silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σωπα σωπα εμεις σ'αγαπαμε
Που εισαι ρε φιλαρακι εσυ? Ζεις?:< :< :< :< :<
νιε νιεσωπα σωπα εμεις σ'αγαπαμε
που εισαι μεγαλε παιχταρα,ολα καλα, ολα καλα?Που εισαι ρε φιλαρακι εσυ? Ζεις?
Ναι ρε συ αδερφε ολα καλα. Σπιτι ειμαι ακομα. ;)νιε νιε
που εισαι μεγαλε παιχταρα,ολα καλα, ολα καλα?
ωραιος!!! ;)Ναι ρε συ αδερφε ολα καλα. Σπιτι ειμαι ακομα. ;)
κανονικα και με τον νομο.... η κωλαρα της ειναι για αγριο ξεσκισμα....Ειδα απο τις φωτο οτι η Σαρα επεστρεψε.
Εχει κανεις εμπειρια με την εν λογω διμετρη μαυρισμενη ξανθια μουνα?
Σε στομα/προσωπο τα παιρνει?
140+20 τα εξτρα?κανονικα και με τον νομο.... η κωλαρα της ειναι για αγριο ξεσκισμα....
ναι.. το κωλι νομιζω 50Ε οσες δινουν140+20 τα εξτρα?
Σ`ευχαριστω για τις πληροφοριες.ναι.. το κωλι νομιζω 50Ε οσες δινουν
τιποτα φιλε μου,παντως και το τζενιφερακι<προγραματικος> αξιζει αν το εχει ακομα...Σ`ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Θα δοκιμαστει λιαν συντομως με κριτικη
μου εχει τυχει και εμενα φιλαρακι στο παρελθον... πραγματικα αναμεικτα συναισθηματα...Παιδιά χτες το βράδυ είχα την χιερότερη επειρία με cg
Ήθελα τον Σάρα η οποία δεν ήταν διαθέσιμη οπότε η Πόπη μου πρότεινε τον Ρενάτα ή την Χριστίνα. Τελικά επέλεξα την Χριστίνα έχοντας και έχοντας διαβάσει ήδη την κριτική κα΄ποιυ συναδέλφου δεν περίμενα τίποτα εξαιρετικό αλλά τουλάχιστον κάτι κοντά στο μέσο όρο
Μπαίνει η κοπέλλα στο δωμάτιο και ήταν λίγο χειρότερη από ότι στις φωτογραφίες. Μου φαινόταν "κάπως" όμως, λίγο περίεργη.
Παιδιά ήταν λιώμα, δεν ήξερε που πάταγε , που βρισκόταν , τα έιχε εντελώς χαμένα.
Χειρότερη εμπειρία δεν μπορούσε να μου τύχει. Την λυπήθηκα πραγματικά ......
μου εχει τυχει και εμενα φιλαρακι στο παρελθον... πραγματικα αναμεικτα συναισθηματα...
με αλλο CG...Σου έχει τύχει με την ίδια κοπέλλα ή άλλο cg?
Εντάχει να έχει πιει τα ποτάκια της και να είναι στο κέφι. Αλλά τέτοιο χάλι.....
Αυτο που λες χωρις "τα ποτακια της" ειχε γινει μαλλον..Εντάχει να έχει πιει τα ποτάκια της
πολλα ακουγονται... οποιος δουλευει.. παντα θα ακουμε κατι... ετσι κυλαει το συστημα..Aυτα που λεγονταν για τη Σαρα ειναι αληθεια ή πουτσες ?