kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Συναγωνιστές η ερώτηση είναι ηλίθια αλλα μου κάνει εντύπωση που πολλές κοπέλες βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα!!
Έχουν κανονικά περίοδο όπως όλα τα θηλυκά.Όποιες δουλεύουν και στις ημέρες της περιόδου βάζουν 'σφουγγαράκι' και δεν τρέχει μία.Συναγωνιστές η ερώτηση είναι ηλίθια αλλα μου κάνει εντύπωση που πολλές κοπέλες βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα!!
Συναγωνιστές η ερώτηση είναι ηλίθια αλλα μου κάνει εντύπωση που πολλές κοπέλες βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα!!
Ρε παιδιά όταν οι γυναίκες παίρνουν αντισυληπτικά τότε νομίζω δεν τους έρχεται περίοδος.
όχι ρε μεγάλε βάζουν στο μουνί τους το μαρκούτσι της ηλεκτρικής σκούπας και καθαρίζουν την μήτρα στο άψε σβήσε...μμμ,μηπως παιρνουν χαπια που καθυστερουν την περιοδο για μεγαλα χρονικα διαστηματα?πως γινεται να μην εχουν καθολου περιοδο και να τις διαλεγουν ετσι?πραγματι ,τι σκεψεις ειναι αυτες που σε βασανιζουν...τελοσπαντον,ολοι σκεφτομαστε μαλακιες πολλες φορες(τη μερα πολλες φορες).
Πρεπει να εχουν κανονικοτατα περιοδο οι περισοτερες διοτι μια φορα που πηγα με μια της ηρθε κατα την διαρκεια της συνουσιας και γεμισε ο πουτσος μου αιμα .Φοβερη εμπειρια ηταν σαν να την
ξεπαρθενιασα
Έχουν κανονικά περίοδο όπως όλα τα θηλυκά.Όποιες δουλεύουν και στις ημέρες της περιόδου βάζουν 'σφουγγαράκι' και δεν τρέχει μία.
Συγγνώμη που συνεχίζω το thread αφού πολύ σωστά ένας συνάδελφος το χαρακτίρησε η μαλακεία της ημέρας...
Πως τοποθετείται αυτό το σφουγκαράκι ρε αδερφέ?
Σοβαρά σκάλωσα και δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο....