Νέα

Οι πουτάνες έχουν περίοδο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές η ερώτηση είναι ηλίθια αλλα μου κάνει εντύπωση που πολλές κοπέλες βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον οχι δεν εχουν, ειναι σαιμποργκ

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
χα χα χα ε λογικα σαν γυναικες θα εχουν!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστές η ερώτηση είναι ηλίθια αλλα μου κάνει εντύπωση που πολλές κοπέλες βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα!!
Έχουν κανονικά περίοδο όπως όλα τα θηλυκά.Όποιες δουλεύουν και στις ημέρες της περιόδου βάζουν 'σφουγγαράκι' και δεν τρέχει μία.

Επισκέπτης
Πω πω.... τι αλλο θα δω κ θα ακουσω???  :headbang: :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν έχουν ρε οι πουτάνες περίοδο. έτσι γίνεται και η επιλογή από τους νταβάδες. ψάχνουν, βρίσκουν ποιες γυναίκες δεν έχουν περίοδο κι αυτές τις παίρνουν και τις κάνουν πουτάνες

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά όταν οι γυναίκες παίρνουν αντισυληπτικά τότε νομίζω δεν τους έρχεται περίοδος.

Επισκέπτης
μμμ,μηπως παιρνουν χαπια που καθυστερουν την περιοδο για μεγαλα χρονικα διαστηματα?πως γινεται να μην εχουν καθολου περιοδο και να τις διαλεγουν ετσι?πραγματι ,τι σκεψεις ειναι αυτες που σε βασανιζουν...τελοσπαντον,ολοι σκεφτομαστε μαλακιες πολλες φορες(τη μερα πολλες φορες).

Επισκέπτης

Κάτσε ρε φίλε δεν μας τα λες καλά!Πως σου κάνει εντύπωση που πολλές πουτάνες είναι στο πόστο τους κάθε μέρα? Για να το λες αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα επισκέπτεσαι συγκεκριμένα  μπουρδέλα και έχεις διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένες πόρνες εργάζονται χωρίς διακοπή! :think:

Η αλήθεια πάντως είναι πως αν διαβάσεις σε ένα αγγλοελληνικό λεξικό superwoman without period στα ελληνικά μεταφράζεται πουτάνα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Πρεπει να εχουν κανονικοτατα περιοδο οι περισοτερες διοτι μια φορα που πηγα με μια της ηρθε κατα την διαρκεια της συνουσιας και γεμισε ο πουτσος μου αιμα .Φοβερη εμπειρια ηταν σαν να την
ξεπαρθενιασα

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μμμ,μηπως παιρνουν χαπια που καθυστερουν την περιοδο για μεγαλα χρονικα διαστηματα?πως γινεται να μην εχουν καθολου περιοδο και να τις διαλεγουν ετσι?πραγματι ,τι σκεψεις ειναι αυτες που σε βασανιζουν...τελοσπαντον,ολοι σκεφτομαστε μαλακιες πολλες φορες(τη μερα πολλες φορες).
όχι ρε μεγάλε βάζουν στο μουνί τους το μαρκούτσι της ηλεκτρικής σκούπας και καθαρίζουν την μήτρα στο άψε σβήσε...

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το θρεντ ειναι η μαλακια της ημερας :jerking:

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πρεπει να εχουν κανονικοτατα περιοδο οι περισοτερες διοτι μια φορα που πηγα με μια της ηρθε κατα την διαρκεια της συνουσιας και γεμισε ο πουτσος μου αιμα .Φοβερη εμπειρια ηταν σαν να την
ξεπαρθενιασα

την εγλειψες κιολας? :headbang:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
καλα ρε πουστη μου τι ειναι και αυτο!!!το να γραφεις για να λες οτι
εγραψα σε forum στο internet οτι μαλακια μου κατεβασε ο εγκεφαλος μου????
ε τοτε ρε μαγκες γραψτε ενα θεμα που να λεει: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΧΕΙ ΤΡΙΧΕΣ!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

marc_dorcel

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Έχουν κανονικά περίοδο όπως όλα τα θηλυκά.Όποιες δουλεύουν και στις ημέρες της περιόδου βάζουν 'σφουγγαράκι' και δεν τρέχει μία.

Συγγνώμη που συνεχίζω το thread αφού πολύ σωστά ένας συνάδελφος το χαρακτίρησε η μαλακεία της ημέρας...
Πως τοποθετείται αυτό το σφουγκαράκι ρε αδερφέ?
Σοβαρά σκάλωσα και δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο....

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη που συνεχίζω το thread αφού πολύ σωστά ένας συνάδελφος το χαρακτίρησε η μαλακεία της ημέρας...
Πως τοποθετείται αυτό το σφουγκαράκι ρε αδερφέ?
Σοβαρά σκάλωσα και δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο....

τα θελει ο κωλος σου τωρα εσενα να τακουσεις ε??? η κανεις πλακα....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συνεχίστε το off-topic με τις ομάδες..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom