Με την ευκαιρια που καποιος εβαλε κατι Πιρφορικο στο Thread της Ρωσσιας σας βαζω το βιντεακι που εβαλε ο Πιρφορος στο youtube!
[youtube=425,350]MYq60A-r1tk[/youtube]
πόσο θλυβερος μπορει να ειναι κανεις!Για να πηγαινει με την καμερα και να τραβαει βιντεο της γκομενες που απλως περπατανε!και μετα να στρωνει εφημεριδες στο πατωμα και να
!Θα μου πειτε τι σε νοιαζει?Ποιον ενοχλει ο Φουκαρας?Αν διαβασετε την πρωτη σελιδα ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ:ποιον πειραζει?ΟΤΑΝ ΟΜΩς ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ youtube 100% Арабы или Турки снимали...А девушки у нас действительно красивые ...
MrPolovets 1 месяц назад
(Αραβες οι Τουρκοι το γυρισαν το βιντεακι....κοριτσια πραγματικα εχουμε ομορφα).ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!Μου ηρθε να κλαψω!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!Κοιταχτε ΞΕΦΤΙΛΑ!ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΑΒΕΣ ή ΤΟΥΡΚΟΥΣ!Ευτυχως που αυτος που εγραψε το σχολιο ειναι αγραματος και δεν μπορει να ξεχωρισει τα Ελληνικα απο τα Τουρκικα πόσο μαλλον τα Αραβικα!
ο Πιρφορος εγραψε απο κατω αυτο :Afieromeno stous mages tou adult
Μαγκας ειναι αυτος που παιρνει ματι στο δρομο και μετα
? Βεβαιος δεν εγραψα τιποτα
Τι ναγραψω οτι αυτο το ηλιθιο βιντεακι το τραβηξε ο Πιρφορος?
Να ξεφτηλισω το Εθνος και την Ελληνικη φυλη?Μου ηρθε να κλαψω!
Ειναι φριχτο που μερικοι φουκαραδες ξεφτηλιζουν την Ελληνικη φυλη παντου στον κοσμο!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!Δηλωνω οτι αυτο που εγραψα στην πρωτη σελιδα ΟΤΙ Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ που στρωνει της εφημεριδες στο πατωμα και
. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!