Νέα

Οι πιο κουφοί λόγοι χωρισμού που έχετε ακούσει ποτέ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Όταν χωρίζουμε από κάποιον ή όταν μας χωρίζουν πάντα υπάρχει κάποιος λόγος (έστω και για τον τύπο).Θα ήθελα να γράψουμε εδώ τους ποιό κουφούς λόγους χωρισμού που έχετε πει ή σας έχει πει το πρώην έτερον ήμισυ ή ακόμη να γράψουμε όταν είπαμε στην γκόμενα ότι την γουστάρουμε τι μας είπε και μας έστειλε αδιάβαστους (κοινώς φάγαμε χυλόπιτα) ή το αντίστροφο, έτσι για να κάνουμε λίγο χαβαλέ. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μετα απο 1 βδομάδα με την νέα μου σχέση, επιτέλους μου καθεται να την πηδήξω αφού σιγουρεύτηκε οτι πραγματικά την γουστάρω και δεν είμαι μαζί της μόνο για το σεξ (τυπικό γυναικείο μυαλό  :grin: )
της ρίχνω το πρώτο, τελειώνω. αυτή δεν είχε τελειώσει.
δύο επιλογές είχα, η περίμενα να μου ξανασηκωθεί ή την αναλάμβανα με άλλους τρόπους. ε είπα να την γλύψω.
τι το ήθελα.
τινάζεται πάνω βάζει την μπλούζα της ανάβει τσιγάρο και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. εγώ έχω μείνει κάγκελο.
- βρε τι έγινε?
- (καπνίζει και το ποδι της πάει πάνω κάτω)
(ωχ λέω έπεσα σε γυναίκα που δεν γουστάρει το συγκεκριμένο)
- έκανα κάτι που σε ενόχλησε?
- Μήπως είσαι πούστης?
- Ε?
- Νομίζω είσαι πούστης
- Ε? πως σου ήρθε τώρα αυτό?
- Γιατί ο Πέτρος (ο πρώην) ποτέ δεν νοιάστηκε να τελειώσω, πήδαγε, έχυνε και τέλος. Εσύ για να θες να κάνεις κάτι τέτοιο κάτι πάει λάθος πάνω σου
03:30 τα ξημερώματα και στην κυριολεξία έφυγα με τα σώβρακα απο το σπίτι. Είχα γνωρίσει και άλλες μουρλές αλλα αυτήν την έχω στο Top  :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
άλλο ενα στο καπάκι τώρα που μου ήρθε στη μνήμη
το συγκεκριμένο ακούστηκε σε αίθουσα δικαστηρίου και είναι πέρα για πέρα αληθινό. χρονολογία περίπου 96-98
ο φίλος (δημοσιογράφος που κάλυπτε δικαστικό ρεπορτάζ) πέτυχε την ακρόαση του άνδρα που είχε κάνει την αίτηση διαζυγίου απο αυτό το σημείο:
- πρόεδρος: τι ενοείτε πρόβλημα στα συζηγικά καθήκοντα?
- σύζηγος: ε,... να, με έκανε και αισθανόμουν άβολα
- πως δηλαδή
- ε με έφερε στο σημείο να μην έχω όρεξη να την ποθώ
- μα γίνετε πιο σαφής επιτέλους
- Μα μου τον έπαιζε με το χαρτομάντηλο κύριε πρόεδρε!!!!  :cheesy: :cheesy:

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μεγαλε κιφηνα!εισαι γεματος εμπειριες.

sky

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μετα από δυομισι χρονια σχεσης και ενα μηνα πριν τον γαμο την εκανε γιατι καταλαβε λεει οτι επειδη ηταν 7 χρονια μεγαλυτερη δεν θα μπορουσε να σταθει στο χωριο της

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
το συγκεκριμένο ακούστηκε σε αίθουσα δικαστηρίου και είναι πέρα για πέρα αληθινό. χρονολογία περίπου 96-98
- πρόεδρος: τι ενοείτε πρόβλημα στα συζηγικά καθήκοντα?
- Μα μου τον έπαιζε με το χαρτομάντηλο κύριε πρόεδρε!!!!  :cheesy: :cheesy:

Πάλι καλά που δεν τού τον έπαιζε πάνω από τα ρούχα... με γάντι... ή δεν του πήρε κανένα μαλακο-ρομπότ δηλαδή... χαχαχαχα  :grin:

Συνημμένα

• handjob-glove.jpg
    handjob-glove.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • handjob-robot.jpg
    handjob-robot.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 27

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
μη σου πω για την άλλη την τρελή που έβαζε τις κονσέρβες στο ντουλάπι με αλφαβητική σειρά  :grin:
πω πω ρε συ...τι να σου πω...απο το κακο στο χειροτερο πεφτεις.....τσ,τσ,τσ.......

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ παράτησα μία καταπληκτική γυναίκα (σε όλα τα υπόλοιπα) επειδή ήθελε να τρώει υπερβολικό ξύλο στο σεξ. Πιο απλά, δεν γούσταρε απλά καμιά ξυλιά στα κωλομέρια, αλλά μπουνιές και κλωτσιές και μάλιστα με προσοχή για να μη μείνουν σημάδια. Απίστευτο βίτσιο, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Κρίμα, γιατί για όλα τα υπόλοιπα άνετα την παντρευόμουν-που λέει ο λόγος, τρεις μέρες την ήξερα. Αλλά ήταν πολύ όμορφη, μορφωμένη, ξύπνια, ονειρεμένη γυναίκα. Μετά το πρώτο σεξ, που δεν ολοκληρώθηκε καν, αποχώρησα με μεγάλα πηδηματάκια

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Μου είπε την εξής πρωτοτυπία
-Εισαι πολύ καλός, μα παρά πολύ καλος αλλά δεν γίνεται να είμαστε μαζί
-Γιατί;
-Δεν ξέρω

Και γιατί μωρή καριόλα δεν λες
-Ξέρεις φιλαράκι καλός χρυσός αλλά δεν γουστάρω!
Α ρε ξύλο που θέλετε με τα ψυχολογικά σας

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
είσαι καλός σε λένε φλούφλη και ότι τρέχεις σαν σκυλάκι.
είσαι πιο σκληρός σε λένε μαλάκα και πιεστικό.
Δεν τις πιάνεις απο πουθενά τις ρουφιάνες  ???

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Πρόσφατο δικό μου, του Ιουλίου:
-Δεν περίμενα ποτέ να γνωρίσω κάποιον σαν εσένα. Αλλά πρέπει να χωρίσουμε.
-Γιατί; (έκπληκτος, καθώς όλα κυλούσαν ομαλότατα)
-Πιέζομαι πολύ.
-Μα δεν σε πιέζω.
-Το ξέρω, αλλά εγώ πιέζομαι πάρα πολύ.
-Από τι;
-Μου φέρεσαι πολύ καλά!
Εκεί τελείωσαν όλα και δεν ξαναεμφανίστηκε, ύστερα από 6 μήνες σχέσης (χωρίς κανέναν τσακωμό όλο αυτόν τον καιρό).
Τυχαίο που μοιάζει με του παραπάνω συναδέλφου; Ή απλώς οι Ελληνίδες γουστάρουν μόνο μπάτσα, χριστοπαναγία και κέρασμα; Γαμώ τις καριόλες τους όλες μέσα... >:(
Και μετά λένε γιατί πάμε στα μπουρδέλα....

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
εμενα παλι... μου λεει...

εισαι καλη... σε γουσταρω...

αλλα να.. σου αρεσουν  τα ταξιδια, η βολτα και γενικως εισαι ζωηρη...

(την αλλη φορα Raven M οντως θα παω στην κουζινα μου με τις παντοφλες μου)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φαίνεται ήσουν και πολυέξοδη (για κείνον) και οι επαγγελματίες του ήρθαν φτηνότερα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πρόσφατο δικό μου, του Ιουλίου:
-Δεν περίμενα ποτέ να γνωρίσω κάποιον σαν εσένα. Αλλά πρέπει να χωρίσουμε.
-Γιατί; (έκπληκτος, καθώς όλα κυλούσαν ομαλότατα)
-Πιέζομαι πολύ.
-Μα δεν σε πιέζω.
-Το ξέρω, αλλά εγώ πιέζομαι πάρα πολύ.
-Από τι;
-Μου φέρεσαι πολύ καλά!
Εκεί τελείωσαν όλα και δεν ξαναεμφανίστηκε, ύστερα από 6 μήνες σχέσης (χωρίς κανέναν τσακωμό όλο αυτόν τον καιρό).
Τυχαίο που μοιάζει με του παραπάνω συναδέλφου; Ή απλώς οι Ελληνίδες γουστάρουν μόνο μπάτσα, χριστοπαναγία και κέρασμα; Γαμώ τις καριόλες τους όλες μέσα... >:(
Και μετά λένε γιατί πάμε στα μπουρδέλα....

λόγω επαγγέλματος όλα αυτα τα χρόνια, τα φέρνει η τύχη να συνεργάζομαι πιο πολύ με γυναίκες παρα με άντρες.
κατόπιν κουβέντας μαζί τους περί σχέσεων κλπ κλπ έχω καταλήξει στο εξής.
τα προβλήματα του σπιτιού τα κουβαλάνε στην δουλειά και το ανάποδο. όχι όλες αλλα το 90% απο όσες έχω γνωρίσει.
γυρνώντας σπίτι και θέλοντας κάπου να ξεσπάσουν, αμα δεν τους κάτσει να μανουριάσουν καταλήγουμε στο παραπάνω.
καλό παιδί αλλα παθητικός.... δεν με διεκδικεί... δεν με καταλαβαίνει... και 1002 άλλες πίπες

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Γι΄αυτό στην Ελλάδα "περπατάνε" κυρίως οι σχέσεις στις οποίες μια φορά τη βδομάδα σκοτώνονται για μαλακίες και μετά πηδιούνται σαν ζώα για να τα βρουν. Ομαλή σχέση ΔΕΝ μπορούν να κάνουν. Είναι ανίκανες (ναι, το στρέφω κυρίως στο άλλο φύλο, αν και το δικό μας έχει αρκετά έως πολύ προβληματική νοοτροπία στην... Ελλαδάρα της φράπας και της μπάλας).

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν και το δικό μας έχει αρκετά έως πολύ προβληματική νοοτροπία στην... Ελλαδάρα της φράπας και της μπάλας).
κοίτα και εμείς καλές κουφάλες είμαστε δεν λέω αλλα εμείς τόσα χρόνια έχουμε μείνει ίδιοι.
αυτές ανα πενταετία ζητάνε και διαφορετικά πράγματα. δεν βγάζεις άκρη  ???

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Ανα πενταετία; Πες πεντάωρο, να είσαι μέσα. Σ' αγαπώ πάρα πολύ, λέει το απόγευμα. Δεν νιώθω τίποτα, σου λέει το βράδυ. Ε, εκεί τι κάνεις;  ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom