zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.255
- Πόντοι
- 201
απόλυτα ...και εγώ αυτόκαι εγω θέλω αυτο
κατανοητο ?
απόλυτα ...και εγώ αυτόκαι εγω θέλω αυτο
κατανοητο ?
αγαπητε , επιτρεψτε μου να γνωρίζω ανατομία καλυτερα απο σαςΔεν είναι θέμα πληρωμής. Άλλωστε με την βασική σύνταξη του ΟΓΑ, που εισπράττω κάθε μήνα, μπορώ να έχω ό,τι επιθυμώ και μάλιστα σε αφθονία.
Δεν μου αρέσει το πρωκτικό. Και επιπλέον το θεωρώ πολύ εγωιστικό ως στάση στο σεξ. Ικανοποιείται ο άντρας και η γυναίκα υπομένει.
Μην παραμυθιάζεστε. Καμία γυναίκα δεν τελειώνει μαζί σας στο πρωκτικό.
φιλε ο νηματοθετης δεν εχει υψηλους και ποιοτικους στόχους ...Μονο να το βρεχει θέλει ..ο τσιπηςαπόλυτα ...και εγώ αυτό
1. Παρακαλώ, κύριε, αναφορικά με την πρώτη πρότασή σας.αγαπητε , επιτρεψτε μου να γνωρίζω ανατομία καλυτερα απο σας
Το πρωκτικο υποδηλωνει την κυριαρχια και υποταγη της γυναικας στον ανδρα
Βοδινό και κοτόπουλο λέει ...
Θελε , ειπαμε εμεις κατι...
αγαπητε , στη μικρή και ασήμαντη πορεια μου στον χωρο του πληρωμενου ερωτα , ελαχιστε φορές πηγα επι τουτου για πισω πορτα...1. Παρακαλώ, κύριε, αναφορικά με την πρώτη πρότασή σας.
2. I beg to differ, αναφορικά με την δεύτερη πρότασή σας. Η κυριαρχία και η υποταγή πρέπει να είναι αμοιβαία.
Chubby???
Me???
Δεν πιστεύω σε ματιάσματα και ξεματιάσματα και διάφορες άλλες παγανιστικές τελετές.
Αλλά η αλήθεια είναι ότ όλοι σας θεωρείτε ότι είμαι ο μέγας Επιβήτορας.
Ε, λοιπόν!
Δεν είμαι!!!
Και επίσης θέλω να μου γνωρίσετε μία μελαχρινή, με σκούρα επιδερμίδα, μαύρα μάτια, μακριά μαλλιά, 1,70 cm, μεσαίο προς μικρό στήθος και αν είναι δυνατόν με αιδοίο ανοικτού τύπου, για να την βγάλω γκόμενα.
Κατανοητό;;;;
Α, μπα ...;;;
στο concept αναφερομαι οχι στη γευσηΒοδινό και κοτόπουλο λέει ...
Όχι όρχεις!
Μπηκα για να κανω τσεκ-ιν στην αυριανη πτηση.Α, μπα ...;;;
Μπήκατε;;;
Και τι σημαίνει αυτό το ΟΧΙ;;;;;
Αυτό έλειπε να περίμενα βοήθεια από εσάς, κύριε!Μπηκα για να κανω τσεκ-ιν στην αυριανη πτηση.
Το οχι σημαινει οτι δεν γινεστε κατανοητος κυριε.
Απευθυνθειτε σε αλλα νηματα για την αναζητηση γκομενας.
Οχι εδω παρακαλω.
Θειο , θα με παρεις μαζι σου ?Μπηκα για να κανω τσεκ-ιν στην αυριανη πτηση.
Το οχι σημαινει οτι δεν γινεστε κατανοητος κυριε.
Απευθυνθειτε σε αλλα νηματα για την αναζητηση γκομενας.
Οχι εδω παρακαλω.
Καλομελέτα και έρχεται ...Θειο , θα με παρεις μαζι σου ?
Παππού... Να σου την στείλω αύριο πρωί πρωί...... με την δροσούλα...?....... επίσης θέλω να μου γνωρίσετε μία μελαχρινή, με σκούρα επιδερμίδα, μαύρα μάτια, μακριά μαλλιά, 1,70 cm, μεσαίο προς μικρό στήθος και αν είναι δυνατόν με αιδοίο ανοικτού τύπου, για να την βγάλω γκόμενα.
Κατανοητό;;;;
Εξαιρετική, εγγονέ μου!Πάρε και μια γεύση......
καλη αλλα αβυζη ..μπλιαξΕξαιρετική, εγγονέ μου!
Επιτέλους και μία γεννημένη μελαχρινή!!!!!!!!!
Υ.Γ.
1. Οι γυναίκες που συναντούν το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας δεν μπαίνουν στον Καρβουνιάρη. Γι΄ αυτό υπάρχουν τα Learjets!
2. Δεν σου τάζω τίποτε, παιδί μου. Πένομαι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιδού η μελαχρινή, που μου βρήκε ο εγγονός μου ...
Μια χαρά είναι το στήθος της.καλη αλλα αβυζη ..μπλιαξ
γυναικα χωρις βυζους
εκκλησια χωρις Jesus