troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
θειε μηπως εχεις να μου δωσεις μια 2000ρου να παω για σκι με την κυρια κατερινα?Κάνετε σκι;
θειε μηπως εχεις να μου δωσεις μια 2000ρου να παω για σκι με την κυρια κατερινα?Κάνετε σκι;
Σίγουρα όχι μαύρη… τίμιο μπλε για την παρέα , εσείς ;Ενδιαφέρον!
Χρώμα πίστας, αν επιτρέπεται;
Aδελφε από τελωνείο εδώ κατευθείανθειε μηπως εχεις να μου δωσεις μια 2000ρου να παω για σκι με την κυρια κατερινα?
Παιδί μου, τι 2.000;;;θειε μηπως εχεις να μου δωσεις μια 2000ρου να παω για σκι με την κυρια κατερινα?
στην λιολιου θα την παω θειε....αυτη ειναι πισταΠαιδί μου, τι 2.000;;;
Άγιο Αθανάσιο;;;
Ουδέν λιγότερο από Άλπεις.
Aδελφε από τελωνείο εδώ κατευθείαν
Τίμιο μπλε;;;Σίγουρα όχι μαύρη… τίμιο μπλε για την παρέα , εσείς ;
Κάποιοι ζουν και κάποιοι κοιμούνται.Τελικά είμαστε πολλοί οι περίεργοι … ενεργοί στο bou ξημερωματα Σαββάτου
ΑΑ Πειραιώς!
και του χρονου θειε μου....χρονια πολλαΑΑ Πειραιώς!
Chop chop!
Η κα. Κατερίνα, παιδί μου, είναι Rocka Rolla woman (Judas Priest).στην λιολιου θα την παω θειε....αυτη ειναι πιστα
Γρήγορα στην γωνία, παιδί μου και a penny for your pity ...και του χρονου θειε μου....χρονια πολλα
500e
Ε βάλε ένα κιλό παϊδάκια τότεΣόρρυ τελείωσαν . Μπούτι, φτερούγα;
Δεν χρειάζομαι γκόμενα κε Μλιζ, έχω την γραμματεύς μου, γκέισα, χάρη στον φίλο μου τον Ωριών !!Αίσχος!
Ο κ. Αγράμματος μας ψυχαγωγεί κάθε μέρ;α με τα chillout τραγούδια του ...
Μία γκόμενα δεν μπορείτε να του γνωρίσετε;;;;;
Ε, βέβαια...Δεν χρειάζομαι γκόμενα κε Μλιζ, έχω την γραμματεύς μου, γκέισα, χάρη στον φίλο μου τον Ωριών !!
Αν όμως τον αποκαλείτε όφι, που δεν συμφωνώ μαζί σας, θα σας γνωρίζει κάποια γυναίκα αράχνη όμως...Ε, βέβαια...
Όλους τους τακτοποίησε ο όφις αυτός...
Όλους εκτός από εμένα...
Τώρα πρέπει να φύγω αλλά ξέρετε τις προδιαγραφές μου για την μελαχρινή κλπ
Θα του πείτε να μου γνωρίσει μία για να την βγάλω γκόμενα;;;
Ο Blizzardeye αιχμάλωτος της γυναίκας Αράχνης. Μπορούμε να το κάνουμε πορνοκόμικ με σούπερ ήρωες.Αν όμως τον αποκαλείτε όφι, που δεν συμφωνώ μαζί σας, θα σας γνωρίζει κάποια γυναίκα αράχνη όμως...