Επειδή, το έχω ξαναγράψει, σε ένα καθεστώς ελέυθερη αγοράς και ανταγωνισμού ο καθένας πρέπει να είναι σοβαρός για να κρατήσει την πελατεία του ακόμη κι αν είναι νταβατζογραφείο η μάλλον περισσότερο τότε, θα ανεφέρω την χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά του γραφείου μπας και βάλει μυαλό, που δεν το βλέπω γιατί μια φορά σωστά συμπεριφέρονται και δυό λάθος.
Λοιπόν. Ραντεβού χθες το βράδυ με την Νικόλ κλεισμένο από τις 19.30 για τις 23.30 [είχα κάτι άλλες δουλειές πιο πριν] Όταν το έκλεινα μου λέει "'Εχω μια καινούρια μήπως θες να την δοκιμάσεις;" "Όχι" της λέω "δεν έχω όρεξη για δοκιμές σήμερα θέλω τη Νικόλ που την ξέρω" "Ο.Κ. μου λέει, πάρε καμιά ώρα πιο πριν για επιβεβαίωση. 10.40 τηλεφωνώ για επιβεβαίωση και μου λέει όλα εν τάξει, άμα πας πες μου τον αριθμό του δωματίου. 11.25 είμαι στο δωμάτιο και παίρνω τηλ. Όπως έμπαινα στο ξενοδοχείο προσέχω ένα ομορφούλικο αλλά λίγο κακοντυμένο και μάλλον άλουστο ξανθό μικρό, δεν έδωσα και ιδιέταιρη σημασία. Στο τηλ. λοιπόν μου λέει "μόνο που η Νικόλ δεν μπορεί και σου στέλνω κάποια άλλη, είναι ήδη εκεί και περιμένει" [θα ήταν το ξανθό που περίμενε έξω από το ξενοδοχείο γιατί κάπνιζε]. Καλά της λέω και από πότε δεν μπορεί, πριν από 45 λεπτά που ξαναμιλήσαμε μπορούσε; Ναι λέει της ήρθε λίγο αίμα. Τέλος πάντων λέω κλείσε και θα σε πάρω εγώ. Παίρνω τηλ. μια άλλη γνωστή μου ανεξάρτητη μου λέει σε 15 λεπτά είμαι εκεί και παίρνω πίσω το γραφείο και λέω να μην μου στείλει το ξανθό. Τότε μου λέει πως μόλις ανεβαίνει μια άλλη που μου στέλνει! Να μην έρθει καμία της λέω θα φύγω! Και τότε χτυπάει η πόρτα και αναγκάζομαι να ανοίξω. Ήταν μια ψηλή μελαχρινή, κάτι ανάμεσα σε δισκοβόλο και καθαρίστρια του δήμου, τώρα που στο διάολο βρεθήκαν όλες αυτές εκεί ένας θεός ξέρει. Τέλος πάντων λέω ευγενικά στην κοπέλα πως δεν θα την δεχθώ γιατί περιμένω άλλη και φεύγει, αλλά έχει και συνέχεια. Λίγα λεπτά μετά με ξαναπαίρνει το γραφείο και μου λέει σου στέλνω τώρα αμέσως τη Νικόλ, προφανώς θα είχε σταματήσει το "λίγο αίμα"! Δεν θέλω καμία λεω έχω καλέσει άλλη κοπέλα και μου λέει το αμίμητο ναι αλλά να μην ξαναπάρεις το γραφείο γιατί τα έχω πάρει!! Δεν θα σοβαρολογείς λέω! Εσύ τα έχεις πάρει ή εγώ; Και να είσαι σίγουρη πως δεν θα ξαναπάρω τηλ.
Εδώ τελειώνει η συζήτηση και μάλλον και η συνεργασία μου με το εν λόγω γραφείο. Να είναι και φάουλ και να στη λένε παραπάει! Και είχα γράψει και δύο επαινετικά έως διθυραμβικά ριβιού και για την Τζένιφερ και για τη Νικόλ, αλλά τι φταίνε τα κορίτσια, μια χαρά είναι. Το γραφείο είναι για τον πέοντα, που λέει και η κόρη μου.
Φυσικά ήμουν τόσο συγχισμένος που και με την άλλη κοπέλα δεν το φχαριστήθηκα, χωρις να φταίει αυτή!