Νέα

Οι πουτάνες επιλέγουν πελάτες???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εξαρταται που εισαι...στο μεταξι και πακηδες παιρνουν και πρεζονια και οτι θες...

στη φυλης ειναι λιγο καλυτερα αφου σε καποια σπιτια(λιγα) δεν αφηνουν πακηδες η μαυρους...και γενικως αμα ειναι βρωμιαρης ο αλλος δε τον παιρνουν...το εχω δει πολλες φορες να βγαζουν πακη εξω,το ιδιο και  μεθυσμενους...

σε στουντιο δε ξερω ,δε παω...

δυστυχως ειναι λιγα τα σπιτια πια που δεν αφηνουν ξενους ...αμα ειναι ο αλλος αρρωστος δε μπορει να το ξερει η πουτανα εκτος κι αν εχει πχ ερπη ο αλλος η κονδυλωματα...εχω δει πουτανα να βγαινει απ το δωματιο και να λεει παρτον εξω εχει ερπη,μεθυσμενο να τσακωνεται με τσατσα και στο τελος να τον πετανε εξω οπως και πακηδες να τσατιζονται που δεν τους αφηνουν και να επεμβαινει φουσκωτος...αρα ΟΧΙ δεν παιρνουν οποιον να ναι ολες...

respect-055.gif

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε μα...κριτσινια σπαμε... :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η φάση είναι όταν επισκέπτεσαι τα ντέλα δεν μπορείς να κάτσεις 10 λεπτά παράδειγμα στο σαλόνι κι ας έχεις δει την κοπέλα..έτσι..για να κοζάρεις τι παίζει..
Είναι κάτι υπηρεσίες τελείως αγενέστατες που σου λέει..
-Άντε...αν δεν θες να περάσεις..φύγε..
Και διάφορα τέτοια..
Συνήθως όταν είναι παρέα 2-3 άτομα..ο ένας είναι μέσα δωμάτιο και οι άλλοι περιμένουν..τότε μπορείς να εγκληματιστείς κατά κάποιο τρόπο και να δεις τι γίνεται..τι μπαίνει..και τι βγαίνει..
Στα στούντιο είναι σπάνιο το φαινόμενο να μπει αλλοδαπός..έως καθόλου..
Δεν συμφέρει για την τσέπη τους αλλά και γίνεται φέις κοντρόλ από την πόρτα..
Άσχετα μ'αυτά..υπάρχουν και περιπτώσεις με Έλληνες που δεν τους δέχονται οι κοπέλες για διάφορους λόγους..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η φάση είναι όταν επισκέπτεσαι τα ντέλα δεν μπορείς να κάτσεις 10 λεπτά παράδειγμα στο σαλόνι κι ας έχεις δει την κοπέλα..έτσι..για να κοζάρεις τι παίζει..
Είναι κάτι υπηρεσίες τελείως αγενέστατες που σου λέει..
-Άντε...αν δεν θες να περάσεις..φύγε..
Και διάφορα τέτοια..
Συνήθως όταν είναι παρέα 2-3 άτομα..ο ένας είναι μέσα δωμάτιο και οι άλλοι περιμένουν..τότε μπορείς να εγκληματιστείς κατά κάποιο τρόπο και να δεις τι γίνεται..τι μπαίνει..και τι βγαίνει..
Στα στούντιο είναι σπάνιο το φαινόμενο να μπει αλλοδαπός..έως καθόλου..
Δεν συμφέρει για την τσέπη τους αλλά και γίνεται φέις κοντρόλ από την πόρτα..
Άσχετα μ'αυτά..υπάρχουν και περιπτώσεις με Έλληνες που δεν τους δέχονται οι κοπέλες για διάφορους λόγους..

Μερικα μπουρδελα εχουν αποκτησει φεις κοντρολ για παραδειγμα το Βεργας 6 πανω η το Φυλης 200  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περα απο την πλακα εγω παντα πριν παω.... κανω μπανιο οπως εκανα οταν ειχα γκομενες... πριν πολλα πολλα χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:
Κανω μπανιο.. και βαζω και αποσμητικο μετα σε μασχαλες... σωμα μπροστα πισω πλατη... (κολωνια δεν βαζω αμα ιδρωσεις δεν μυριζει ωραια)...

φτιαχνω και λιγο το μαλλι και εφυγα....  :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Περα απο την πλακα εγω παντα πριν παω.... κανω μπανιο οπως εκανα οταν ειχα γκομενες... πριν πολλα πολλα χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:
Κανω μπανιο.. και βαζω και αποσμητικο μετα σε μασχαλες... σωμα μπροστα πισω πλατη... (κολωνια δεν βαζω αμα ιδρωσεις δεν μυριζει ωραια)...

φτιαχνω και λιγο το μαλλι και εφυγα....  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιες γιεεεεες...όταν μοσχοβολάει ο άνθρωπος..είναι άλλο πράμα..!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγώ ως γνωστόν..δέχομαι μόοοοοονο Έλληνες..
Όταν ξεκίνησα τη δουλειά..στα σπίτια της Φυλής..με υποχρέωναν τ'αφεντικά να τους παίρνω όλους "σκούπα"..
Όσο πιο πολύ δούλευα..τόσο πιο πολλές πιθανότητες είχα να με κρατήσουν..
Τους έβγαζα καλά λεφτά βλέπεις..
Από τότε που πήρα το δικό μου μαγαζί..επειδή μου είχε μείνει απωθημένο και ψυχολογικό αυτό με τους ξένους..αποφάσισα να μην το ξανακάνω..
Θα μου πεις τώρα...ότι ειδικότερα σ'ένα σημείο που είναι το μαγαζί όπως το "μετάξυ"..πού να τον δεις τον άσπρο άνθρωπο..
Παλιά..δεν ήταν αυτό το χάλι όπως τώρα..
Γι'αυτό και άρχισα να αραιώνω και να δουλεύω μία στο τόσο κατόπιν συννενοήσεως μόνο και μόνο για την πελατεία μου..
Τους άσπρους πλέον...τους βρίσκω αλλιώς..χεχε...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Οι σωστοι μαγκες πανε σκυλοβρωμοντας στα μπουρδελα για να κανουν ακομα περισσοτερο τις πουτανες να αηδιαζουν :p
Περιττο να πω οτι τους ανεχονται για να μην χασουν τους πελατες.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Οι σωστοι μαγκες πανε σκυλοβρωμοντας στα μπουρδελα για να κανουν ακομα περισσοτερο τις πουτανες να αηδιαζουν :p
ετσι :birdman:

παμε με χεσμενο κωλο και τον τριβουμε στα σεντονια και γινονται καφε :birdman: ετσι κλωνε μου? :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:piss: :piss: :piss: :piss:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Όταν μια γυναίκα μπαίνει σ'αυτά..είναι στο πρόγραμμα πλέον να ανέχεται και διάφορα..
Είτε αυτό είναι η ασχήμια τους..
είτε η βρώμα τους..
είτε η συμπεριφορά τους..
Αυτό είναι..
Αν δεν της αρέσει..να επιλέξει κάτι άλλο..
Συνήθως όμως κολλάνε εκεί..γιατί τα "ευρώ" δεν βρωμάνε καθόλου..!!!
Τώρα το αν κυκλοφοράνε βρωμύλοι και να μην έχουν σκουπίσει ούτε τον κώλο τους όταν πάνε στα σπίτια..αυτό είναι ντροπή για τους ίδιους που δεν σέβονται τον εαυτό τους..όχι για την πουτάνα..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όταν μια γυναίκα μπαίνει σ'αυτά..είναι στο πρόγραμμα πλέον να ανέχεται και διάφορα..
Είτε αυτό είναι η ασχήμια τους..
είτε η βρώμα τους..
είτε η συμπεριφορά τους..
Αυτό είναι..
Αν δεν της αρέσει..να επιλέξει κάτι άλλο..
Συνήθως όμως κολλάνε εκεί..γιατί τα "ευρώ" δεν βρωμάνε καθόλου..!!!
Τώρα το αν κυκλοφοράνε βρωμύλοι και να μην έχουν σκουπίσει ούτε τον κώλο τους όταν πάνε στα σπίτια..αυτό είναι ντροπή για τους ίδιους που δεν σέβονται τον εαυτό τους..όχι για την πουτάνα..
χαχαχαχαχαχα :birdman:

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι ψάχνουν για ακάποτο και για γλυφομούνια στα μπουρδέλα,και ψάχνετε για ξένους κλπ;Αν κόψουν και τους ξένους 10 πελάτες τη μέρα θα έχουν,όπως μου είχε πει κοπέλα.Κι εγώ εναντίον των ξένων και των βρομιάριδων είμαι αλλά πλέον στα σπίτια δεν υπάρχουν επιλογές για τις κοπέλες.Πάει η εποχή που άκουγες "only Greek" από την τσατσά.Επίσης,αν φοβάστε για μικρόβια κλπ,να έχετε μαζί σας αντισηπτικό σε υγρό ή μαντιλάκια,και να καθαρίζετε τα χέρια σας κάθε φορά που βγαίνετε από λεωφορείο,μετρό,μαγαζί κλπ.Τα μικρόβια είναι παντού,και τουλάχιστον μια γαστρεντερίτιδα είναι πανεύκολο να την αρπάξεις.Κάποιος έγραψε για δερματικές ασθένειες.Αν και δεν είμαι γιατρός,για να ξεχωρίσει ένας μη γιατρός ένα σπυράκι ή ένα εξάνθημα τι είναι,πρέπει να είναι μάγος.Μήπως να διώχνουν τους πιτσιρικάδες με την ακμή;Ακόμα και οι κοπέλες έχουν σπυριά κοντά στην επίμαχη περιοχή από το ξύρισμα.Είναι όμως από αυτό ή από κάποιο παράσημαο;Δεν μπορείς να το ξέρεις.Παίρνεις τα ρίσκα σου πάντα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαχα :birdman: θυμαμαι μια φορα γαμα μεταξι και μπαινουν καμποσοι στο σαλονι...βγαινει η τσατσα,βλεπει οτι ηταν πακηδες (απ οτι καταλαβα)...και λεει "only greek!" και απανταει ενας μετα απο 1-2 δευτερολεπτα..."greek!greek!"(εννοωντας τον εαυτο του)

χαχαχα :birdman: πεθανα στα γελια :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom