amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
.......Σας ευχαριστώ.
.......Σας ευχαριστώ.
Βράσιμο??Όχι λιασιμο??......... ok.... Εγώ τό κάνω μέ τόν τρόπο Ν1 πού έρωτάτε.... τό βραζο όλόκληρο γιά 15 με 20 λεπτά & μετά καρβουνάκι..... γίνεται τρυφερό. !!
Για εμένα ναι, χωρίς βράσιμο!Εννοείτε χωρίς προηγούμενο βράσιμο, σωστά?
Μια φορά που το δοκίμασα έγινε λάστιχο!Για εμένα ναι, χωρίς βράσιμο!
Το είχες παραγουλιασει πριν??Μια φορά που το δοκίμασα έγινε λάστιχο!
όχι κατεψυγμένο, δεν ξέρω τι θα πει παραγουλιάζω.Το είχες παραγουλιασει πριν??
Θεωρώ για όχι κατεψυγμένο!!
-07-08, 15:40όχι κατεψυγμένο, δεν ξέρω τι θα πει παραγουλιάζω.
Το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει.
Δημώδες που ίσως να μην προκαλέσει εμετό στο νηματοθέτη.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω δάκτυλο μέσα σε ένα χταπόδι! Θεωρώ όμως ότι όταν το αγοράζεις από το κατάστημα είναι ήδη επεξεργασμένο, έτσι δεν είναι?-07-08, 15:40
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΥΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΛΑΝΙΝΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ . ΕΤΣΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΜΙΑ 70ΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΥΨΙΜΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ . ΚΑΙ ΑΝ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΓΡΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ "ΠΛΗΣΙΜΟ" ΣΤΟ ΠΛΗΝΤΗΡΙΟ .
ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ .
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : 1) ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΩΣΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΡΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΟΦΑΕΙ ΟΙ ΜΥΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΔΙΑΧΑΙΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . ΟΤΑΝ ΨΟΦΙΣΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΞΩ .
2) ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ
3) ΜΕΤΑ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ) ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ (ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ .
4) ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΛΥΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΑΛΛΕΣ 40 ΦΟΡΕΣ
5) ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ 3 ΜΕΧΡΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΑΡΩΣΟΥΝΕ Ή ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΣΧΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ .
ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΡΕΞΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΜΙΑ 70ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ , ΔΕΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ , ΝΑ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ .
Όχι απαραίτητα! Χωρίς να σημαίνει κάτι ""κακό"" μια και η κατάψυξη μια χαρά δουλειά κάνει.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω δάκτυλο μέσα σε ένα χταπόδι! Θεωρώ όμως ότι όταν το αγοράζεις από το κατάστημα είναι ήδη επεξεργασμένο, έτσι δεν είναι?
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω δάκτυλο μέσα σε ένα χταπόδι! Θεωρώ όμως ότι όταν το αγοράζεις από το κατάστημα είναι ήδη επεξεργασμένο, έτσι δεν είναι?
Τι αποκάματε με τον κ. Popov και την διαδικασία μυήσεως σας? Σας έθεσε τις μυστήριες ερωτήσεις του?Όχι απαραίτητα! Χωρίς να σημαίνει κάτι ""κακό"" μια και η κατάψυξη μια χαρά δουλειά κάνει.
Εξέταση προστάτη έχεις κάνει φίλε???Δεν ξέρετε τι χάνετε. Το δάχτυλο είναι απαραίτητο στην προετοιμασία όπως όταν πάτε να βατέψετε κωλαράκι κορασίδος.
Όχι. Αλλά έχω πιάσει πολλά χταπόδια και έχω βατέψει πολλά κωλαράκιαΕξέταση προστάτη έχεις κάνει φίλε???
Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα!Τι αποκάματε με τον κ. Popov και την διαδικασία μυήσεως σας? Σας έθεσε τις μυστήριες ερωτήσεις του?
Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάτε εξαίσια και σε αυτές τις εξετάσεις! Ξέρετε κάποια στιγμή αναρωτήθηκα από ποια βάσανο διήλθε ο ίδιος ο κ. Popov ώστε να εισέλθει στο νήμα μας. Η απάντηση, την οποία δεν θα σας αποκαλύψω με έκανε να γελάσω!Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα!
Αλλά (αν και σέβομαι τον popov ) δεν φοβάμαι τις οποιασδήποτε εξετάσεις.
Έχω εξεταστεί
1)Για απολυτήριο Λυκείου
2)Για δίπλωμα αυτοκινήτο
3)Για πτυχίο
4)Για να εισαχθω στο δημόσιο!
Και μια χαρά τα κατάφερα (λαδωνοντας βέβαια)!
Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα!
Αλλά (αν και σέβομαι τον popov ) δεν φοβάμαι τις οποιασδήποτε εξετάσεις.
Έχω εξεταστεί
1)Για απολυτήριο Λυκείου
2)Για δίπλωμα αυτοκινήτο
3)Για πτυχίο
4)Για να εισαχθω στο δημόσιο!
Και μια χαρά τα κατάφερα (λαδωνοντας βέβαια)!
Πένομαι κύριε, το προσωπικό με εγκατέλειψεΤι είδους συζητήσεις είναι αυτές για πως μαλακώνει το χταπόδι κλπ;;; >
Εμείς τα αναθέτουμε αυτά εις το υπηρετικόν προσωπικόν.
Δεν μας απασχολούν οι έγνοιες του λαού.