EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.340
- Πόντοι
- 17.885
Υπάρχει χειρότερη ατάκα από το "Σε βλέπω σαν φίλο" ή "Δεν νιώθω όπως νιώθεις εσύ"???
Αγόρι,ήρθες δεύτερος!
(την κοπάνησα και δεν το μετάνοιωσα ΠΟΤΕ)
Υπάρχει χειρότερη ατάκα από το "Σε βλέπω σαν φίλο" ή "Δεν νιώθω όπως νιώθεις εσύ"???
bourdela.tv????????
Τι site είναι αυτό??????????
Καποιος γνωστος μου με ρωτησε να δωσω τον ορισμο,τι ειναι γυναικα? Με ρομαντικοτητα του απαντησα συντομως οτι γυναικα ειναι ενα θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα που ομορφαινει την ζωη μας.Και αυτος μου απαντησε συντομα οτι γυναικα ειναι ολο το αχρηστο πραγμα γυρω απο το μουνι!!!! Παραθετω και ανδρικες ατακες.Πιο καλα να ψαξουμε να βρουμε τις πιο γλυκες ατακες γιατι οι πιο μισητες ειναι οχι μονο οι περισσοτερες αλλα το συνηθες λεξιλογιο των γυναικων στις μακροχρονιες σχεσεις!!!
"αν με αγαπουσες θα εκανες αυτο που θελω"
"Αμα σε γαμήσω... θα δεις τι site είναι" !!!
Αγόρι, ήρθες δεύτερος!
σωστος ο γερογατος!
ειναι απαραιτητο,να γνωρισεις τους δικους της;;; δεν καταλαβαινω!
Οι πιο μισητές, για τους άντρες, γυναικείες ατάκες...
γι'αυτό η απάντηση πρέπει να είναι...
"Η γυναικα ειναι για τον ανδρα οτι αυτος την εκανε"... Μπαλζακοταν ειχα γνωρισει μια γκομενα η οποια ηθελε να παμε δηθεν για σοβαρο σκοπο,μου χε φτασει η πουτσα στο λαιμο μετα απο απανωτα χαμουρεματα και δαχτυλα σε καθε τρυπα που εβρισκα,την ρωταω μωρο μου ποτε υπολογιζεις να το κανουμε και μου απανταει κατσε να περασουν 2μηνες να σε γνωρισω καλυτερα.κρατηθηκα να μην βαλω τα γελια και της λεω συγνωμη αλλα δεν μπορουμε να συνεχισουμε γιατι θελω να ειμαι τιμιος απεναντι σου,σ αυτο το διαστημα σιγουρα θα εχω γαμηθει με αλλη.μετα απο 2 μερες τη γαμησα και μου το ζητησε και μονη της.
πρόσφατη ατάκα από άγνωστη
"δεν είμαι σαν αυτές που ξέρεις"
αφου ειναι αγνωστη που ξερει αυτη πως ειναι αυτες που ξερειςπρόσφατη ατάκα από άγνωστη
πρόσφατη ατάκα από άγνωστη