Νέα

Οι πουτάνες επιλέγουν πελάτες???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
χαχα :birdman: θυμαμαι μια φορα γαμα μεταξι και μπαινουν καμποσοι στο σαλονι...βγαινει η τσατσα,βλεπει οτι ηταν πακηδες (απ οτι καταλαβα)...και λεει "only greek!" και απανταει ενας μετα απο 1-2 δευτερολεπτα..."greek!greek!"(εννοωντας τον εαυτο του)

χαχαχα :birdman: πεθανα στα γελια :birdman:
ρε σπαγκοραμενε γαμας σε σπιτια κι ολας?που πας ? σε αυτα με 10ε? :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τώρα το αν κυκλοφοράνε βρωμύλοι και να μην έχουν σκουπίσει ούτε τον κώλο τους όταν πάνε στα σπίτια..αυτό είναι ντροπή για τους ίδιους που δεν σέβονται τον εαυτό τους..όχι για την πουτάνα..

Την πληρωνει και τανα καμια φορα ομως , εγω εχω φυγει απο ντελο γιατι πριν βγει η γκομενα στο σαλονι βγηκε ο χασικλας
που ειδα πριν λιγο στο εξω και αλλαξα πεζοδρομιο και που ειχε να λουστει απο την τελευταια μπορα του Ιουνιου
εεεεεε του πουστη εφυγα , δεν μπορει εγω να αδειασα μισο αφρολουτρο και αυτη να με < κερατωνει > με αυτον...  :idiot:
μαλακας ειμαι εγω ? η εκπτωση θα ειχα που πηγα αρωματισμενος ?

Βρομιαρηδες  :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Την πληρωνει και τανα καμια φορα ομως , εγω εχω φυγει απο ντελο γιατι πριν βγει η γκομενα στο σαλονι βγηκε ο χασικλας
που ειδα πριν λιγο στο εξω και αλλαξα πεζοδρομιο και που ειχε να λουστει απο την τελευταια μπορα του Ιουνιου
εεεεεε του πουστη εφυγα , δεν μπορει εγω να αδειασα μισο αφρολουτρο και αυτη να με < κερατωνει > με αυτον...  :idiot:

σε ποιο ντελο ηταν αυτο? :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Dooman

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχουνε πουτάνες σε στούντιο ή μπουρδέλα που να επιλέγουν πελάτη?δηλαδή για παράδειγμα αν ένας πελάτης είναι βρώμικος ή γέρος να μη θέλει  η πουτάνα να την γαμήσει.
Μου ειχε τυχει να δω μια φορα παντως live, στο δρομο ενα τραβελι να απορριπτει προταση ενος επιδοξου πελατη. Τωρα για πουτανες νορμαλ δεν εχω κατι υποψη μου.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

Την πληρώνει δεν την πληρώνει...αυτό είναι καλέ μου..
Δεν γίνεται τίποτα καλύτερο..
Συνήθως σε κάτι τέτοιους εγώ προσωπικά..δεν φέρομαι με τον καλύτερο τρόπο στο δωμάτιο..μόνο και μόνο για να μην ξανα'ρθει..
Ξέρεις..."εμείς"..για τον πιο ελεεινό,βρωμύλο,και τρισάθλιο άνθρωπο...θεωρούμεθα πολύ μα πολύ κατώτερα όντα από αυτόν...
Συμβαίνει κι αυτό...
Αν είναι να κάνουμε κήρυγμα στον καθένα πως να έρχεται...ε τότε...θα το κλείσουμε το μπουρδέλο...
Χαχαχαχαχαχ...!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου καθριν  :)

αμα θες σου δινω τα πνευματικα δικαιωματα απο το σκιτσακι να το κανεις κορνιζα στο ντελο σου να το βλεπουν οι βρομιαρηδες να ντρεπονται

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Γεια σου καθριν  :)

αμα θες σου δινω τα πνευματικα δικαιωματα απο το σκιτσακι να το κανεις κορνιζα στο ντελο σου να το βλεπουν οι βρομιαρηδες να ντρεπονται
Μπαααααα.....αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα...
Μόνο όταν βγάζω το 12ποντο τακούνι από το πόδι και το σηκώνω ψηλά..τότε...κάτι καταλαβαίνουν...χαχαχαχαχαχαχ...!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αναρωτιέμαι..αν όλοι αυτοί που κάνουν αρνητικές κριτικές στις κοπέλες..είναι όλοι τους τύπος και υπογραμμός..έτσι ώστε η κριτική να είναι ουσιαστική και όχι σκηνοθετημένη επίτηδες από την κοπέλα...επειδή ο συγκεκριμένος πελάτης δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο....
Λέω τώρα...!!!

Υ.Γ. Δεν αποκλείω όμως ποτέ το γεγονός..ότι υπάρχουν και οι "απαράδεκτες"

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
φοβου την καθριν  :2funny: :2funny: :2funny:

www.imagerous.com/viewer.php?file=93218930430776755578.png] [/URL]
Φιλε που ανοιξες το θεμα , οριστε η απαντηση  :cheesy:

Καλα μωρη κοντοστουπα , 12 ποντα φορας ?  :P
Χαχαχαχαχαχ...όχι ρε συ...1.70 είμαι χωρίς τακούνι..
Φοράω όμως το 12ποντο γιατί το περίστροφο στο στρινγκ...φαίνεται...
Χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αναρωτιέμαι..αν όλοι αυτοί που κάνουν αρνητικές κριτικές στις κοπέλες..είναι όλοι τους τύπος και υπογραμμός..έτσι ώστε η κριτική να είναι ουσιαστική και όχι σκηνοθετημένη επίτηδες από την κοπέλα...επειδή ο συγκεκριμένος πελάτης δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο....
Λέω τώρα...!!!

Υ.Γ. Δεν αποκλείω όμως ποτέ το γεγονός..ότι υπάρχουν και οι "απαράδεκτες"

Οπως και να εχει το θεμα με τις κριτικες ειναι μπερδεμενο
δεν ειναι  το θεμα μονο τι γραφει αλλα και ποιος το γραφει
θα υπαρχουν πεεριπτωσεις που θα εχει μια αλφα ευθηνη και ο γραφωνν
αλλα δεν νομιζω να γραφουν κριτικες και πακηδες εδω

Εγω παντως δε θελω να γραφω αρνητικα και μερικες φορες δεν εγραψα πραγματα
που θα μπορουσαν να επηρεασουν αρνητικα καποιον.
Τρελενομαι να γραφω πανυγηρικες κριτικες

Οι απαραδεκτες που λες δεν ειναι λιγες , αλλες τοσε βαριουνται , ειναι κυρασμενες ... διπλοβαρδιες ,.. κλτ

μεγαλο το θεμα ....

ΑΑΑΑ καποιος ειχε ανοιξει ενα θεμα για να γραφουν κριτικες οι τανες
αν σου ζητησω να γραψεις μια καλη και μια κακη θα το κανεις ?

Ετσι να τις διαβασει ο κοσμος και να δει τι να προσεχει

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οπως και να εχει το θεμα με τις κριτικες ειναι μπερδεμενο
δεν ειναι  το θεμα μονο τι γραφει αλλα και ποιος το γραφει
θα υπαρχουν πεεριπτωσεις που θα εχει μια αλφα ευθηνη και ο γραφωνν
αλλα δεν νομιζω να γραφουν κριτικες και πακηδες εδω

Εγω παντως δε θελω να γραφω αρνητικα και μερικες φορες δεν εγραψα πραγματα
που θα μπορουσαν να επηρεασουν αρνητικα καποιον.
Τρελενομαι να γραφω πανυγηρικες κριτικες

Οι απαραδεκτες που λες δεν ειναι λιγες , αλλες τοσε βαριουνται , ειναι κυρασμενες ... διπλοβαρδιες ,.. κλτ

μεγαλο το θεμα ....

ΑΑΑΑ καποιος ειχε ανοιξει ενα θεμα για να γραφουν κριτικες οι τανες
αν σου ζητησω να γραψεις μια καλη και μια κακη θα το κανεις ?

Ετσι να τις διαβασει ο κοσμος και να δει τι να προσεχει
Μπορώ να πω ότι αν κάποιος έχει όρεξη να κάτσει να ασχοληθεί και να διαβάσει μερικά θέματα θα καταλάβει πολλά..
Από εμπειρίες μερικών .. από λεγόμενα άλλων..και πάει λέγοντας..
Σίγουρα δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια μέσα από αυτά για να καταλήξεις σε μια εικόνα πραγμάτων..
Όσο για μένα..θα ήταν πολύ ανούσιο να κάτσω να επισημάνω τα καλά και τα κακά για να βγει μια κριτική..
Η δουλειά μας είναι καθαρή συναλλαγή..
Ό,τι δίνεις παίρνω..κι ό,τι παίρνω δίνω..!!!
Δεν μπορεί να μπλεχτεί το συναίσθημα σε αυτό...τουλάχιστο από τη μεριά μας..για να είμαστε σε θέση να κρίνουμε και να επικρίνουμε..
Όταν όλο αυτό...καταφέρει μια γυναίκα επαγγελματίας να το σερβίρει σε έναν άντρα που να το θυμάται θετικά σαν όμορφη εμπειρία και όχι σαν στημένη παραλλαγή...τότε αξίζει συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί εκτός των άλλων...!!!!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι κατερινα,εμενα ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υπάρχουνε πουτάνες σε στούντιο ή μπουρδέλα που να επιλέγουν πελάτη?δηλαδή για παράδειγμα αν ένας πελάτης είναι βρώμικος ή γέρος να μη θέλει  η πουτάνα να την γαμήσει.
τι αναγκη εχεις εσυ ρε εσυ εχεις τον λιλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom