κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 19.795
Όλα, μπουενας ταρδες, κομο εσταν ουστεδες (σας μιλάω και στον πληθυντικό ευγενείας) κωλο- γεροι.
Hola!Όλα, μπουενας ταρδες, κομο εσταν ουστεδες (σας μιλάω και στον πληθυντικό ευγενείας) κωλο- γεροι.
4Διαβάζω τα αποτελέσματα της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ που τρέχει στο Νήμα.
1. Αγωνία για το υπαρξιακό ερώτημα, που τίθεται στην 1η επιλογή.
2. Ερώτηση που ζητά επειγόντως απάντηση, η προτελευταία και δηλαδή η 6η επιλογή (την ψήφισε και ο Νηματοθετης).
3. Προβλέψιμη η ψήφος της πλέμπας στην 4η επιλογή. Έχετε εμμονή στο πρωκτικό...
Never doubted it!
Η ψυχή βγαίνει, το χούι ποτέ.@κωλο-γερος @Ιζνογκουντ
Ο Βλαντης μας τελειωσε, αρα εσεις μεινατε ως ύστατη προσπαθεια να μαζεψετε τον γεροπορνοθετη απο τα νηματα εργαζομένων κοριτσιων. Τελευταία εθεάθη, στο νημα της @Katerina
Ή καντε κατι οι δυο σας, ή θα αναγκαστω να επιστρατευσω τον Ταριφα.
Με την κα. Κατερίνα, έχω μια γόνιμη , ενδιαφέρουσα και πραγματικά απολαυστική επικοινωνία.@κωλο-γερος @Ιζνογκουντ
Ο Βλαντης μας τελειωσε, αρα εσεις μεινατε ως ύστατη προσπαθεια να μαζεψετε τον γεροπορνοθετη απο τα νηματα εργαζομένων κοριτσιων. Τελευταία εθεάθη, στο νημα της @Katerina
Ή καντε κατι οι δυο σας, ή θα αναγκαστω να επιστρατευσω τον Ταριφα.
Δεν πιστεύω σε ψυχές, κύριε!Η ψυχή βγαίνει, το χούι ποτέ.
Ναι πριν πάνε στην εκκλησία μπήκαν να δουν αν όλοι οι παππούληδες είμαστε καλά.40 επισκέπτες;;;;
Καιρό είχε να συμβεί αυτό!!!
Να υποθέσω ότι είναι 40 εκπαγλου καλλονής θήλεα;;;
Aπο χούι πιστεύεις μπάρμπα;Δεν πιστεύω σε ψυχές, κύριε!
Certainly, my son!Aπο χούι πιστεύεις μπάρμπα;
Certainly, mysonnephew !
Να δεις παππού μια επικοινωνία που είχα προχθες με το μελαχρινό από την Αγ. Πετρουπολη.....Με την κα. Κατερίνα, έχω μια γόνιμη , ενδιαφέρουσα και πραγματικά απολαυστική επικοινωνία.
Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.
Δικαιούμαι και εγώ μερικές ωραίες στιγμές... Τώρα και λίγο πριν I go belly up.... (γελάω τόσο πολύ με αυτήν την έκφραση..).
Και ποια είναι, παιδί μου, η μελαχρινή από την Αγία Πετρούπολη.Να δεις παππού μια επικοινωνία που είχα προχθες με το μελαχρινό από την Αγ. Πετρουπολη.....
Έμαθα την αλφαβήτα απο την αρχή..
Καλημέρα σε όλους...
Εγώ δεν μπαίνω σε ξένα χωράφια.....Και ποια είναι, παιδί μου, η μελαχρινή από την Αγία Πετρούπολη.
Η Μ κατάγεται από εκεί...
Η Μ είναι καταξανθη.Εγώ δεν μπαίνω σε ξένα χωράφια.....
Εσείς και η Μ, δύο οντοτητες τόσο άρρηκτα συνεδεμενες μεταξύ τους....
Τίποτα και κανεις δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σας......