Νέα

Οι πουτάνες επιλέγουν πελάτες???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χαχαχαχαχαχ...ρε σεις..αν τύχει και πέσουμε σε επαγγελματίες ιερόδουλες θα μας κράξουνε...να ξέρετε..
Οι δε υπόλοιπες..θα θέλουν να μας πείσουν ότι είναι το ίδιο..!!!
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πολύ θα ήθελα να είμασταν παρέα και να μου το έδειχνες στην πράξη αυτό που λες...!!!!
Δεν θα σε έφερνα σε δύσκολη θέση εσένα..εγώ θα πήγαινα και θα της μιλούσα..

και τι θα τις ελεγες ? ποσο παει το μαλλι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχαχ...ρε σεις..αν τύχει και πέσουμε σε επαγγελματίες ιερόδουλες θα μας κράξουνε...να ξέρετε..
Οι δε υπόλοιπες..θα θέλουν να μας πείσουν ότι είναι το ίδιο..!!!
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
στ αρχιδια μας/μουνι σου... :2funny: δευτερα πρωι ραντεβου,οποιος βρει τις πιο πολλες δωρο η κατερινα ενα σπεσιαλ (φαι)  :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
στ αρχιδια μας/μουνι σου... :2funny: δευτερα πρωι ραντεβου,οποιος βρει τις πιο πολλες δωρο η κατερινα ενα σπεσιαλ (φαι)  :2funny: :2funny:
Όοοοοχι...προτιμώ τα κοψίδια συνοδευόμενα από γιαουρτοσκόρδιον..και άφθονο νέκταρ των αμπελώνων...!!!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όοοοοχι...προτιμώ τα κοψίδια συνοδευόμενα από γιαουρτοσκόρδιον..και άφθονο νέκταρ των αμπελώνων...!!!
οχι να μας κερασεις σκορδαλια ρε και μετα να φιληθουμε με παθος με τα μαρουλια στα δοντια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θυμηθηκα σκηνικο τωρα ... με μασατζου
σε διαμερισμα υπερανω υποψιας παμε βαραμε πορτα υποτιθετε θα επερνε τηλεφωνο να μας συστησει καποιος αλλα δεν ειχε σημα  :2funny: :2funny: :2funny:
δδε ξεραμε ποιο απ τα 4 ειναι , ενστικτοδως βαραμε μια πορτα
ανοιγει μια 38ρα με ενα ταγερακι με το που την βλεπω στα ματια και με βλεπει λεω εδω ειμαστε και ειχα μολις 5 επισκεψεις σσε τανες τοτε
πριν παω σε ντελα κτλ δεν διεκρινα ( τοσο ευκολα τουλαχιστον ) < αυτο > στα ματια

Τεςπα αυτο που ειδα καθριν σε μια καθως πρεπει κυρια χωρις να ειναι < σαν πουτανα>
ενοω υπερβολικα βαμενη χτενισμενη ντυμενη κλτ αυτο που ειδα λειπον ηταν κατι σαν ...
εδω ειστε παιδια , το παω το γραμμα , αλλα σας φοβαμαι λιγο

μετα που βρηκαμε σημα και συνενοηθηκαμε ηταν καλυτερα  :fuck2:

:grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θυμηθηκα σκηνικο τωρα ... με μασατζου
σε διαμερισμα υπερανω υποψιας παμε βαραμε πορτα υποτιθετε θα επερνε τηλεφωνο να μας συστησει καποιος αλλα δεν ειχε σημα  :2funny: :2funny: :2funny:
δδε ξεραμε ποιο απ τα 4 ειναι , ενστικτοδως βαραμε μια πορτα
ανοιγει μια 38ρα με ενα ταγερακι με το που την βλεπω στα ματια και με βλεπει λεω εδω ειμαστε και ειχα μολις 5 επισκεψεις σσε τανες τοτε
πριν παω σε ντελα κτλ δεν διεκρινα ( τοσο ευκολα τουλαχιστον ) < αυτο > στα ματια

Τεςπα αυτο που ειδα καθριν σε μια καθως πρεπει κυρια χωρις να ειναι < σαν πουτανα>
ενοω υπερβολικα βαμενη χτενισμενη ντυμενη κλτ αυτο που ειδα λειπον ηταν κατι σαν ...
εδω ειστε παιδια , το παω το γραμμα , αλλα σας φοβαμαι λιγο

μετα που βρηκαμε σημα και συνενοηθηκαμε ηταν καλυτερα  :fuck2:

:grin:
το χειροτερο που εχω ακουσει ειναι που μπηκε ενας σε ενα σπιτι επειδη νομιζε οτι ηταν μπορδελο αλλα απλως ειχαν αφησει την πορτα ανοιχτη...κοκκαλο οι ανθρωποι...μου το ειπαν το σκηνικο δε ξερω αν αληθευει αλλα καθολου περιεργο :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Λοιπόν...αυτή τη στιγμή...έκανα ανασκόπηση τι βλέπουν οι μπουρδελιάρηδες αυτή τη στιγμή...και είναι 1ο το θρεντ αυτό σε νούμερα...μήπως να ζητήσουμε ποσοστά?
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

33 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαστερ σεφ και μαλακιες...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και αλλο σκηνικο .. την ιδια περιοδο σε ενα κωλοχωρι σταματαω να παρω καφε , ειδα κι εναν γνωστο και τον χαιρεταω
μπαινω μεσα με κοιταει η μια απο τις 2 κυριες (40+) και τα < ματια > της μου λενε < Ειμαι πουτανα >
παραξενευτικα ... παιρνω τον καφε και την κανω

μετα απο 2 μερες βλέπω τον τυπο που ειχα δει , τι γινετε ρε ρου λεω ? τι παιζει εκει κατω ?/

Ασε ρεεε μακρυα μαρκυααα , ο μητσος εχει φαει ενα διακοσαρι σε ουζα και απομα να γαμησει , μη μπλεκεις με πουτανες ασε

:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε πουστη εγω εναν καφε πηρα και μια ερωτηση εκανα και εβγαλα λαβρακι !!!

παντως το < ματι > το διαβασα  ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
το χειροτερο που εχω ακουσει ειναι που μπηκε ενας σε ενα σπιτι επειδη νομιζε οτι ηταν μπορδελο αλλα απλως ειχαν αφησει την πορτα ανοιχτη...κοκκαλο οι ανθρωποι...μου το ειπαν το σκηνικο δε ξερω αν αληθευει αλλα καθολου περιεργο :2funny:
Έχουν γίνει τέτοια σκηνικά στη Φυλής...
Ξέρετε...εκτός των μπουρδελοσπιτιών υπάρχουν εκεί και τα κανονικά..
Βγαίνει η καψερή που σφουγγάριζε την πολυκατοικία..πλησιάζει ένας και της λέει...-Πόσο πάει?
Ε...και με το δίκιο τους οι κάτοικοι εκεί..!!!
Χαααααααχαχαχαχαχ....!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
και αλλο σκηνικο .. την ιδια περιοδο σε ενα κωλοχωρι σταματαω να παρω καφε , ειδα κι εναν γνωστο και τον χαιρεταω
μπαινω μεσα με κοιταει η μια απο τις 2 κυριες (40+) και τα < ματια > της μου λενε < Ειμαι πουτανα >
παραξενευτικα ... παιρνω τον καφε και την κανω

μετα απο 2 μερες βλέπω τον τυπο που ειχα δει , τι γινετε ρε ρου λεω ? τι παιζει εκει κατω ?/

Ασε ρεεε μακρυα μαρκυααα , ο μητσος εχει φαει ενα διακοσαρι σε ουζα και απομα να γαμησει , μη μπλεκεις με πουτανες ασε

:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε πουστη εγω εναν καφε πηρα και μια ερωτηση εκανα και εβγαλα λαβρακι !!!

παντως το < ματι > το διαβασα  ;)
Αετομάτη μου εσύ....χαχαχαχαχαχαχ...!!!!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μερικες τζο που φωναζουν...ομως οι πραγματικα επαγγελματιες αμα σε κοιταξουν και σε ψιλοπαιζουν ειναι αλλο πραμα...

ειχα δει μια στη βικτωρια μια φορα,αφου δε χιμηξα παλι καλα...μιλαμε σε κοιταζε και πεθαινες,γυρω στα 30 ,ματι καφε το πολυ ερωτικο ομως ,στησιμο ξερεις τωρα πως ειναι αυτες ...τρελα λεμε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έχουν γίνει τέτοια σκηνικά στη Φυλής...
Ξέρετε...εκτός των μπουρδελοσπιτιών υπάρχουν εκεί και τα κανονικά..
Βγαίνει η καψερή που σφουγγάριζε την πολυκατοικία..πλησιάζει ένας και της λέει...-Πόσο πάει?
Ε...και με το δίκιο τους οι κάτοικοι εκεί..!!!
Χαααααααχαχαχαχαχ....!!!
ελα μωρε...πια μονο ρωσο-αλβανο-ρουμανο-πακηδες μενουν εκει!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παντως DRUMMERBOY και τα δικα μας τα ματια το λενε να ξερεις
μου το ειπε η μασατζου μαλιστα ... οταν ειδε τα ξυρισμενα @@ μου μου λεει εσυ ειναι μεγαλος γυναικας

(  :2funny: :2funny: τι λες βρε νουμερο σκευτικα ... 4 πουτανες πηρα ολες  κι ολες στα 30 μου χρονια
και αυτες τον τελευταιο μηνα  )

Απ τ αρχιδια το καταλαβες ? μπα μη το λες , τωρα αρχισα να τα ξυριζω απανταω
Οχι μου λεει απ τα ματια σου
Τι εχουν τα ματια μου καλε τις λεω
Βγαζουν φωτιες μου λεει !!

:think:

Απο αυριο μερα νυχτα με γυιαλια ηλιου ολοι
Φαινομαστε ρεεεεεεεεεεεεε  :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τα δικα μας ματια φιλε τζο συνηθως λενε ''εχω να γαμησω 2 βδομαδες!''  :2funny: :2funny:

κοιτα...εγω ειμαι πουτανιαρης μεγαλος ...ολες τις κοιταω ερωτικα αλλα συνηθως αρεσω η σε τραβελια,η σε 40ρες η σε 15χρονες :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
παντως DRUMMERBOY και τα δικα μας τα ματια το λενε να ξερεις
μου το ειπε η μασατζου μαλιστα ... οταν ειδε τα ξυρισμενα @@ μου μου λεει εσυ ειναι μεγαλος γυναικας

(  :2funny: :2funny: τι λες βρε νουμερο σκευτικα ... 4 πουτανες πηρα ολες  κι ολες στα 30 μου χρονια
και αυτες τον τελευταιο μηνα  )

Απ τ αρχιδια το καταλαβες ? μπα μη το λες , τωρα αρχισα να τα ξυριζω απανταω
Οχι μου λεει απ τα ματια σου
Τι εχουν τα ματια μου καλε τις λεω
Βγαζουν φωτιες μου λεει !!

:think:

Απο αυριο μερα νυχτα με γυιαλια ηλιου ολοι
Φαινομαστε ρεεεεεεεεεεεεε  :2funny:
εμενα πετανε σπιθες και οπως ξερεις η σπιθα κανει τις εκρηξεις και οχι η φωτια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom