rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Μηνύματα
- 8.677
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.403
- Πόντοι
- 12.946
Αυτό που έχει τη συντομότερη διαδρομή γεμίζει πρώτο...... βάση τού θεωρήματος πού άναφέρεσθαι δεν θά γεμμμμμμίση κανένα ....
.. νομίζω έ ??
Αυτό που έχει τη συντομότερη διαδρομή γεμίζει πρώτο...... βάση τού θεωρήματος πού άναφέρεσθαι δεν θά γεμμμμμμίση κανένα ....
.. νομίζω έ ??
Ένα χταπόδι τριών κιλών!το 5, τι κερδίζω???
........ σήμερα ύπάρχει μόνο αύτό.... 2,200γρ.Ένα χταπόδι τριών κιλών!
Αναγκαστικά θα συμβιβαστούμε........... σήμερα ύπάρχει μόνο αύτό.... 2,200γρ.
Αναγκαστικά θα συμβιβαστούμε...
....... συμβιβασμός βάσει τής άπαντήσεως ?? .... κάτι ύποπτο παίζει έδώΑναγκαστικά θα συμβιβαστούμε...
Σε ευχαριστώ! Ετοιμάσου για πολλά ασπρόμαυρα πρωταθλήματαΑγαπητέ Ίαν συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα!!
Σε καλή μεριά
Φυσικά δεν σας εύχομαι «και του χρόνου»...
Τίποτε ύποπτο σας διαβεβαιώ. Εσείς που είστε του αθλήματος ίσως ξέρετε να μου απαντήσετε. Το χταπόδι, πριν το ψήσουμε στα κάρβουνα. είναι καλό να βράσουμε πρώτα ή όχι?.........
........ ....... συμβιβασμός βάσει τής άπαντήσεως ?? .... κάτι ύποπτο παίζει έδώ
Σε ευχαριστώ! Ετοιμάσου για πολλά ασπρόμαυρα πρωταθλήματα
Θα αναθεωρήσω την απόφασή μου να σε υπερασπίζομαι ...Πραγματι η Γιουβεντους όταν πάρει μπρος δεν σταματάει με τίποτα
Για εσάς χλωμό το βλέπω
Το λιαζουμε φίλε!Τίποτε ύποπτο σας διαβεβαιώ. Εσείς που είστε του αθλήματος ίσως ξέρετε να μου απαντήσετε. Το χταπόδι, πριν το ψήσουμε στα κάρβουνα. είναι καλό να βράσουμε πρώτα ή όχι?
......... ok.... Εγώ τό κάνω μέ τόν τρόπο Ν1 πού έρωτάτε.... τό βραζο όλόκληρο γιά 15 με 20 λεπτά & μετά καρβουνάκι..... γίνεται τρυφερό. !!Τίποτε ύποπτο σας διαβεβαιώ. Εσείς που είστε του αθλήματος ίσως ξέρετε να μου απαντήσετε. Το χταπόδι, πριν το ψήσουμε στα κάρβουνα. είναι καλό να βράσουμε πρώτα ή όχι?
Σας ευχαριστώ.......... ok.... Εγώ τό κάνω μέ τόν τρόπο Ν1 πού έρωτάτε.... τό βραζο όλόκληρο γιά 15 με 20 λεπτά & μετά καρβουνάκι..... γίνεται τρυφερό. !!
Εννοείτε χωρίς προηγούμενο βράσιμο, σωστά?Και μετά ...το τέλειο!!