Λοιπόν τη συγκεκριμενη τύπισσα που αναφέρετε την είχε πάρει υπάλληλος στην εταιρεία μου πολύ πρόσφατα (με το ξανθό μαλλί)...Το έμαθα πριν 2 μέρες σε μια ανοικτή συζήτηση και ανακάλυψη από μέρους μου ότι και μισθωτοί των 1200 ευρώ έχουν τάσεις πουτανιάρικες!!! Ο συγκεκριμένος την έχει τιμήσει όσο μου είπε από το Γενάρη του 2006 και μάλιστα την ήξερε από την αρχή της εργασίας με την Πόπη, στα σπασίματα όταν πήγε λίγο καιρό στη Μαρία και μετά (τώρα) πάλι στην Πόπη...Αρα πρέπει να έχω καλές πληροφορίες. Μου είπε απίστευτα πράγματα αλλά παραμένω (εκτός εξαιρετικών φιλικών περιπτώσεων) προσκολλημένος σε City Tours. Πάντως για το θέμα του GFE είναι απόλυτος και αυτός, λέει επίσης ότι ήταν πιο ζουμερή πριν γυρίσει πάλι στην Πόπη, κάνει καλό duo με Σάρα (όταν είναι εδώ) και είναι λίγο ψυχώ...κάποιες φορές με προβλήματα που κουβαλά από την πρώην ζωή της. Πρέπει να είναι 24-25 μιλάει πολύ στο κινητό, γελάει αρκετά και έχει τάσεις συζήτησης. Όσο αφορά το θέμα των xtreme που κάνει θα συμφωνήσω με το γνωστό μου που είπε ότι αντί να κατηγορούμε αυτήν που τα δέχεται θα έπρεπε να κατηγορούμε και αυτούς που τα κάνουν...ή και τους δύο.
Τεσπά αν η περιγραφή και τα στοιχεία μου είναι σωστά από τη μεταφορά απλά πείτε το μου...να τσεκάρω και εγώ το γνωστό μου για μελλοντικές πληροφορίες. Πάντως προσέχει την καθαριότητα της, βάζει αρκετά body milk και κυκλοφορεί αρκετά sexy...από όσα άκουσα...
Τεσπά αν η περιγραφή και τα στοιχεία μου είναι σωστά από τη μεταφορά απλά πείτε το μου...να τσεκάρω και εγώ το γνωστό μου για μελλοντικές πληροφορίες. Πάντως προσέχει την καθαριότητα της, βάζει αρκετά body milk και κυκλοφορεί αρκετά sexy...από όσα άκουσα...