Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ρε συ παοδεπαο !? τι φωτο ειναι αυτη που ανεβασες? ....εχει και 37 βαθμους σημερα!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.196
Πόντοι
5.006
ρε συ παοδεπαο !? τι φωτο ειναι αυτη που ανεβασες? ....εχει και 37 βαθμους σημερα!
η κουνελομανα ειναι τυπε  :grin:
720_7154df06d5ae01d59e715faa3ca2fc92.jpg

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

[move]..................μανουλα !!!!!!!!!!!!!!!.....................[/move]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κουνελομάνα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Μπορεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να... απέχει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο από την εικόνα του αριθμολάγνου, απόλυτα αφοσιωμένου στην επιστήμη του, όμως και ο διάδοχός του Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν βρίσκεται στο άλλο άκρο. Εχει και αυτός τις ευαισθησίες του και μία από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ.

Η προτίμησή του στον «δικέφαλο» είχε αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2012, όταν σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ είχε χρησιμοποιήσει μία δημοφιλέστατη ρήση του Πάμπλο Γκαρσία για να αντικρούσει την πολιτική των μνημονίων.

«Εμείς λέμε ότι αυτό το Μνημόνιο δεν υπάρχει, ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε να σηκώσει το κεφάλι. Υπάρχει ένα σύνθημα που έλεγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ότι ‘‘επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς’’ και κατά τη δική μας άποψη αυτός ο ποδοσφαιριστής, ο Πάμπλο Γκαρσία, έδωσε το σύνθημα για έναν ολόκληρο λαό».

Ακολούθησε μια συνέντευξη (στον Ρ/Σ Sport103 της Θεσσαλονίκης) στη διάρκεια της οποίας ο 55χρονος νέος υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε το μέγεθος του «δεσίματος» που έχει με τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Εγώ και τα τρία παιδιά μου έχουμε κάνει το σύνθημα του Γκαρσία και t-shirt. Ενας λαός δεν μπορεί να εκβιάζεται συνεχώς κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσει και νομίζω πως η υπερηφάνεια που πηγάζει από αυτό το σύνθημα εκφράζει τον ελληνικό λαό» είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:

«Ο Πάμπλο Γκαρσία απ’ ό,τι ξέρω έχει μιλήσει για την Αριστερά. Το ‘‘επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς’’ το είπε γιατί ήθελε να σηματοδοτήσει και άλλα πράγματα, όχι μόνο στον αθλητισμό. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα καλά, όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και ηθικά».

Κι αν απορείτε από πού δημιουργήθηκε η σχέση του με τον ΠΑΟΚ, ο ίδιος έχει φροντίσει να δώσει την εξήγηση: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Ζούσα στο εξωτερικό και ερχόμουν τα καλοκαίρια στις γιαγιάδες. Πήγαινα στις μεγάλες ομάδες του ΠΑΟΚ και κόλλησα τον ιό».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom