perastikos77
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά ποιός μπορεί να στείλει και σε μένα κανα τηλ;;;; Το ρητο:''Της Πόπης γίνεται''απο εκεί βγήκε;;;;(!)
Ρε παιδιά ποιός μπορεί να στείλει και σε μένα κανα τηλ;;;; Το ρητο:''Της Πόπης γίνεται''απο εκεί βγήκε;;;;(!)
οκ ,ευχαριστω yuramaniakos! υπαρχει κανα τηλ. απο κανα γραφιο σαν της ποπης?
ξερουμε τιμες και υπηρεσιες?
στειλτε μου το τηλεφωνο της κανεις αμα θελει
και οταν θελουμε να δουμε φωτο ρε παιδια μη λετε απλα "kinkyclub.gr" για να μην ξεσηκονουμε ολο το site
δωστε κανα λινκ
Τελικα το γραφειο λειτουργει ?, Λεω να παρω μεσα στην εβδομαδα την εμμανουελα η σαρα . Την εχει παρει κανεις τωρα τελευταια ?
μαγγες το τηλ δεν το σηκωνει εδω και τουλαχιστον 3 μερες.απορω γιατι δεν το εχει κλειστο αφου δεν απανταει
Πριν από αρκετές ημέρες, θέλοντας κάτι kinky και δυνατό, τηλεφώνησα στην Πόπη για τη Τζένιφερ, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη. Την ρωτούσα για τον αν και πότε θα επιστρέψει και δεν ήθελε να μου απαντήσει. Τέλος πάντων, παίρνω τη Νικόλ, επειδή ήθελα στάνταρντ κάτι διαφορετικό.
Η κοπέλα όντως έχει αρκετά παραπάνω κιλά, αλλά γενικά η εμφάνισή της δεν με χάλασε. Η κοπέλα είναι ελληνίδα, (δεν το ήξερα, και δεν είχε τύχει ποτέ να ξαναπάρω ελληνίδα call girl). Στο πρόγραμμα που της ζήτησα ήταν παραπάνω από καλή, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι καλύτερο. Ήταν άψογη σε όλα της. Περιληπτικά το πρόγραμμα περιλάμβανε ατελείωτο γλύψιμο των ποδιών και της τρύπας μου, τρύπιμα από πίσω της και κατάθεση στο στόμα της.
Για όποιον δεν ενδιαφέρεται πολύ για την εμφάνιση, η γκόμενα είναι σούπερ.
ρε παιδια και πες οτι τις κλειωης που σε πηγαινουναι σε δικο τους ξενοδοχειο η σπιτη σου
Εσυ τι λες??και φυσικα εγω πληρωνω ξενοδοχειο
Το ξενοδοχείο είναι προσφορά του bourdela.com....και φυσικα εγω πληρωνω ξενοδοχειο