Επισκέπτης
Λογικο ειναι να μην θυμασαι,τις ασχημες φασεις τις απωθουμε απο την μνημη μας.δεν θυμαμαι....
Πρεπει να ηταν μια απο τις νεοσυλλεκτες που δεν εχουν φωτογραφιες,τσεκαρε στο link μπας και σου 'ρθει κανα φλας με το ονομα.
Λογικο ειναι να μην θυμασαι,τις ασχημες φασεις τις απωθουμε απο την μνημη μας.δεν θυμαμαι....
Aυτο ητανε ποσταρισμα ,οχι η αλλη η παπαρια .Εχειs καμια εμπειρια να καταθεσειs η θα ΞΑΝΑξεκινησω να γυρναω σελιδεs????(γαμω το αλτσχαιμερ γαμω) Εννοω για τα 3 μωρα που φαινοντε φωτο.....!!!!Λογικο ειναι να μην θυμασαι,τις ασχημες φασεις τις απωθουμε απο την μνημη μας.
Πρεπει να ηταν μια απο τις νεοσυλλεκτες που δεν εχουν φωτογραφιες,τσεκαρε στο link μπας και σου 'ρθει κανα φλας με το ονομα.
Ρε πουστη μου και στιs φωτο φαινεται ΜΟΥΝΑΡΟΣ.Εχω γραψει για την Νικη αλλα για να μην γυρνας σελιδες ιδου η αποψη μου,συνοπτικα:
Υπερβολικα κοντη γυφτοπουλα εκ Βουλγαριας με καλο service,αν δεν σε ενοχλουν οι εμφανως καριολες.
Μετριοτατη εμφανιση και στην δικια μου περιπτωση υπηρχε και μια ελαφρα δυσοσμια,παλι αν δεν ενοχλεισαι δεν τρεχει μια...
Εγω δεν την γουσταρα καθολου,αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχει οριο στο κατα ποσον μπορουμε να αναλυσουμε αντικειμενικα μια τοσο υποκειμενικη και προσωπικη εμπειρια οπως η σεξουαλικη πραξη.Ρε πουστη μου και στιs φωτο φαινεται ΜΟΥΝΑΡΟΣ.
Οχι ρε πουστη παει και το δευτερο ημιχρονο δεθα το δουμε γαμω τη γκαντεμια μου!!!!!Εγω δεν την γουσταρα καθολου,αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχει οριο στο κατα ποσον μπορουμε να αναλυσουμε αντικειμενικα μια τοσο υποκειμενικη και προσωπικη εμπειρια οπως η σεξουαλικη πραξη.
Σε προηγουμενες σελιδες(καταραμενο Αλτσχαιμερ)αλλοι εχουν γραψει διθυραμβους για το γυφτακι.
Σαρα εχει παρει κανένας ? ειναι ακομα στο γραφειο ? θα ειμαι τεταρτη αθήνα και λέω να δοκιμάσω.
Λειπει στο εξωτερικο.
Και γω την περιμενω να την κερασω......
check το pm σου φίλε!τι γίνεται ρε παιδιά με jenyfer κτλ. έχω στίλει mail σε jenyfer και σε άλλα μωρά απο το kinky
εδώ και δύο μέρες και απάντιση ....τίποτα. Η έχει πέσει δουλειά η κάτι δεν κάνω σωστά! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
σβηστο ρε συ απαγορευεται να δημοσιοποιοεις στοιχεια ετσι θα φας καμμια μηνυσηΘεόδωρος Παπαπετρόπουλος Μάιος 8, 2008 σε 9:27 π.μ.
θα ηθελα να συναντηθώ με την Νίκη για σήμερα το βράδυ.Παρακαλώ στείλε μου e-mail στην διεύθυνση akipape@yahoo.gr η στο κινητό μου +30697194431.Ευχαριστώ.
ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ..... ΓΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ -ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ????
κινητο δημοσια????τι εγινε ρε παιδια????Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος Μάιος 8, 2008 σε 9:27 π.μ.
θα ηθελα να συναντηθώ με την Νίκη για σήμερα το βράδυ.Παρακαλώ στείλε μου e-mail στην διεύθυνση akipape@yahoo.gr η στο κινητό μου +30697194431.Ευχαριστώ.
ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ..... ΓΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ -ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ????