CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.589
- Πόντοι
- 2.536
Μην χάνετε τις ελπίδες σας. Νομίζω ότι η Maleficent έχει τσιμπηθεί μαζί σας.Ούτε φέτος μελαχρινή δηλαδή;;;
Μην χάνετε τις ελπίδες σας. Νομίζω ότι η Maleficent έχει τσιμπηθεί μαζί σας.Ούτε φέτος μελαχρινή δηλαδή;;;
1. Εγώ δεν το νομίζω. Φευ!Μην χάνετε τις ελπίδες σας. Νομίζω ότι η Maleficent έχει τσιμπηθεί μαζί σας.
οχι τον αρχαιο τον πλουταρχο βρε ροντΠοιον Πλούταρχο λες ? τον Γιάννη Κακοσαίο, τον ξέρω προσωπικά
Α, περί τυφλής κορασίδος πρόκειται! Δεν το είχα αντιληφθεί.Μην χάνετε τις ελπίδες σας. Νομίζω ότι η Maleficent έχει τσιμπηθεί μαζί σας.
παλι εγω φταιω?Θα σου την είχα αντικαταστήσει, Jimmy αλλά ακόμα και την Taylor Swift να σου φέρω, θα μου πεις "α, δεν είναι η Μελίνα".
Υπάρχει τέταρτη ηλικία ???Τους την έφερα...
Ετοιμοθάνατο με ανεβάζουν, γεροπαραλυτο με κατεβάζουν...
Κάποτε πρέπει να μάθουν να σέβονται την 4η ηλικία.
Ο ψυχοπαθής Vlandis είναι συνομιληκος με εμένα αλλά για εκείνο μόνο επαίνους έχουν...
Φευ εις την θρασύτητα της νεότητας και τα αυθαιρέτως δομουμενα υπό του κ. @amjik!
Στο άλλο άκρο πήγες ρε Τζίμη. Άκου εκεί "της ζήτησα πίσω την καρδιά μου".... Καλύτερα να την έλεγες ξεκωλιάρα όπως την γραμματέα σου να πούμε . Έλεος. Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή για το πώς μιλάνε στις γυναίκες.παλι εγω φταιω?
δεν φταιω!!!
ξερεις ποσες φορες της ζητησα πισω τη καρδια μου?
ειπε οχι δεν την δινει
ειναι λεει η τιμωρια μου για οσα εχω κανει
την προηγουμενη εβδομαδα παλι με ειπε ανωριμο
η γλυκια μου μελινα ας της αφιερωσω ενα τραγουδακι
Την πετύχαμε την Μελίνα...παλι εγω φταιω?
δεν φταιω!!!
ξερεις ποσες φορες της ζητησα πισω τη καρδια μου?
ειπε οχι δεν την δινει
ειναι λεει η τιμωρια μου για οσα εχω κανει
την προηγουμενη εβδομαδα παλι με ειπε ανωριμο
η γλυκια μου μελινα ας της αφιερωσω ενα τραγουδακι
Ο Πλούταρχος, ο αρχαίος..., είναι αρκετά νεότερος του νηματοθέτη.οχι τον αρχαιο τον πλουταρχο βρε ροντ
τον παλιο συμμαθητή του κ.μπλιζ εκεινα τα χρονιαο
Καλό παιδί ο Γιάννης. Και καρπερό.Ποιον Πλούταρχο λες ? τον Γιάννη Κακοσαίο, τον ξέρω προσωπικά
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν θα ξαναγράψω κριτική...Αναμένουμε όμως ενημέρωση επί της εξ Αγίας Πετρουπόλεως μελαχρινης...
Ο.Κ.;;;
Καλησπέρα, δεν μπορώ να σου στείλω μέχρι να γράψεις 5 μηνύματα και να εγκριθεί το προφίλ σου.Καλημέρα Κατερίνα, στείλε μου ένα μήνυμα σε παρακαλώ όταν μπορέσεις
Που είναι ο αχαιρευτος;
Ο κ. @troubakhs μου;;;
Λοιπόν!την βρήκα ποια είναι
kitana_youngx πρέπει να φοράει φακούς αλλά την κατάλαβα από το αιδοίο (με εξωτερικά χείλη)
Σας παρακαλώ, κύριε, μην ειρωνεύεστε τον οπαδικό εξάδελφό μου!!!
Που να κυκλοφορήσουν οι τάρανδοι, κύριε;;;Έχουν άλλο δρομολόγιο οι τάρανδοι??