση. Είναι νέα (23 χρονών) και γενικά έχει μία αίσθηση φρεσκάδας (σπάνιο για αυτή τη δουλειά). Ήταν πολύ περιποιητική και τρυφερή αλλά ακολουθούσε και το ρυθμό αν το ήθελα λίγο πιο άγριο. Ζήτησα και χαδάκια και μασαζάκι και σε όλα ήταν μέσα.
Αν και έχω δηλώσει και παλαιότερα ότι είμαι φαν της Τζένιφερ 1, νομίζω πως η Claudia είναι πολύ καλή (προτιμώ τη Τζένιφερ).
Το ξαναλέω πως οι φωτό την αδικούν τα μάλλα. Συνήθως η Πόπη έχει καλές φωτό στις κοπέλες, δεν ξέρω τι έγινε αυτή τη φορά αλλά αυτές τις λεπτομέρειες τις προσέχουνε νομίζω.
Συν-Αγωνιστικά
Αν και έχω δηλώσει και παλαιότερα ότι είμαι φαν της Τζένιφερ 1, νομίζω πως η Claudia είναι πολύ καλή (προτιμώ τη Τζένιφερ).
Το ξαναλέω πως οι φωτό την αδικούν τα μάλλα. Συνήθως η Πόπη έχει καλές φωτό στις κοπέλες, δεν ξέρω τι έγινε αυτή τη φορά αλλά αυτές τις λεπτομέρειες τις προσέχουνε νομίζω.
Συν-Αγωνιστικά