Νέα

Οι πιο μισητές γυναικείες ατάκες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Αυτες που μισω εγω προσωπικα και συνηθως γελαω νευρικα :

1. Καλα να περασεις (με ξυνισμενο υφακι, οταν την εχεις φτυσει για κανα γηπεδο/φιλο σου).
2. Ενοχλω? (οταν σε εχει παρει καμια δεκαρια φορες και δεν το σηκωνες)
3. "Δεν συνηθιζω να... " (μετα τα αποσιωπητικα ας βαλει ο καθενας ο,τι εχει ακουσει.Το σιγουρο ειναι πως οταν λενε οτι δεν το συνηθιζουν, το εχουν ξανακανει και εχουν τυψεις)
4. Ολο το σεξ σκεφτεστε εσεις οι αντρες?  (ενω εσεις οι πολυπλοκες προσωπικοτητες σκεφτεστε παπουτσια,τσαντες, φουστανακια)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Μπααα είμαι έτσι που μετά από ότι γίνεται δε θέλω ούτε καλημέρα με καμία!
Ε κοιτα τωρα γουστο σου  ;);) ειδικα αν πετυχενεις και τα τρελα σου  :helpplea:πολυ καλα κανεις :rockon: αλλα καποια στιγμη θα  βρεθει και καποια να της πεις και δευτερη και τριτη καλημερα   :dancing: :dancing:...τι σκατα :S

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Ε κοιτα τωρα γουστο σου  ;);) ειδικα αν πετυχενεις και τα τρελα σου  :helpplea:πολυ καλα κανεις :rockon: αλλα καποια στιγμη θα  βρεθει και καποια να της πεις και δευτερη και τριτη καλημερα   :dancing: :dancing:...τι σκατα :S

Μια φορά είχα πει σε μια: Καργιολάαααα! Πιάνεται αυτό???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ήρθε και το ιππικό!

Μπα, σιγά μην κάθομαι να σε πείσω, θα έρθει ο καιρός και θα λες ΜΟΥ ΤΑ'ΛΕΓΕ Η ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΠΠΠΠ ΚΑΙ Η ΚΟΥΑΡΝΤΙΙΙΙΝ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα αν θα βαράς και το κεφάλι σου στον τοίχο είναι άλλη υπόθεση...  :2funny: :2funny:
choose wisely, young grasshopper  :woldman:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Μπα, σιγά μην κάθομαι να σε πείσω, θα έρθει ο καιρός και θα λες ΜΟΥ ΤΑ'ΛΕΓΕ Η ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΠΠΠΠ ΚΑΙ Η ΚΟΥΑΡΝΤΙΙΙΙΝ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα αν θα βαράς και το κεφάλι σου στον τοίχο είναι άλλη υπόθεση...  :2funny: :2funny:
choose wisely, young grassharper  :woldman:

ααα! δηλαδή θα βρώ την Ελλεεινήδα των ονείρων μου ε???

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

choose wisely, young grassharper  :woldman:
Μπα ρε τι να τον πεισεις,,οταν θαρθει ο καιρος θα του ειναι τοσο ξαφνικο και εξω απτα νερα του που οχι απλα δεν θα το πιστευει ουτε ο ιδιος του αλλα ουτε καν το κεφαλι του στον τοιχο δεν θα προλαβει να βαρεσει :headbang: :headbang: :2funny:
Το θεμα ειναι ομως να ξεμπλεξει :helpplea: απτις ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ οπως ειπε  :dancing: :dancing: :dancing: αλλιωςςςςςς ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
3. "Δεν συνηθιζω να... " (μετα τα αποσιωπητικα ας βαλει ο καθενας ο,τι εχει ακουσει.Το σιγουρο ειναι πως οταν λενε οτι δεν το συνηθιζουν, το εχουν ξανακανει και εχουν τυψεις)

Ποια γκόμενα λέει "δεν συνηθίζω να..."??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μακριά από κουλτουριάρες ρεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
"Έχω περίοδο, διάρροια και φαρυγγίτιδα"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Tης απαντάς "ωτίτιδα όμως δεν έχεις" και της το χώνεις στ' αυτί :rockon:

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Αυτες που μισω εγω προσωπικα και συνηθως γελαω νευρικα :

1. Καλα να περασεις (με ξυνισμενο υφακι, οταν την εχεις φτυσει για κανα γηπεδο/φιλο σου).
2. Ενοχλω? (οταν σε εχει παρει καμια δεκαρια φορες και δεν το σηκωνες)
4. Ολο το σεξ σκεφτεστε εσεις οι αντρες?  (ενω εσεις οι πολυπλοκες προσωπικοτητες σκεφτεστε παπουτσια,τσαντες, φουστανακια)

πραγματικα αθλια ατακα που εκτος των αλλων δειχνει κ τρομερη ανασφαλεια περα απο μιζερια  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom