Επισκέπτης
τι δουλειά κάνεις πορνομετανάστη?παίρνεις κάποιο επίδομα?από που έχεις έσοδα κανένα ενοίκιο από σπίτι?σόρρυ για την ερώτηση,αν θέλεις απαντάς εννοείται...
RTFM!
τι δουλειά κάνεις πορνομετανάστη?παίρνεις κάποιο επίδομα?από που έχεις έσοδα κανένα ενοίκιο από σπίτι?σόρρυ για την ερώτηση,αν θέλεις απαντάς εννοείται...
Εισαι ΘΕΟΣ!!!Καταρχην δηλωνω οτι δεν εννοουμε τον ανθρωπο Πυρφορο.Η σημασια της λεξης Πιρφορος ειναι αυτος που δε γαμαει ειναι τελειωμενος,Καμμενος και πεταει τα λεφτα του σα !Αυτοι καταστρεψαν την Ελλαδα,Βούλγαρια,Ρουμανια.Ευτυχως τωρα με την κριση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑς ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝΕ ΑΛΛΟ.Για μια γκομενα ειναι ετοιμοι να χρεωκοπισουν.Οπως ειχα πει αν ο Αντιχρηστος γεννηθει Ελληνας ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ![youtube=425,350]BEkDVNJPDQA[/youtube]
ενας πορνομεταναστης δεν χρειαζεται να δουλευει τυπετι δουλειά κάνεις πορνομετανάστη?παίρνεις κάποιο επίδομα?από που έχεις έσοδα κανένα ενοίκιο από σπίτι?σόρρυ για την ερώτηση,αν θέλεις απαντάς εννοείται...
ο πορνομεταναστισ διμιτρακισ σουλατσαρι στα πορνοδεσ και ρομαντικα σοκακια τισ τρουμπασ και δινι απαντισεισ για τον ξεπεσμο,τιν καταντια,τιν σιψι και τιν παρακμι τισ ελαδασ!
θαυμαστε τον!!!
τυπε μηπως εσυ ησουν http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/drunk.gif[/img[/URL]]
χύστη μου πότε τραβήχτηκε το σποτ όταν είμασταν όλοι μαζί??????
δεν θυμάμαι να έγινε τέτοιο σκηνικό
τυπε μηπως εσυ ησουν http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/drunk.gif[/img[/URL]]
εκεινη την ωρα? ;D
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι απόλυτε ο δημητράκης είχε λυσσάξει να τον τραβήξουν βίντεο αλλά δεν ασχολήθηκα γι'αυτο αναρωτιέμαι ;D
Θέλω περισσότερο βίντεο με Πορνομετανάστη,το έχω ανάγκη
τσέκαρε το πμ σου ;)
;) ;).Πως λέγεται το βιντεάκι που ανέβασε χθες ο πορνομετανάστης
Το βρήκα .Είναι πράγματι κορυφαίο,η καλύτερη κοινωνική-πολιτική ανάλυση της Ελλάδας
Στρατηλατη, προεδρος με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ειναι ηδη στην πιατσα?
εχει και κλασσικη μουρη τυπεΈνα τραγούδι για τον έλληνα πιρφόρο
Πορνομεταναστης για Πρωθυπουργος ρε
Οι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα πρεπει να απελευθεροθουνε και ο κατωτατος μισθος να κατεβει για να συμφερει κανεις να παραγει στην Ελλαδα προ'ι'οντα.Στο δημοσιο ομως πρεπει να κατεβουν ακομα περισσοτερο για να ειναι πιο κατω απο τον ιδιωτικο τομεα.Αυτα τα ξερει ακομα και ενας πρωτοετης φοιτητης του οικονομικου!Τωρα με τα ζωα Πιρφορους που υπαρχουν στην Ελλαδα και πετανε τα λεφτα σα μαλακες φυσικο ειναι το γαμησι να κοστιζει οσο κοστιζει!Συμφωνω
ξεχασες και τα αλλα
να μην κοβουν τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα
να μην κοβουν τις συνταξεις
να κατεβει το Φ.Π.Α οπως σε αλλες Ευρωπαικες χωρες
να κοπουν τα χαρατσια
να φερουν τα κλεμενα λεφτα να γεμισουν τα ταμεια
και τα προιοντα να γινουν φθηνα να μπορει να κινειται η αγορα
Περι μαμησι διαφορες με τις χωρες τις Ε.Ε.
σε πληροφορω οτι στην Γερμανια σε στουντιο η ωρα ειναι ουτε 100 ευρω με μασαζ και οσες φορες εκτονωθεις
die Schöne gemütliche Stunde mit mehrmals Sex und Massage zu 99 Euro
δες και στο λινκ
στην Ελλαδα γιατι να βαρανε 150 ευρω την ωρα πιο ξυπνοι ειναι οι Ελληνες και ο μισθος του Ελληνα ιδιωτη δεν φτανει ουτε τα 500 ευρω !
Ενω στην Γερμανια περνουν πανω απο 1.700 ευρω το μηνα ;) και το γαμησι ειναι πιο φθηνο πως γινετε αυτο
και στην Βουλγαρια το γαμησι για ενα 3ωρο ειναι 100 ευρω
Ειμαστε η πιο ακριβη χωρα με χαμηλα εισοδηματα
αυτα εχω να σου πω αδερφε Δημητρακη
Αυτο το βιντεακι το τραβηξα υστερα απο παρακλειση του Πιτσιλιστη.Το τραβηξαμε λιγακι πριν σας συναντισουμε.BmwPower θα πάμε Τρούμπα το βράδυ το έχω τεράστια ανάγκη