Νέα

Οι πιο μισητές γυναικείες ατάκες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μόνο οι ελληνίδες το χουν αυτό το ταλέντο;;; Τι λε βρε παιδί μου;
Παγκόσμια πρωτοτυπία δηλαδής ε;

Συγγνώμη αποκλειστικότητα εννοούσα

το εθεσα υπο μια ευρυτερη εννοια
να το πουμε.. γυναικουλιστικο στυλακι?

τοσα χρονια στο μπου τπτ δεν μαθαμε χαχαχαχα

εγω παλι...
καθολου...

ναι ε? :rolleyes:
ουτε εγω.... ετσι το πα... :rolleyes:

Επισκέπτης
Οι 16 πιο μισητές γυναικείες ατάκες...

Ακολουθούνται απο ανδρικές μπάτσες..????

:2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Κατσε καλα.....
Κατσε καλα......
Κατσε καλα....

Αγορια σαν εσενα υπαρχουν πολλα!!
:2funny: :2funny: :2funny:

giwcock

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα, ρε kadmos, πες τα, χρυσόστομε!
Θα μου λες καλημέρα; Θα έρθεις αύριο να φάμε και να κοιμηθούμε μαζί; Θα πάμε για καφεδάκι; Καριόλεςςςςςςςςςςςς

να σου γνωρισω τον γιαννη μολισ τον γνωρισα, ειναι πολυ καλο παιδι και ο καλυτερος εραστης!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Οι 16 πιο μισητές, για τους άντρες, γυναικείες ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ

«Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω)

- «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

- «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

- «a αχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

- «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

- Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα

- «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως)

- «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

- «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

- «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

- «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

- «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

- «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Aάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο)

- «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)

- «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

Το αντίστροφο:

Οι 16 ατάκες που οι άντρες ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να ακούσουν (αλλά δε πρόκειται να ακούσουν ποτέ!)

1)Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιείς μία μπύρα ακόμη?

2)Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.

3)Πάω μιά στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.

4)Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τί κάθεσαι εδώ?

5)Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα...οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά?

6)Είσαι τόσο σέξυ όταν είσαι πιωμένος!

7)Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς??

8)Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μια πίπα!

9)Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!

10)Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς.... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη?

11)Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.

12)Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα,να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.

13)Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ.

14)Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!

15) Φυσικά και δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της  τουαλέτας κάτω...

16) Πάω να μαγειρέψω κάτι..  Δε παίζεις λίγο με  το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα..?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το αντίστροφο:

Οι 16 ατάκες που οι άντρες ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να ακούσουν (αλλά δε πρόκειται να ακούσουν ποτέ!)

1)Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιείς μία μπύρα ακόμη?

4)Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τί κάθεσαι εδώ?

7)Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς??

13)Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ.

16) Πάω να μαγειρέψω κάτι..  Δε παίζεις λίγο με  το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα..?

δηλαδη ειναι τοσο απιθανο να ειπωθουν τετοιες ατακες?
εγω τις εχω πει στο περιπου.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Το αντίστροφο:

2)Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.

3)Πάω μιά στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.

5)Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα...οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά?

9)Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!

10)Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς.... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη?

12)Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα,να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.

14)Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ λένε, εκτός και αν θέλουν κάτι/έχουν προσωρινό συμφαίρον...εκεί στάζουν μέλι...μετά λεμόνι πάλι!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Η κορυφαία στιγμή που είμουν με γκόμενα ήταν, όταν πάνω στην κάβλα του χαμουρέματος της είπα "έλα να σε γαμήσω μωρό μου" και θείχθηκε το πουτανάκι.... και ήταν έτοιμη να σηκωθεί να φύγει και καλά... Στο τέλος όμως έμεινε...
  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :hammer: :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: χαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχ ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :hammer: :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: χαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχ ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς

παλιά, χαμουρευόμουν με μια γκόμενα...εκεί που πήγαινε να "ζεσταθεί" πολύ το πράμα, αρχίζω και γω με το χέρι μου να κατεβαίνω...χαμηλά...
Ακολούθησε ο διάλογος:
Ελλεεινήδα: Αχ ναι, έτσι...
EvilPlasma: (στ αυτί ψυθιριστά) Σ αρέσει μανάρι μου?
Ελλεεινήδα: Ναι...
Ελλεεινήδα: Τι κάνεις εκεί???
EvilPlasma: Πιάνω το μουνάκι σου καύλα μου...
Ελλεεινήδα: Δεν το λένε μουνάκι!!

Εκεί σκάλωσα και από απορία (τι το θελα) ρώτησα: Και πως το λένε??
Ελλεεινήδα: Αιδοίο!

Ξαφνικά Ξενέρωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Η πούτσα μου κρύφτηκε κάπου εκεί βαθιά στις πουτσότριχες, και σηκώθηκα και έφυγα!

Αργότερα με ένα φίλο που ήξερε την ιστορία βγάλαμε το στοιχάκι: Μου κανες τα 3..2 μου πες το μουνί αιδοίο!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
παλιά, χαμουρευόμουν με μια γκόμενα...εκεί που πήγαινε να "ζεσταθεί" πολύ το πράμα, αρχίζω και γω με το χέρι μου να κατεβαίνω...χαμηλά...
Ακολούθησε ο διάλογος:
Ελλεεινήδα: Αχ ναι, έτσι...
EvilPlasma: (στ αυτί ψυθιριστά) Σ αρέσει μανάρι μου?
Ελλεεινήδα: Ναι...
Ελλεεινήδα: Τι κάνεις εκεί???
EvilPlasma: Πιάνω το μουνάκι σου καύλα μου...
Ελλεεινήδα: Δεν το λένε μουνάκι!!

Εκεί σκάλωσα και από απορία (τι το θελα) ρώτησα: Και πως το λένε??
Ελλεεινήδα: Αιδοίο!

Ξαφνικά Ξενέρωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Η πούτσα μου κρύφτηκε κάπου εκεί βαθιά στις πουτσότριχες, και σηκώθηκα και έφυγα!

Αργότερα με ένα φίλο που ήξερε την ιστορία βγάλαμε το στοιχάκι: Μου κανες τα 3..2 μου πες το μουνί αιδοίο!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ω ΘΕΕ ΜΟΥ πες μου οτι κανεις πλακα........ υπαρχουν τετοιες ΑΓΑΜΗΤΕΣ??????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ειλικρινα ρε μερικα παν στο διαλο αλλα μερικααααα :o :o :o ειναι πολυ ελλεινιδες οι γκομενες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο ειναι που λεμε μην σου τυχει :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ω ΘΕΕ ΜΟΥ πες μου οτι κανεις πλακα........ υπαρχουν τετοιες ΑΓΑΜΗΤΕΣ??????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ειλικρινα ρε μερικα παν στο διαλο αλλα μερικααααα :o :o :o ειναι πολυ ελλεινιδες οι γκομενες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο ειναι που λεμε μην σου τυχει :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα??? Το καημένο το πουλί μου ξέρει αν ήταν πλάκα!
Και κρίιιιιιιιιιιιιιιιμα το κορμί!!! Από μέση και κάτω ήταν ΘΕΑ στήθος καλό φάτσα μέτρια!
Ακόμα και τώρα που τη βλέπω στο δρόμο αυτό σκέφτομαι: ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Πλάκα??? Το καημένο το πουλί μου ξέρει αν ήταν πλάκα!
Και κρίιιιιιιιιιιιιιιιμα το κορμί!!! Από μέση και κάτω ήταν ΘΕΑ στήθος καλό φάτσα μέτρια!
Ακόμα και τώρα που τη βλέπω στο δρόμο αυτό σκέφτομαι: ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ!
  :headbang: :headbang: :headbang:εγω αν ειμουν στην θεση σου παντως και την εβλεπα στον δρομο ακομα και τωρα θα ετρεχα να κρυφτω .... αυτο που λεμε μακριαααααααα :o :o

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
  :headbang: :headbang: :headbang:εγω αν ειμουν στην θεση σου παντως και την εβλεπα στον δρομο ακομα και τωρα θα ετρεχα να κρυφτω .... αυτο που λεμε μακριαααααααα :o :o

δεν γίνεται είμαστε γείτονες, μένει ένα δρόμο πάνω από μένα, αλλά έτσι και αλλιώς με αποφεύγει αυτή, δεν χωρίζω ποτέ πολιτισμένα...!  ;)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δεν γίνεται είμαστε γείτονες, μένει ένα δρόμο πάνω από μένα, αλλά έτσι και αλλιώς με αποφεύγει αυτή, δεν χωρίζω ποτέ πολιτισμένα...!  ;)
ε ειδικά με το συγκεκριμενο περιστατικο και πολυ καλα έκανες :2funny: :rockon: :rockon: (η ΚΙΟΥΡΙΑ ειναι του φρενοκομείου λεμεεεεεε :2funny: :2funny:)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ε ειδικά με το συγκεκριμενο περιστατικο και πολυ καλα έκανες :2funny: :rockon: :rockon: (η ΚΙΟΥΡΙΑ ειναι του φρενοκομείου λεμεεεεεε :2funny: :2funny:)

Μπααα είμαι έτσι που μετά από ότι γίνεται δε θέλω ούτε καλημέρα με καμία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom