blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Πένομαι κύριε, το προσωπικό με εγκατέλειψε
Είχε αξιώσεις για αμοιβή το υπηρετικό προσωπικό;;;
Σεις χαλάτε την Αριστοκρατίαν! >
Πένομαι κύριε, το προσωπικό με εγκατέλειψε
Νοιώθω σαν την τελευταία πόντια πουτάνα! Δηλαδή εσείς δεν αμείβετε το προσωπικό σας???Είχε αξιώσεις για αμοιβή το υπηρετικό προσωπικό;;;
Σεις χαλάτε την Αριστοκρατίαν! >
Νοιώθω σαν την τελευταία πόντια πουτάνα! Δηλαδή εσείς δεν αμείβετε το προσωπικό σας???
Σε είδος μόνο. Βλέπετε Μανάρι.Νοιώθω σαν την τελευταία πόντια πουτάνα! Δηλαδή εσείς δεν αμείβετε το προσωπικό σας???
Σε είδος μόνο. Βλέπετε Μανάρι.
Τι είναι αυτά που λέτε, κύριε;;;
Τιμή τους να εργάζονται για Εμάς.
Δωρεάν φαγητό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη [καλούμε πρακτικό από τα Ακαρνανικά Όρη εάν ασθενήσουν] φρονώ ότι είναι υπεραρκετά.
Πέφτω από τα σύννεφα!!!
Θεωρώ έγκυρο τον κύριο Vlandis καθώς και άλλους που έχω δει να το γράφουν. Έτσι το επανέλαβα.Καλώς τον κλώνο του κ. Vlandis4. >
Συνακόλουθα προυπήρξατε στο σαιτ με διαφορετικό νικ. Όχι ότι με χαλάει κάτι τέτοιο...Θεωρώ έγκυρο τον κύριο Vlandis καθώς και άλλους που έχω δει να το γράφουν. Έτσι το επανέλαβα.
Εννοείται ότι ούτε με τέτοια .. βοήθεια ..στο λάδωμα δεν έχω ελπίδες??Λυπούμαι αλλά αυτά δεν αρκούν για να καταστείτε μέλος του νήματος.
Πρέπει να δώσει το Ο.Κ. ο κ. Ανακριτής μας για την είσοδό σας.
Συνακόλουθα προυπήρξατε στο σαιτ με διαφορετικό νικ. Όχι ότι με χαλάει κάτι τέτοιο...
Είμαι ένας από τους επισκέπτες που διάβαζα το ωραίο θέμα σας. Ελπίζω να μην σας απογοητεύει το ότι δεν είμαι θηλυ.
Θεωρώ έγκυρο τον κύριο Vlandis καθώς και άλλους που έχω δει να το γράφουν. Έτσι το επανέλαβα.
Εννοείται ότι ούτε με τέτοια .. βοήθεια ..στο λάδωμα δεν έχω ελπίδες??
Δεν το γνώριζα. Δαφνί ή Δρομοκαΐτειο μπορώ να τον επισκευθώ?Μέγα σφάλμα δεδομένου ότι το νικ τούτο πάσχει ψυχικώς! Φευ και τρισφευ!!!
Το τυρί κουμπάρε!Όχι, κύριε.
Τέτοιου είδους συνήθειες προσιδιάζουν εις ιταμούς και ποταπούς πομφόλυγας, οίτινες πόρρω απέχουν του παρόντος.
Δεν το γνώριζα. Δαφνί ή Δρομοκαΐτειο μπορώ να τον επισκευθώ?
Το τυρί κουμπάρε!
Πάντως με έναν τενεκέ τυρί, η προανακριτική επιτροπή ίσως και να έδινε το οκ....Το τυρί κουμπάρε!
Πάντως με έναν τενεκέ τυρί, η προανακριτική επιτροπή ίσως και να έδινε το οκ....
Δεν υπαρχει Μαναρι κυριε, το ειπαμε 100 φορες. Μια γραμματεας υπαρχει που ειναι και γαμω τα μαναρια.Σε είδος μόνο. Βλέπετε Μανάρι.