Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.633
- Πόντοι
- 2.606
3 ολόκληρα χιλιοστά στα 2.100 στον Παρνασσό, πανηγύρισε όλη η Αράχωβα.Χιονισε???
3 ολόκληρα χιλιοστά στα 2.100 στον Παρνασσό, πανηγύρισε όλη η Αράχωβα.Χιονισε???
Ειμαι ακομα με το μαγιο....3 ολόκληρα χιλιοστά στα 2.100 στον Παρνασσό, πανηγύρισε όλη η Αράχωβα.
Έκλεισαν τα μπιτσόμπαρα της Θήβας όμως...Ειμαι ακομα με το μαγιο....
Γνωριζω...Έκλεισαν τα μπιτσόμπαρα της Θήβας όμως...
Τι να κάνεις εκεί?Γνωριζω...
Ανεβηκα Δομοκο ομως
Εχουν βαλει και στην παραλια !!Τι να κάνεις εκεί?
Έκλεισαν και τα κοτέτσια ακόμη για να βάλουν πανέλα... τραγικοί.
Γνωριζω...
Ανεβηκα Δομοκο ομως
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Καλώς τον πορνοστάρ!!!Καλημέρα πόρνοι.
Η γυναίκα αράχνη στόχο έχει τα χρήματα.Ο Blizzardeye αιχμάλωτος της γυναίκας Αράχνης. Μπορούμε να το κάνουμε πορνοκόμικ με σούπερ ήρωες.
Και πως να τον αποκαλώ;;;Αν όμως τον αποκαλείτε όφι, που δεν συμφωνώ μαζί σας, θα σας γνωρίζει κάποια γυναίκα αράχνη όμως...
Εδώ που τα λέμε ο νηματοθέτης έχει δίκιο.Αν όμως τον αποκαλείτε όφι, που δεν συμφωνώ μαζί σας, θα σας γνωρίζει κάποια γυναίκα αράχνη όμως...
Ομιλείτε την γλώσσα της Αλήθειας!!!Εδώ που τα λέμε ο νηματοθέτης έχει δίκιο.
Τόσα γραφεία έχει ο μπαμπάς του, πόσες μελαχρινές εργάζονται;
Μία δεν βρέθηκε...;;
Εκτός αν έκλεισαν τα γραφεία...
Εδω που τα λεμε ο νηματοθετης ειναι αχορταγος.....Εδώ που τα λέμε ο νηματοθέτης έχει δίκιο.
Τόσα γραφεία έχει ο μπαμπάς του, πόσες μελαχρινές εργάζονται;
Μία δεν βρέθηκε...;;
Εκτός αν έκλεισαν τα γραφεία...
Ομιλείτε την γλώσσα της Αλήθειας!!!Εδω που τα λεμε ο νηματοθετης ειναι αχορταγος.....
Kατουρησατε σημερα αγαπητε?Ομιλείτε την γλώσσα της Αλήθειας!!!
μισοKατουρησατε σημερα αγαπητε?
Εμένα πάντως αυτή η Maleficent που σας την πέφτει μου φαίνεται επικίνδυνη. Μπορεί να σας δέσει σε κανένα αλπικό δάσος που θα έχετε πάει για σκι, με σκοπό να καταχραστεί την σύνταξή σας. Να προσέχετε τις μελαχρινές. Είναι πιο σύνθετοι χαρακτήρες από τις ξανθιές γαλανομάτες.Η γυναίκα αράχνη στόχο έχει τα χρήματα.
Είμαι περιζήτητος επειδή η σύνταξη του ΟΓΑ, που εισπράττω κάθε μήνα, υπόσχεται ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.