γι΄αυτό η κωλάρα στο προφίλ της εμανουέλα είναι ίδια με το προφιλ που είχε η σαρα.Σάρα και Εμανουέλα είναι το ίδιο πρόσωπο.
φαντάστηκα οτι βαρέθηκαν να τραβάνε κώλους και έκαναν copy paste
γι΄αυτό η κωλάρα στο προφίλ της εμανουέλα είναι ίδια με το προφιλ που είχε η σαρα.Σάρα και Εμανουέλα είναι το ίδιο πρόσωπο.
Προσοχή στην συγκεκριμένη Σάρα-Εμανουέλα, ασθένεια βαριά που σχετίζεται με μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών. Όρισμένα παράσημα μένουν για πάντα. Ο νοών νοείτω.Αν παιζει Εμανουελα δοκιμασε και δεν θα χασεις. ;)
Βιβα Πολωνια, βιβα Ευα. Ευαααααααα !!!Δ
Δεν νομιζω ....! Γιατι η Ποπη παρουσιαζει για αλλη την Εμανουελα ...Η Παρις παντως λειπει συχνα στο Εξωτερικό στην Πατριδα της την Πολωνια ..Η αληθεια ειναι οτι ειναι και λιγο τεμπελοσκυλο , δεν δουλευει και πολυ...!
Προσοχή στην συγκεκριμένη Σάρα-Εμανουέλα, ασθένεια βαριά που σχετίζεται με μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών. Όρισμένα παράσημα μένουν για πάντα. Ο νοών νοείτω.
Καλημέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου μήνυμα και ενημερώνω ότι η "Σάρα" του vip-glamourpearls.com είναι η Εμμανουέλα που πλασάρεται τις τελευταίες ημέρες από την Πόπη.Καμμία σχέση με τη "Σάρα" που παρατίθεται σε άλλη ιστοσελίδα. Τη συνάντησα πριν από 5 ημέρες και οι εντυπώσεις μου είναι ανάμικτες. Εντυπωσιακή γυναίκα αλλά η συμπεριφορά της περίεργη και αδιάφορη (ντίβα). Για όσους την ξέρουν έχει τατουάζ καρδιά στο αριστερό κωλομέρι.Πολύ καθαρή και προσεκτική.Στο τέλος είχε και διαφωνία με το γραφείο για το ύψος της αμοιβής.Το γραφείο έλεγε 120 αυτή ζητούσε 150.Δεν θα την πρότεινα.Εύχομαι καλή επικοινωνία με όλους καιχαίρομαι που από επισκέπτης έγινα και μέλος.
Καλημέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου μήνυμα και ενημερώνω ότι η "Σάρα" του vip-glamourpearls.com είναι η Εμμανουέλα που πλασάρεται τις τελευταίες ημέρες από την Πόπη.Καμμία σχέση με τη "Σάρα" που παρατίθεται σε άλλη ιστοσελίδα.
...
Εύχομαι καλή επικοινωνία με όλους καιχαίρομαι που από επισκέπτης έγινα και μέλος.
Η Σάρα - Εμανουέλλα δεν είναι εδώ.
δουλέυει σε γραφείο και κάνει city tour.
www.glancemodels.eu/sara.htm]http://www.glancemodels.eu/sara.htm[/url]
26 προς 27 απο προσωπική επαφή....
Πιο πραγματικές φωτό εδώ στο site της Renatas
Eρχεται που και που Ελλάδα για ανάπαυση και πάλι πίσω Παρίσι
Αυτά.
κάποιοι εσκεμμένα εδώ και μήνες αναφέρονται σε υποτιθέμενες αρρώστιες της Τζένιφερ κλπ με προφανή σκοπό....επειδή όλοι σας πήρανε πλέον χαμπάρι,κόφτε το γιατί ξεφτυλίζεστε...
2 φορές έχω πάρει από Πόπη και δεν θα ξαναπάρω,γιατί δεν γουστάρω τις κοπέλες της,ούτε τραβάω κανένα ζόρι,απλά μας ζαλίσατε με τις ηπατίτιδες κα μαλακίες
όσο για σένα φίλε που αναρωτιέσαι,ναι όντως αφού πήρες τηλέφωνο την πόπη,μπορεί και να κόλλησες κάτι από το τηλέφωνο και μόνο...για αυτό άστο μην ξαναπαίρνεις....