Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.311
- Πόντοι
- 2.586
Μια χαρά είναι το στήθος της.
Και μικρότερο να ήταν δεν θα πείραζει
κατι τετοιο δηλαδη ...
Μια χαρά είναι το στήθος της.
Και μικρότερο να ήταν δεν θα πείραζει
Είπαμε.... δεν σπάει η παράδοση.......Εξαιρετική, εγγονέ μου!
Επιτέλους και μία γεννημένη μελαχρινή!!!!!!!!!
Υ.Γ.
1. Οι γυναίκες που συναντούν το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας δεν μπαίνουν στον Καρβουνιάρη. Γι΄ αυτό υπάρχουν τα Learjets!
2. Δεν σου τάζω τίποτε, παιδί μου. Πένομαι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιδού η μελαχρινή, που μου βρήκε ο εγγονός μου ...
Για κοίτα που έχουμε τις ίδιες προτιμησεις.........Μια χαρά είναι το στήθος της.
Και μικρότερο να ήταν δεν θα πείραζε ...
Για κοίτα που έχουμε τις ίδιες προτιμησεις.........
Και έχει ρωγα...... " πριονο κορδέλα"....
Αυτό μοιάζει με κανονικά Εγγλέζικα θείο, δε στρεχει......Δεν μου αρέσουν τα Αγγλικά σας, κύριε.
Grab the egg and have its hair cut, θα έλεγα αυτό που ο αναιδής, επαίσχυντος, ζηλόφθων και οπαδός συνοικιακής ομάδος, κ. @barock , ήθελε να πει.
Την δική σας πρόταση δεν την διορθώνω. Δεν μπορώ [ακόμη] να ελέγξω την βαρύτητα ...
Φευ!
Κοιτάξτε, κυρία!Ηλικία ; Επίπεδο σπουδών ;
Marriage oriented?
Πες καμία πληροφορία για τον θείο…
Μήπως είσαι θείος της κυρίας ρε γερομπισμπικη;;;Δεν είμαι θείος του, κυρία!
Πολύ καλά τα λέτε, κύριε!Κοιτάξτε, κυρία!
Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τα όσα συμβαίνουν στο παρόν Νήμα, θα πρέπει να ξεκινήσει από το παρακάτω ΑΙΩΝΙΟ αξίωμα:
Ο Νηματοθετης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έπιασαν τόπο τα λεφτά σου θείο που με έστειλες στα καλύτερα σχολεία, γαλλικά, πιάνο και τέννις.Πολύ καλά τα λέτε, κύριε!
Είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί σας!!!
Μπράβο, παιδί μου.Έπιασαν τόπο τα λεφτά σου θείο που με έστειλες στα καλύτερα σχολεία, γαλλικά, πιάνο και τέννις.
Καλά να περάσει
Αυτόν ούτε εσείς δεν μπορείτε να τον φθάσετε...Καλά να περάσειο πουστηςπου θα κάνει πάλι τουρνέ σε όλα τα ελαιοτριβεία και χαμαιτυπεία της οικουμένης.
Αυτόν δε μπορεί να τον φτάσει ούτε το μισό σάιτ μαζεμένο μαζί με 300αρια επισκέπτες.Αυτόν ούτε εσείς δεν μπορείτε να τον φθάσετε...
Όσα βίντεο και αν γυρίσετε...
Είστε σοφός!Αυτόν δε μπορεί να τον φτάσει ούτε το μισό σάιτ μαζεμένο μαζί με 300αρια επισκέπτες.
Μιλάτε επικίνδυνα προσέχετε.Μπράβο, παιδί μου.
Αυτά να τα βλέπει ο αχαιρευτος και η συμμορία του...
Εχει και συμμορια ο γιεγιες?Μπράβο, παιδί μου.
Αυτά να τα βλέπει ο αχαιρευτος και η συμμορία του...