Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Μωρε θα ειχα πιασει δεξια πριν αρχισει το ρεφρενΕιναι υπεροχη η αισθηση να βαζεις τα ποδια πανω στο ταμποθθθθ και να τα κουνεις ρυθμικα με τις μουσικες
Μωρε θα ειχα πιασει δεξια πριν αρχισει το ρεφρενΕιναι υπεροχη η αισθηση να βαζεις τα ποδια πανω στο ταμποθθθθ και να τα κουνεις ρυθμικα με τις μουσικες
μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιΜωρε θα ειχα πιασει δεξια πριν αρχισει το ρεφρεν
χαθηκε να φοραει ενα αξεσουαρ κηπου;Aνωμαλιεεεεες :S Ακου εκει ντυμενη κανονικα
πεστου να σε στειλει φωτο με τα μπαλακια εξω!εχω ενα μυστηριο φετιχ κ θα ηθελα να το πραγματοποιησω. Δηλαδη θελω να στεκομαι ολογυμνος μπροστα σε μια γυναικα κ εκεινη ντυμενη κανονικα να μ χτυπαει στα μπαλακια ! Πως σου φαινεται σαν σκεψη;
Υ.Γ πμ απο κάποιον ... σορυ ρε φιλε αλλα με επιασε σπαστικο και γελαω εδω και ωρα χαχαχαχααχχαχααχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχααχχχαχαχαχχαχχχαχχ
άλλη όρεξη δεν είχα...πεστου να σε στειλει φωτο με τα μπαλακια εξω!
ελα ρε κασι μας
καλησπερα ερη, καλησπερα σε ολους
ναι με τη σύζυγό του. 71 αυτός, καμμία 45αρα αυτή, ξωτικό η άτιμη και φωνάρα.
αν οδηγουσα και εβαζε γυναικα ποδια στο ταμπλο,φευγει χερι αστραπη μονο του
Γιαυτο δεν τα φτιάξαμεαν οδηγουσα και εβαζε γυναικα ποδια στο ταμπλο,φευγει χερι αστραπη μονο του
Στο συγκεκριμένο άσμα και μετά το 3ο λεπτό ρίχνει κάτι απίστευτες < πενιές >, βγαλμένες από τα παλιά!
για σενα θα το ξεπερνουσα(εκπτωσεις αλεξ/ΠΟΤΕ)Γιαυτο δεν τα φτιάξαμε
και εγω για εσενα τομα θα σεβομουν το παλιοταμπλο σουγια σενα θα το ξεπερνουσα(εκπτωσεις αλεξ/ΠΟΤΕ)