blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Δεν υπαρχει Μαναρι κυριε, το ειπαμε 100 φορες. Μια γραμματεας υπαρχει που ειναι και γαμω τα μαναρια.
Δεν υπαρχει Μαναρι κυριε, το ειπαμε 100 φορες. Μια γραμματεας υπαρχει που ειναι και γαμω τα μαναρια.
Η οποια φερει το νικ Μαναρι.Δεν υπαρχει Μαναρι κυριε, το ειπαμε 100 φορες. Μια γραμματεας υπαρχει που ειναι και γαμω τα μαναρια.
Περιμένετε να σκάσει μύτη η Λουκρητία και έπειτα τα λέμε!!!Πάντως με έναν τενεκέ τυρί, η προανακριτική επιτροπή ίσως και να έδινε το οκ....
οι Περιμένετε να σκάσει μύτη η Λουκρητία και έπειτα τα λέμε!!!
Λογικό μου φαίνεται!!Και αναμενόμενο!Συνεχίζω να μην σας κατανοώ ...
Υπαγω για την απογευματινη μου κολυμβηση. Λειπουν 2500 χιλ. χεριες για να συμπληρωσω τις 6000 καθημερινες. (3500 χιλ. εκανα το πρωι. Απο 50 εκ. η καθε χερια, υπολογιζω να κανω 3 χλμ.)
Το λαδο-τυρι σου ταιριαζει καλυτερα.ποιος μιλησε για τυρι!? .....................
Υπαγω.προσεχε θα βραχεις! ....δεν φτανει που θωπευεις τις μικρουλες γερομπισμπικη ! λες και ψεματα!
Λογικό μου φαίνεται!!Και αναμενόμενο!
Δηλαδή τι κάνετε? Μετράτε μία μία την χεριά? Μου ακούγετε ολίγον καταναγκαστικό!Υπαγω για την απογευματινη μου κολυμβηση. Λειπουν 2500 χιλ. χεριες για να συμπληρωσω τις 6000 καθημερινες. (3500 χιλ. εκανα το πρωι. Απο 50 εκ. η καθε χερια, υπολογιζω να κανω 3 χλμ.)
Δηλαδή τι κάνετε? Μετράτε μία μία την χεριά? Μου ακούγετε ολίγον καταναγκαστικό!
μετραει χεριες!!
Δηλώνω αρμοδίως ότι εφεξής δεν θα παρίσταμαι ως υπεράσπιση του 25ιντσου κ Τζιμ!Δηλαδη πορνογεροι γυμνάζεστε όλη μερα
Από τη μια αθληστε και από την άλλη γαμ....εστε
Η ρήση «ένα ...μησι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» έχει πλήρη εφαρμογή σε εσάς
Θα αναθεωρήσω την απόφασή μου να σε υπερασπίζομαι ...