Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
:rose: :rose:......... ok.... Εγώ  τό κάνω  μέ τόν τρόπο  Ν1  πού έρωτάτε.... τό βραζο όλόκληρο γιά 15 με 20 λεπτά  & μετά καρβουνάκι..... γίνεται τρυφερό. !!
Βράσιμο??Όχι λιασιμο??
Ντροπή!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

William Wallace

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει.
Δημώδες που ίσως να μην προκαλέσει  εμετό στο νηματοθέτη.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
όχι κατεψυγμένο, δεν ξέρω τι θα πει παραγουλιάζω.
 -07-08, 15:40
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΥΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΛΑΝΙΝΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ . ΕΤΣΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΜΙΑ 70ΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΥΨΙΜΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ . ΚΑΙ ΑΝ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΓΡΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ "ΠΛΗΣΙΜΟ" ΣΤΟ ΠΛΗΝΤΗΡΙΟ .
ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ .

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : 1) ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΩΣΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΡΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΟΦΑΕΙ ΟΙ ΜΥΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΔΙΑΧΑΙΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . ΟΤΑΝ ΨΟΦΙΣΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΞΩ .
2) ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ
3) ΜΕΤΑ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ) ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ (ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ .
4) ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΛΥΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΑΛΛΕΣ 40 ΦΟΡΕΣ
5) ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ 3 ΜΕΧΡΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΑΡΩΣΟΥΝΕ Ή ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΣΧΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ .

ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΡΕΞΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΜΙΑ 70ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ , ΔΕΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ , ΝΑ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ .
  :hi:
ΥΓ Είναι αντιγραφή το άρθρο και γι'αυτό σε αντίθεση με τους κανόνες του forum είναι γραμμένο στα κεφαλαια!!
Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές!

William Wallace

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
τα μυστικά για ένα ζουμερό χταπόδι.

Καλό χτύπημα.
Καλό παραγούλιασμα (τρίψιμο στα βράχια να βγάλει αφρούς)
Μαστοριά στο ψήσιμο (να κρατήσει τα υγρά του να μη στεγνώσει)

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει.
Δημώδες που ίσως να μην προκαλέσει  εμετό στο νηματοθέτη.
:spam:

-07-08, 15:40
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΥΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΛΑΝΙΝΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ . ΕΤΣΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΜΙΑ 70ΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΥΨΙΜΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ . ΚΑΙ ΑΝ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΓΡΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ "ΠΛΗΣΙΜΟ" ΣΤΟ ΠΛΗΝΤΗΡΙΟ .
ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ .

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : 1) ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΩΣΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΡΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΟΦΑΕΙ ΟΙ ΜΥΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΔΙΑΧΑΙΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . ΟΤΑΝ ΨΟΦΙΣΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΞΩ .
2) ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ
3) ΜΕΤΑ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ) ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ (ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ .
4) ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΛΥΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΑΛΛΕΣ 40 ΦΟΡΕΣ
5) ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ 3 ΜΕΧΡΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΑΡΩΣΟΥΝΕ Ή ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΣΧΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ .

ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΡΕΞΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΜΙΑ 70ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ , ΔΕΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ , ΝΑ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ .
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω δάκτυλο μέσα σε ένα χταπόδι! Θεωρώ όμως ότι όταν το αγοράζεις από το κατάστημα είναι ήδη επεξεργασμένο, έτσι δεν είναι?

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω δάκτυλο μέσα σε ένα χταπόδι! Θεωρώ όμως ότι όταν το αγοράζεις από το κατάστημα είναι ήδη επεξεργασμένο, έτσι δεν είναι?
Όχι απαραίτητα! Χωρίς να σημαίνει κάτι ""κακό"" μια και η κατάψυξη μια χαρά δουλειά κάνει.

William Wallace

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0

Δεν ξέρετε τι χάνετε. Το δάχτυλο είναι απαραίτητο στην προετοιμασία όπως όταν πάτε να βατέψετε κωλαράκι κορασίδος.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Όχι απαραίτητα! Χωρίς να σημαίνει κάτι ""κακό"" μια και η κατάψυξη μια χαρά δουλειά κάνει.
Τι αποκάματε με τον κ. Popov και την διαδικασία μυήσεως σας? Σας έθεσε τις μυστήριες ερωτήσεις του?

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Τι αποκάματε με τον κ. Popov και την διαδικασία μυήσεως σας? Σας έθεσε τις μυστήριες ερωτήσεις του?
Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα!
Αλλά (αν και σέβομαι τον popov ) δεν φοβάμαι τις οποιασδήποτε εξετάσεις.
Έχω εξεταστεί
1)Για απολυτήριο Λυκείου
2)Για δίπλωμα αυτοκινήτο
3)Για πτυχίο
4)Για να εισαχθω στο δημόσιο!
Και μια χαρά τα κατάφερα (λαδωνοντας βέβαια)!

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Έχω εξεταστεί
1)Για απολυτήριο Λυκείου
2)Για δίπλωμα αυτοκινήτο
3)Για πτυχίο

Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάτε εξαίσια και σε αυτές τις εξετάσεις! Ξέρετε κάποια στιγμή αναρωτήθηκα από ποια βάσανο διήλθε ο ίδιος ο κ. Popov ώστε να εισέλθει στο νήμα μας. Η απάντηση, την οποία δεν θα σας αποκαλύψω με έκανε να γελάσω!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Έχω εξεταστεί
1)Για απολυτήριο Λυκείου
2)Για δίπλωμα αυτοκινήτο
3)Για πτυχίο

Λυπούμαι αλλά αυτά δεν αρκούν για να καταστείτε μέλος του νήματος.
Πρέπει να δώσει το Ο.Κ. ο κ. Ανακριτής μας για την είσοδό σας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Τι είδους συζητήσεις είναι αυτές για πως μαλακώνει το χταπόδι κλπ;;;  >:(
Εμείς τα αναθέτουμε αυτά εις το υπηρετικόν προσωπικόν.
Δεν μας απασχολούν οι έγνοιες του λαού.  :tickedoff:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Τι είδους συζητήσεις είναι αυτές για πως μαλακώνει το χταπόδι κλπ;;;  >:(
Εμείς τα αναθέτουμε αυτά εις το υπηρετικόν προσωπικόν.
Δεν μας απασχολούν οι έγνοιες του λαού.  :tickedoff:
Πένομαι κύριε, το προσωπικό με εγκατέλειψε  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom