You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι πιο κουφοί λόγοι χωρισμού που έχετε ακούσει ποτέ!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Συνάδελφοι όπως βλέπω το παραμύθι του δεν μπορούμε να είμαστε μαζί χωρίς λόγο το έχουν μάθει καλά πολλές. Μέχρι τώρα έχω πέσει σε δύο τέτοιες και επειδή δεν ήθελα να διαλυθεί η σχέση έκανα προσπάθεια να τις κρατήσω. Τα κατάφερα και στις δύο περιπτώσεις αλλά οι γυναίκες ήταν πειραγμένες στο μυαλό όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Μου είχαν πει τέλος από πέντε έξι φορές η κάθε μία αλλά το τέλος, το οριστικό ήρθε όταν το είπα έγω μία και μοναδική φορά και στις δύο περιπτώσεις.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τις μαλακίες που λένε δεν τις εννοούν. Τεστ κάνουν και προσπαθούν να μας κάνουν σκυλάκια...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τις μαλακίες που λένε δεν τις εννοούν. Τεστ κάνουν και προσπαθούν να μας κάνουν σκυλάκια...
Σε καταλαβαινω. Εδω αναγκαστηκα ( το εχω ξαναγραψει καπου αλλου ) να βαλω βιλανοβα σε καποτα, μια φορα που δεν μπορουσα να τελειωσω, γιατι η δικια μου ειχε τετοια αναγκη απο επιβεβαιωση ωστε τσεκαρε μετα τα προφυλακτικα στην τουαλετα. Τετοιες σχεσεις ποσο να κρατησουν?μετα απο 1 βδομάδα με την νέα μου σχέση, επιτέλους μου καθεται να την πηδήξω αφού σιγουρεύτηκε οτι πραγματικά την γουστάρω και δεν είμαι μαζί της μόνο για το σεξ (τυπικό γυναικείο μυαλό )
της ρίχνω το πρώτο, τελειώνω. αυτή δεν είχε τελειώσει.
δύο επιλογές είχα, η περίμενα να μου ξανασηκωθεί ή την αναλάμβανα με άλλους τρόπους. ε είπα να την γλύψω.
τι το ήθελα.
τινάζεται πάνω βάζει την μπλούζα της ανάβει τσιγάρο και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. εγώ έχω μείνει κάγκελο.
- βρε τι έγινε?
- (καπνίζει και το ποδι της πάει πάνω κάτω)
(ωχ λέω έπεσα σε γυναίκα που δεν γουστάρει το συγκεκριμένο)
- έκανα κάτι που σε ενόχλησε?
- Μήπως είσαι πούστης?
- Ε?
- Νομίζω είσαι πούστης
- Ε? πως σου ήρθε τώρα αυτό?
- Γιατί ο Πέτρος (ο πρώην) ποτέ δεν νοιάστηκε να τελειώσω, πήδαγε, έχυνε και τέλος. Εσύ για να θες να κάνεις κάτι τέτοιο κάτι πάει λάθος πάνω σου
03:30 τα ξημερώματα και στην κυριολεξία έφυγα με τα σώβρακα απο το σπίτι. Είχα γνωρίσει και άλλες μουρλές αλλα αυτήν την έχω στο Top
gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γκόμενα Νο 1 : Θέλω να μείνω λίγο μόνη μου
Όντως έμεινε μόνη , γνώρισε άλλον παντρεύτηκε , αλλά ερχόταν μια φορά την εβδομάδα σε εμένα να γαμιέται από όλες τις τρύπες σαν πουτάνα που ήταν . Βλέπετε στον άντρα της έκανε τη δύσκολη . Τελικά τη βαρέθηκα και τη ξαπόστειλα ...
Γκόμενα Νο 2 : Καλύτερα να μείνουμε φίλοι - Σημειώνω ότι δεν τα είχαμε φτιάξει ποτέ - .
Ναι σίγουρα ασ ξεσκιζόμαστε σαν καλά φιλαράκια που είμαστε .... . Τη ξαπόστειλα και αυτή ....
Γκόμενα Νο 3 , γυναίκα φίλου μου : Θέλω να χωρίσουμε γιατί με προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .
Άντε να βγάλεις άκρη ...
Όντως έμεινε μόνη , γνώρισε άλλον παντρεύτηκε , αλλά ερχόταν μια φορά την εβδομάδα σε εμένα να γαμιέται από όλες τις τρύπες σαν πουτάνα που ήταν . Βλέπετε στον άντρα της έκανε τη δύσκολη . Τελικά τη βαρέθηκα και τη ξαπόστειλα ...
Γκόμενα Νο 2 : Καλύτερα να μείνουμε φίλοι - Σημειώνω ότι δεν τα είχαμε φτιάξει ποτέ - .
Ναι σίγουρα ασ ξεσκιζόμαστε σαν καλά φιλαράκια που είμαστε .... . Τη ξαπόστειλα και αυτή ....
Γκόμενα Νο 3 , γυναίκα φίλου μου : Θέλω να χωρίσουμε γιατί με προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .
Άντε να βγάλεις άκρη ...
Ο πιο κουφος λογος χωρισμου που εχω ακουσει ποτε και πραγματι εχει συμβει ειναι οταν ενας αντρας πεταξει
το προφυλακτικο μετα την σεξουαλικη επαφη στην τουαλετα(Ως γνωστον το προφ/κτικο δεν το τραβαει το καζανακι ποτε)και μετα το ανακαλυψει η γυναικα του.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανείς εως τωρα...
ο πιο κουφός λόγος είναι λόγω ροχαλητού!
ροχάλιζε σαν βόιδι ο άντρας και τον χώρισε η γύναικα του!
ο πιο κουφός λόγος είναι λόγω ροχαλητού!
ροχάλιζε σαν βόιδι ο άντρας και τον χώρισε η γύναικα του!
Επισκέπτης
Χμμμ δεν μου έχει τύχει ποτέ... με όλες τις γκόμενες που είχα σχέση είχαμε χωρίσει με δική μου πρωτοβουλία. Λέτε να γυρίσει ο τροχός και αυτή την φορά να με παρατήσει η γυναίκα μου?
Εγώ χώρισα εδώ και λίγο καιρό. Ο λόγος? Ενώ της φερόμουνα με το γάντι όπως λένε, δεν της άρεσαν τα δώρα που της έκανα. Είχε παρεξηγηθεί γιατί του Βαλεντίνου της πήρα λουλούδια σοκολατάκια και έναν αρκούδο και αυτή ήθελε ρούχα, παπούτσια ή κόσμημα. Επίσης παρεξηγήθηκε γιατί ο γαμπρός της δε με άφησε να του πληρώσω τον καφέ και για αυτό με θεωρούσε τζαμπατζή και μάλιστα μου έλεγε πως αν δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά να μην επίπλωνα το σπίτι μου. Δηλαδή αν μία σου ζητάει τέτοια πράγματα από όταν είναι απλά η γκόμενά σου, που να την παντρευτείς κιόλας?
και εγω μια τετοια ψαχνω γαμω τους κομπρεσορες γαμωΦοβοτανε το υπεργκαζι που εχω η τυπισα και ολο "κοψε - κοψε" μου ητανε.
Ρε ουστ που 8α μου πεις εμενα κοψε ,δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι
ειμαι σουμαχερ να πουμε?Αλλιως 8α σε ειχα στειλει αδιαβαστη ηδη..
Ρε τι τραβαμε , καμια κ@υλογκαζη δεν υπαρχει? >
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
ενας φιλος χωρισε επειδη το βραδυ εκλανε στον υπνο του...
Πάντως είναι τελείως αντιαισθητικό να κλάνει η γυναίκα...αυτά είναι προνόμια των αντρών!
Ρε τι τραβαμε , καμια κ@υλογκαζη δεν υπαρχει?
Υπάρχουν φίλε.
Είμαι πάνω από 45, έχω μηχανή (από τα 18 μου) και μια φίλη που ΠΑΝΤΑ ερχότανε σε όλες τις... εκδηλώσεις. Στα χρόνια μου κι αυτή.
Τώρα είναι μεγάλη (κι αυτή), και έχει μια κόρη 17.
Μου έχει εμπιστοσύνη (σαν οδηγό και σαν άνθρωπο).
Μια μέρα μου λέει:
-Ρε Σταύρο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη:
Η κόρη μου όλο μου μουρμουράει για μηχανάκια και τους φίλους της που έχουν, και φοβάμαι.
Θέλω να την πάρεις μια μέρα με τη μηχανή και να την πας μια μεγάλη βόλτα. Να της φύγει η περιέργεια.
Την πήρα λοιπόν μια Κυριακή πρωϊ τη μικρή, και την πήγα στη Χαλκίδα. Η μηχανή θα έπιασε και 220, και η μικρή βέβαια τα παιξε.
Ήπια ένα ουζάκι με χταπόδι (αυτή παγωτό), και γυρίσαμε.
Σύνολο km 120.
Αυτή η μαμά ρε φίλε, δεν είναι σωστή?
Μη λες λοιπόν ότι δεν υπάρχουν.
...της πήρα λουλούδια σοκολατάκια και έναν αρκούδο και αυτή ήθελε ...
Έπρεπε να της πας γαϊδουράγκαθα, παστίλες απ αυτές που σκοτώνουν τα ποντίκια, και μια ψόφια κατεψυγμένη γάτα.
Τότε θα σε εκτιμούσε.
Και με τα γαϊδουράγκαθα να της γδάρω το κορμί. Μαλακισμένη. Λες και ήτανε από κανένα πλούσιο σπίτι και γω της τα στέρησα. Είχε και στο χωριό της τέτοια δώρα.
Έπρεπε να της πας γαϊδουράγκαθα, παστίλες απ αυτές που σκοτώνουν τα ποντίκια, και μια ψόφια κατεψυγμένη γάτα.
Τότε θα σε εκτιμούσε.
Γ...σεταMini ιστοριούλα : Γνωστή μου (που δεν έχει στον ήλιο μοίρα,σπουδάζει στην καλών τεχνών και ξύνει το μ#υνάκι της έχοντας δεδομένο ότι θα γίνει δοξασμένη καλλιτέχνης) τα'χει μ'ένα παιδί εδώ και 10 χρόνια (ο τύπος της έχει ρίξει τρελά κέρατα κ τον έβγαζα κ μαλάκα τον άνθρωπο μέχρι που κατάλαβα) ο οποίος έχει ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ,αλλά δεν σπούδασε ποτέ και δε δούλεψε επίσης ποτέ.Αποφασίζει το παλικάρι στα 27 του να αγοράσει ταξί και να το δουλεύει με τον αδερφό του.Καλά ως εδώ.Αμ δε που είναι καλά.Με το που το λέει στο θηλυκό Πικασο,αυτή αφηνιάζει κι έρχεται κ μου αρχίζει μαλακίες του στυλ: Εγώ αν γίνει ταρίφας θα τον χωρίσω.Θα είμαι εγώ διάσημη κ θα με ρωτάνε "τί δουλειά κάνει ο άντρας σου?Κ θα λέω ταξιτζής?" (το'χει κ δεδομένο ότι θα την πάρει λέμεεε!)Αυτό είναι το επίπεδο της σημερινής Ελληνάρας λοιπόν.Άλλη γνωστή,φοιτήτρια επίσης,τα φτιάχνει μ'ένα τυπάκο που είναι καρφωτής σε κοσμήματα.Ο τύπος αυτός βγάζει γύρω στα 2000 το μήνα,τις παίρνει τα δώρα της αρκούδας,τη βγάζει έξω,η γκόμενα δεν έχει πληρώσει ποτέ για τίποτα κ το πρόβλημά της είναι το εξής : "Το παιδί είναι εντελώς αμόρφωτο άρα στερείται πνεύματος,έτσι του τα'χω ζαλίσει να πάει να σπουδάσει να πάρει ένα χαρτί για να μετράει ως άνθρωπος κ να μπορεί να σταθεί πλάι μου" Αυτές είναι οι λεγόμενες πατσαβούρες γυναίκες που ειλικρινά με κάνουν να σιχαίνομαι το ίδιο μου το φύλο,είναι η ξεφτίλα της λέξης γυναίκα και είναι πραγματικά τόόόσες πολλές που κατάντησε αηδία σκέτη.Και όπως είπαν κάποιοι παραπάνω,φυσικά κυκλοφορούν με συνολάκια Ferre κτλ,έχοντας μαδήσει τις πιστωτικές,ενώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.Τί "όμορφοι λόγοι" λοιπόν για να χωρίσει κανείς! Το επάγγελμα του ταξιτζή κ ένα πτυχίο.Καλά κρασιά έχω να πω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις